This version of the page http://ua.korrespondent.net/world/russia/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-15. The original page over time could change.
Новини Росії та світу сьогодні – останні події - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
27.0430
 

Росія новини

Собчак подала в суд на участь Путіна у виборах
Верховний суд Росії розгляне скаргу, оскільки Володимир Путін уже займав посаду глави держави два терміни поспіль і тепер може порушити Конституцію РФ.
Росія не піде на поступки стосовно України - США
Директор національної розвідки США Деніел Коутс вважає, що, незважаючи на повільне зростання економіки, Росія в цьому році навряд чи піде на поступки стосовно України або Сирії.
Катастрофа Ан-148: названа попередня причина
Комісія Міждержавного авіаційного комітету (МАК) з розслідування катастрофи літака Ан-148 назвала попередню причину аварії після розшифровки даних бортового параметричного самописця.
Будівельники Керченського мосту не змогли зістикувати прольоти - ЗМІ
У результаті технічних прорахунків або ж просідання крайніх опор під час будівництва Керченського мосту, виникла нестиковка металевих прольотів.
У Підмосков'ї знайшли двигуни впалого Ан-148
З воронки, що утворилася після падіння літака Ан-148, підняли два двигуни. Всі фрагменти повітряного судна відправлені в ЛДІ ім. Громова в Жуковський для проведення експертизи.
Росія відмовилася перераховувати внесок в ПАРЄ за 2018 рік
У Росії можуть розглянути питання про сплату внесків до Ради Європи, але тільки після зміни регламенту організації, заявив глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький.
У Кремлі прокоментували загибель росіян в Сирії
Прес-секретар Дмитро Пєсков розповів, що не має інформації про загиблих росіян під час військової операції в Сирії. Всього за даними російських ЗМІ там загинули 600 громадян РФ.
Росія з другої спроби запустила ракету "Союз"
Вантажний корабель "Прогрес" має доправити на МКС майже три тонни різних вантажів, у тому числі продукти, паливо, воду, повітря і наукове обладнання.
Хакери вкрали у російських банків понад $20 млн
Хакерська група Cobalt у минулому році здійснила 11 успішних атак вірусу Cobalt Strike на російські банки і викрала 1,156 млрд рублів.
У Кремлі оголосили про хворобу Путіна
Президент РФ Володимир Путін провів зустріч з фіналістами конкурсу "Лідери Росії" в Сочі, під час якої не зміг нормально говорити.
У Москві українець обікрав позашляховик полковника Росгвардії - ЗМІ
Московська поліція затримала українця, який обікрав золотий позашляховик полковника Росгвардії. З машини зникли гроші, банківські картки і посвідчення.
Росіянин застрелив повію під час святкування народження сина
Житель Красноярського краю під час святкування народження сина вистрілив у голову дівчині легкої поведінки. Чоловік свою провину не визнає.
Лідера "Оплоту" застрелив український кілер - ЗМІ
У вбивстві лідера партії "Оплот" Євгена Жиліна звинувачують українця Миколу Дідковського. Його нібито впізнав охоронець загиблого Жиліна.
У Росії здійснив жорстку посадку вертоліт, є жертви
На борту вертольота була пацієнтка з ознаками психічного розладу. Напередодні вона намагалася підпалити свій будинок, тому в вертольоті перебував медик і поліцейський.
Катастрофа Ан-148: знайдено сотні фрагментів тіл
У Московській області на місці аварії пасажирського літака Ан-148 виявлено понад 200 фрагментів тіл загиблих. Пошукові роботи тривають, у тому числі, і з повітря.
ДП Антонов запропонувало допомогу в розслідуванні катастрофи Ан-148
Фахівці держпідприємства "Антонов" заявили, що готові приєднатися до розслідування авіакатастрофи під Москвою, де впав літак Ан-148.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
У Кремлі оголосили про хворобу Путіна
2
Будівельники Керченського мосту не змогли зістикувати прольоти - ЗМІ
3
З'явилося відео аварії Ан-148 під Москвою
4
Лідера "Оплоту" застрелив український кілер - ЗМІ
5
СюжетДівчата і олігарх. Що закидають служці Медведєва