Наші Сервери - Платний Хостинг


Дата-центри:

Hetzner, м. Нюрнберг, Німеччина

Дата центр Hetzner має багато підключень до мережі Інтернет - перш за все до найбільшої німецької точки обміну даними DE-CIX, а також пряме підключення до німецької Telekom, що забезпечує безперебійну роботу серверів в Інтернеті.

Дата-центр Hetzner під'єднаний до наступних мереж на швидкості:
60 Гбіт / DE-CIX
30 Гбіт / Норіс мережі
20 Гбіт / Tiscali
20 Гбіт / Deutsche Telekom
10 Гбіт / LambdaNet
10 Гбіт / Global Crossing
10 Гбіт / Aixit
10 Гбіт / TeliaSonera
10 Гбіт / Level3
10 Гбіт / Init7
10 Гбіт / KPN
10 Гбіт / N-IX
10 Гбіт / AMS-IX

Головна особливість дата-центру Hetzner - піклування про охорону навколишнього середовища.

Енергія з гідроелектростанцій

Дата-центр Hetzner використовує виключно енергію з поновлюваних джерел для забезпечення роботи серверів. Екологічний партнер дата-центру - компанія NaturEnergie AG, - яка генерує електроенергію від екологічно чистих ГЕС. Енергія, що виробляється течією води, з екологічної точки зору, вважається найкращою формою вироблення енергії для навколишнього середовища.

Енергоефективні апаратні

Протягом багатьох років приймались інвестиційні рішення, результатом яких стало більш ефективне використання енергії. Споживана потужність апаратних засобів та мережевих компонентів була зведена до мінімального значення.

Дата-центр Hetzner - чисте майбутнє

UAhosting, піклуючись про навколишнє середовище, свідомо обирає Hetzner у якості основного дата-центру, задля сприяння енерго-ефективному використанню мережі Інтернет. Оберіть чисте майбутнє разом з UAhosting та Hetzner!


ЕвроТрансТелеком, м. Київ, Україна

Волоконно-оптична мережа ЕТТ покриває основні крупні населені пункти і регіони України. Волоконно-оптичний кабель прокладений в грунті в зоні залізниці України, що забезпечує високу надійність мережі. Мережа інтегрується з мережами операторів Росії, Польщі, Угорщини і Словаччини.

На мережі використовуються новітні оптичні рішення компанії Nortel Networks. Лінійна швидкість передачі SDH - мережі складає 2,5Гб/с, DWDM мережа здатна транслювати 720Gbit/s трафіку з можливістю збільшення.

Мережа має централізовану систему управління Nortel Preside NMS. Це дозволяє здійснювати 24х7 управління і моніторинг всіх елементів мережі з центру управління - гарантія оперативності, гнучкості і ефективності роботи мережі ЕТТ.

Унікальні особливості мережі ЕТТ

* Волоконно-оптичний кабель прокладається в охоронній зоні уздовж залізниць України
* Висока доступність мережі
* Оптичне устаткування виробництва компанії Nortel Networks
* 1+1 резервування устаткування
* Кільцеві структури
* Трирівнева система управління мережею
* Загальний центр управління і моніторингу мережі - 24 x 7