This version of the page http://banner.kiev.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-12. The original page over time could change.
Медийная реклама - Украинская Баннерная Сеть - Баннерная реклама в Интернет





Логин:

Забыл пароль
Пароль:  


постоянный логин   без привязки по IP
 
Про систему
 

О системе

Українська банерна мережа  - це безкоштовний та зручний сервіс. Сайти, що є участниками банерноі мережі, рекламують один одного. Система підходить для реклами  як великим так і починаючим проектам та сайтам.  Українська банерна мережа (УБМ) є найбільшою та однією із перших банерних мереж України, вона заснована 30 січня 1999 року.  На сьогодні УБМ складається з головноі мережі та декількох тематичних підмереж - Автомобільноі та Книжкової мережі.

Ви маєте можливість участі як в головній мережі так і в тематичних підмережах.  Банерні покази головноі мережі не можливо використати в тематичних підмережах і навпаки.

Для вашої реклами в мережі доступні понад 2 000 українських сайтів, з ними можливо ознайомитись в нашому каталозі сайтів.

Наші технічні працівники розробили зручну та просту систему роботи з мережею. Для налаштування та слідкування за перебігом рекламноі кампанії в системі УБМ працюють фокусування та статистичні звіти, яки допоможуть налаштувати покази вашого банера на цільову аудиторію сайту.

Пройдіть реєстрацію, щоб стати участником банерноі мережі, отримайте код банерообміну та розмістить його на своєму сайті.

Якщо ви маєте декілька сайтів,  то кожен з них потрібно додати на окремий рахунок у вашому акаунті та розмістити відповідний код банерообміну на них. Посилання на сайт повинно бути прямим, а не скороченим. Після модерації ваш сайт та банери готові для активної участі в мережі та реклами на сайтах, що є участниками мережі.

УБМ працює з такими форматами банерів: 468х60, "468х60 перегляд+", 468х60 зверху+, 160х600, 728x90, "728х90 перегляд+", 240x400, "240х400 перегляд+", 300x250, "300х250 перегляд+", 120x600, 100х100, 100x200, 120х60, 160х60, 400х40, текстовий формат.

Усі банири повинні мати вагу до 80 Кб та мати один з цих форматів - jpeg, gif, flash, txt



Участь українських сайтів в УБМ безкоштовна, за користування системою мережа знімає певний відсоток від кількості показів, яки покаже ваш сайт. Наразі цей відсоток дорівнює 30%. Тобто, якщо ваш сайт покаже 100 банерів участників мережі, то система покаже ваш банер 70 разів. За переказ показів між вашими сайтами система відсоток не знімає.

Українська банерна мережа гарантує своїм участникам високий відсоток української аудиторії та, як наслідок, високий відгук (ctr) на банери. Банерна реклама в мережі інтернет (медійна реклама) - це перш за все іміджева реклама бренду, товару чи послуги. Медійна реклама задіює в рекламі широку аудиторію, яка згодом зробить свій вибір на користь вже знайомій компанії. Банерна реклама в мережі інтернет допомогає легко повисити впізнаваність бренду, наочно прорекламувати товар чи послугу. Супутнім ефектом банерної рекламної кампанії є її вплив на вибір посилань серед результатів пошуковоі видачи, оскільки більш знаному бренду чи компанії інтуїтивно довіряють більше, ніж тій що побачили вперше.

Таргетинг в УБМ:

- налаштування географічного показу баннерів (показ користувачам з певного регіону чи  з певною IP-адресою);

- налаштування показів банеру на сайтах певноі тематики;

- налаштування роскладу показів за добу та дням тижня;

- контроль кількості показів за добу.

Трохи теоріі з банерноі реклами:

Банер - це рекламный інструмент, за допомогою якого здійснюється банерна реклама в мережі інтернет. Візуально банер - це статичне чи динамічне зображення, яке буває різних форматів та розмірів. Розмір вказується у пікселях.

Банерообмін - це обмін зображеннями банерів між сайтами.

Решту питань ви маєте можливість подивитись у розділі  "Питання та відповіді"


Команда УБМ

В УБМ працює команда фахівців з богатим досвідом роботи в організації банерної реклами в мережі інтернет. Вони залюбки допоможуть у вирішенні питань, що виникнуть у вас, вони також грамотно проконсультують при налаштуванні рекламної кампанії в системі УБМ з урахуванням всіх особливостей її роботи.


Презентація УБМ


Логотипи УБМ

На світлому фоні   На темному  фоні
 
Скачати в форматі ai, 95Кб   Скачати в форматі ai, 262Кб
Скачати в форматі jpeg, 54Кб   Скачати в форматі jpeg, 28Кб


Контакты

тел./факс: +380-44-201-01-08

тел.: +38(067)117-10-07

Керівник мережі – Олексій Мась – alexey [@] mas.kiev.ua



 

  • поддержка: support@bannerka.ua
    tel: +380-44-201-01-08
  • реклама: reklama@bannerka.ua


2001-2015, © Украинская Баннерная Сеть.
2001-2015, © bymer, А.Мась.
2006-2015, © Н.Литвиненко, J.K.®Design Studio


 






О системе



Стать участником



Правила участия



Каталог сайтов



Формат Просмотр+



Наши клиенты



Наши партнеры


 

Купить рекламу



Цены



  • Рекламные пакеты



  • Обмен форматов



    Товары за показы


     

    Аукцион



    Форум


    Вопросы-ответы
    • Формат Верхний+
    • Раскрутка сайтов
    • Создание баннеров
    • Разновидности баннеров
    • Статьи

    Отраслевые события