This version of the page http://favor.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-14. The original page over time could change.
Про FAVOR.com.ua
Місія

FAVOR.com.ua робить світ товарів та послуг більш зрозумілим для споживачів, надає можливість оперативно отримувати всю необхідну інформацію та свідомо обирати для себе найкраще.

Наші принципи

Доброзичливість — ми із увагою ставимся до потреб та часу кожного відвідувача нашого ресурсу.

Відкритість — ми надаємо споживачам повну інформацію про компанії, якою володіємо. Маючи інформацію, ми обов’язково надамо Вам доступ до неї.

Достовірність — перш ніж запропонувати Вам інформацію, наші спеціалісти ретельно перевіряють її на достеменність.

Організатори проектів
Олексій Кузнєцов

Керуючий партнер конкурсу «Фаворити Успіху» в Україні,
Програміст, розробник FAVOR.com.ua.

Тел.: +380 50 352-52-37
E-mail:
Skype: utilmind
Менеджери зі зв’язків з громадськістю та модератори:
Людмила Пархоменко

Тел.: +380 44 592-82-67/68
E-mail:
Лідія Колотова

Тел.: +380 44 592-82-67/68
E-mail:
Надія Киричук

Тел.: +380 44 592-82-67/68
E-mail:
Контакти
Телефони:
+380 (44) 592-82-67
+380 (44) 592-82-68
Факс:
+380 (44) 287-23-03
Рабочий час:
Електропошта:
Адреса:
ТОВ «Фаворити Успіху»
пр-т Академіка Глушкова 40, корпус 5, офіс №605
м. Київ, 03187, Україна
(У будівлі Інституту програмних систем НАН України, Кібцентр
Менше 5 хвилин ходьби від ст. м. «Теремки».)
GPS-координати: 50.3636 N,  30.4465 E

Швидкий зв’язок

Якщо ви маєете будь які питання або пропозиції щодо проекту Фаворити Успіху, обов’язково зв’яжіться з нами.



       
Ідеї

Ми маємо безліч ідей і грандіозних планів щодо розвитку цього проекту і ми працюємо у зазначених напрямках. Якщо у вас, або у вашої організації також є інтереси або ідеї щодо розвитку проекту, або думки про будь яку іншу можливу співпрацю з проектом «Фаворити Успіху», будь ласка, зв’яжіться з нами!



Права та застереження

FAVOR.com.ua — інформаційний проект конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні (ТОВ «Фаворити Успіху») та є приватною власністю. Власники та працівники компанії «Фаворити Успіху» не мають ніякого відношення до жодної іншої компанії, торгової марки або особи, що бере участь у незалежних рейтингових дослідженнях конкурсу та є представленою в онлайн-голосуванні на FAVOR.com.ua. Також конкурс не має відношення до політичних і урядових організацій і не підтримується ними. Інформація що надається користувачами (відвідувачами) цього веб-сайту може розходитися з офіційною інформацією і не відповідати дійсності. Точки зору виражені відвідувачами сайту на його сторінках (у коментарях, записах блогів або статтях) можуть відрізнятись від думки власників сайту.

Нагородна символіка конкурсу «Фаворити Успіху» є зареєстрованим міжнародним торговим знаком для товарів та послуг та є власністю ТОВ «Фаворити Успіху». Решта торгових марок та компаній, що представлені на сайті, їх назви, слогани, логотипи та інша зареєстрована символіка є власністю їх шановних володільців.

Усі права на інформацію, що знаходиться на сайті, охороняються відповідно до українського та міжнародного законодавства.

  • Будь яке використання інформаційних (текстових та фото-) матеріалів сайту з некомерційною метою можливе без дозволу авторів, але за умов вказання активного гіперпосилання на сторінку-джерело, або на FAVOR.com.ua в цілому.
  • Перепублікація або будь-яке інше використання матеріалів FAVOR.com.ua із комерційною (напр. рекламною) метою можливе тільки за згодою авторів (окрім фото-матеріалів розділу «Події конкурсу»).
  • Фото-матеріали, що знаходяться у розділі «Події конкурсу» можуть вільно використовуватись, розповсюджуватись, модіфікуватись із будь якою метою без обов’язкових посилань на авторів, за ліцензією CC BY-SA 4.0. Окрім того, за запитом можуть бути отримані фото-матеріали високої розподільності.
  • Копіювання будь-якої частини дизайну даного сайту, елементів його оформлення заборонено.

Логотип конкурсу «Фаворити Успіху» може вільно використовуватися для позначення конкурсу «Фаворити Успіху» та його діяльності на умовах добропоряднього використання згідно з законодавством про авторське право.

  • Стягнути зображення логотипу конкурсу «Фаворити Успіху» (формат Adobe Illustrator, CS3)