Український хостинг

Хостингові послуги різняться в залежності від певних параметрів і вимог конкретних веб-проектів. Професійний український хостинг надають багато компаній. На що потрібно орієнтуватися при виборі оптимальних послуг для вас?

Існує кілька різновидів хостингових послуг.

Найчастіше український хостинг зустрічається у вигляді віртуального сервера. З технічного боку він передбачає розміщення багатьох веб-проектів на одному з серверів провайдера. Такий хостинг зручний: вам не потрібно стежити за системою, це роблять фахівці компанії-провайдера. Серед власників невеликих веб-ресурсів він популярний завдяки доступній ціні. Разом з тим, такий хостинг має істотні недоліки. Основний ризик полягає в тому, що проекти, які знаходяться на одному сервері з вашим, можуть вимагати більших ресурсів. Таким чином, це обмежить ваші можливості.

Окреме місце на сервері надається за допомогою віртуального виділеного сервера. Серед його переваг: можливість встановлення власних програм, поштовий сервер, процесорний час, оперативна пам'ять і багато іншого.

Нарешті, ще одним варіантом для користувачів може бути використання виділеного сервера. Для цього використовується орендований сервер в дата-центрі компанії-провайдера. Така послуга передбачає максимум можливостей для вас: завантаження практично необмеженої кількості інформації, керівництво настройками, установка будь-яких додаткових модулів, зміна операційних систем. Також варто згадати про таку послугу як колокація. Сервер, яким ви володієте, розміщується в дата-центрі провайдера, він забезпечує його технічною підтримкою і контролює стан. Послуга ідеально підходить для масштабних проектів: мережі сайтів, порталів, великих інтернет-проектів.

Компанія UAHosting пропонує якісний український хостинг за прийнятними цінами.

В залежності від того, який хостинг вам потрібен, ми готові запропонувати вам оптимальний вибір послуг.

Кращий в Україну хостинг і професійний супровід буде надано незалежно від того, наскільки великий веб-проект ви реалізуєте. Швидкість і потужність серверів забезпечить відмінну роботу сайту, а уважна і грамотна техпідтримка допоможе вирішити будь-яку проблему. Співпрацюйте з професіоналами, і ваш веб-ресурс завжди буде доступний для користувачів.