This version of the page http://donntu.edu.ua/science (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-15. The original page over time could change.
Наука та інновації | ДонНТУ
  • Науковий портал
  • Спеціалізовані вчені ради
  • Дослідження магістрів
  • Контакти
ДонНТУ: - Тридцятого травня 2017 р. пройшло пленарне засідання до Дня науки «ДонНТУ: здобутки та перспективи розвитку українсько-німецького співробітництва в освіті та науці».

Новини

Запрошення на конференцію

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

29-31 травня 2018 року в ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» відбудеться VI Міжнародна конференція “Технології і процеси в гірництві та будівництві” на якій буде розглянуто актуальні питання гірництва, цивільної безпеки, інженерної механіки. Матеріали конференції будуть надруковані в фаховому всеукраїнському науково-технічному журналі “Вісті Донецького гірничого інституту” №1 за 2018р, який внесено до «Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук (технічні науки)», затвердженого рішенням Атестаційної колегії МОН України щодо діяльності спеціалізованих вчених рад, наказ №374 від 13 березня 2017 р.

З вимогами до статей та загальними положеннями журналу можна ознайомитись на сторінці видання. Збір статей закінчується 15 квітня 2018 р.

Читати далі

24-1-2018    Категорія: Наука та інновації    370   

Студенти факультету КНТ взяли участь у хакатоні з програмування

Студенти факультету комп’ютерних наук і технологій ДонНТУ стали учасниками шостого щорічного змагання з програмування «IT-Revolution», що проходило 18-19 листопада 2017 р. у Вінниці при Вінницькому національному технічному університеті

Читати далі

4-12-2017    Категорія: Наука та інновації    255   

В ДонНТУ пройшов Всеукраїнський форум «ТАК»

Двадцять дев’ятого листопада в Донецькому національному технічному університеті на базі факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, автоматизації, електроінженерії та радіоелектроніки відбулася масштабна наукова подія – ІІІ Всеукраїнський науково-практичний форум «ТАК – 2017» (телекомунікації, автоматика та комп’ютерно-інтегровані технології).

Організований вже після переїзду ДонНТУ до Покровська, захід, тим не менше, набув статусу щорічного та дедалі набирає все більші оберти, залучуючи до своїх лав студентство, науковців і представників виробництва. Його мета – популяризація IT-освіти в регіоні, розвиток наукового та творчого потенціалу студентської молоді та молодих учених, налагодження контактів з представниками виробництва, вирішення проблем на шляху запровадження Industry 4.0.

Читати далі

30-11-2017    Категорія: Наука та інновації    600   

В ДонНТУ пройшла лекція-презентація на тему аналізу ігрового ринку

Десятого листопада 2017 року в Донецькому національному технічному університеті за ініціативи факультету комп’ютерних наук і технологій для студентів і викладачів пройшла лекція-семінар «Аналіз ринку комп’ютерних ігор, оцінка місця та перспектив гри, що розробляється».

Читати далі

13-11-2017    Категорія: Конференції    362   

Міжнародна науково-технічна конференція «Моделювання та комп’ютерна графіка» в ДонНТУ. День другий

Двадцятого вересня сьома міжнародна науково-технічна конференція «Моделювання та комп’ютерна графіка» продовжила свою роботу. У цей день були проведені дві секції. Нагадаємо, секція «High Performance Computing (HPC) and Parallel Simulation Technology (ParSimTech)» проходила в Києві в Інституті проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є.Пухова НАН України за участі українських науковців і німецьких […]

Читати далі

20-9-2017    Категорія: Наука та інновації    779   

Міжнародна науково-технічна конференція «Моделювання та комп’ютерна графіка» в ДонНТУ

Дев’ятнадцятого вересня в Донецькому національному технічному університеті пройшла перша у 2017-2018 навчальному році вагома наукова подія – сьома міжнародна науково-технічна конференція «Моделювання та комп’ютерна графіка».

Окрім ДонНТУ, в організації заходу взяли участь: Вінницький національний технічний університет, Штутгартській університет (м. Штутгарт, ФРН), Технічний університет Гамбург-Харбург (м. Гамбург, ФРН), а також Інститут проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є.Пухова НАН України.

Читати далі

20-9-2017    Категорія: Наука та інновації    495   

Делегація ДонНТУ взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції

Протягом 12-15 вересня 2017 р. делегація ДонНТУ взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні технології промислового комплексу-2017», що проходила на базі Херсонського національного технічного університету.

За результатами роботи конференції Д.О. Довгаль і А.М. Сурженко були відзначені сертифікатом за кращу доповідь на секції «Дослідження кінематичних змін кутів різання інструменту планетарно-дискових виконавчих органів породоруйнувальних машин».

Читати далі

18-9-2017    Категорія: Наука та інновації    261   

Світове визнання наукової школи ДонНТУ

Наприкінці червня в ДонНТУ відбулися засідання спеціалізованих вчених рад, на яких пройшли захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук. На одному з таких засідань захистили кандидатські дисертації здобувачі наукового ступеню кандидата економічних наук, науковим керівником яких є доктор економічних наук, професор, проректор Швець Ірина Борисівна.

Читати далі

10-7-2017    Категорія: Наука та інновації    662   

Вийшов з друку збірник статей III Міжнародної науково-практичної конференції “Проблеми техніки і технології переробних виробництв”

Шановні колеги!
 
Вийшов з друку збірник статей III Міжнародної науково-практичної конференції “Проблеми техніки і технології переробних виробництв”, яка проходила в Донецькому національному технічному університеті у строк 30-31 травня 2017 року. В збірнику представлені доповіді вчених, спеціалістів, магістрів і студентів з широкого спектру питань, пов’язаних з дослідженнями та розробками в галузях машинобудування, гірничих машин, мехатроніки, висвітлені погляди щодо процесів та обладнання перероблювальних комплексів, оглянуті актуальні питання екології та впровадження технологій захисту довкілля, розглянуті новітні шляхи досліджень в галузі хімічних технологій.
 
Матеріали збірки будуть корисні для наукових співробітників, інженерно-технічних працівників, аспірантів та студентів.
 
Ознайомитися з матеріалами конференції також можна в електроному вигляді

Читати далі

28-6-2017    Категорія: Наука та інновації    268   

“Обчислювальна техніка та автоматизація” № 1(30)’2017

У збірнику опубліковано статті науковців, аспірантів, магістрів та інженерів провідних підприємств і вищих навчальних закладів України, в яких наведено результати наукових досліджень та розробок, виконаних у 2015 – 2016 роках у відповідності з напрямками: автоматизація технологічних процесів, інформаційні технології та телекомунікації, інформаційно-вимірювальні системи, електронні та мікропроцесорні прилади.

Переглянути за посиланням

Читати далі

22-6-2017    Категорія: Наука та інновації    227   
Page 1 of 612345...»Остання »