This version of the page http://alfatech.com.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-11. The original page over time could change.
Спецтехніка в Україні: купити будівельну техніку Hyundai в Україні
Гаряча лінія
067 541 11 11 Позвонить Зворотній дзвінок
Відділ б/у техніки
067 510 40 10 Позвонить Замовити б/у техніку
Відділ шин
067 510 40 04
Позвонить Замовити шини
Відділ запчастин
067 510 40 01
Позвонить Замовити запчастини
Каталог Б/У техніка

Центр будівельної спецтехніки

Центр спецтехніки АЛЬФАТЕХ - це офіційний та ексклюзивний дистриб'ютор дорожньої та будівельної техніки всесвітньо відомих компаній. Завдяки нам у вас з'являється можливість купити спецтехніку в Україні під світовим ім'ям таких відомих брендів, як корейська техніка HYUNDAI та RETECH, американська міні техніка BOBCAT і вантажні автомобілі TATRA, іспанська комунальна техніка AUSA, а також ASTEC Ind., SHANTUI, KEESTRACK, SCM.

Здійснюючи купівлю спеціальної техніки через офіційного представника АЛЬФАТЕХ, ви можете бути впевнені в тому, що:

  • Придбана Вами спецтехніка поставляється безпосередньо від виробника, що повністю виключає можливість підробок і недоброякісної продукції.
  • Ви будете ознайомлені з широкими можливостями та асортиментом техніки, яка є в наяності, у тому числі з повним списком будівельної техніки Hyundai.
  • Вартість кожної одиниці нашої техніки прозора, прийнята, а також доступна за рахунок проведення постійних акцій і спеціальних пропозицій для наших клієнтів.
  • Купити спецтехніку без посередників і напряму від виробника можна в будь-якій точці України, а в 7 регіонах техніка представлена на виставкових майданчиках.

Комапнія АЛЬФАТЕХ пропонує своїм клієнтам 9 основних категорій будівельної техніки:

1. Екскаватори - важкі, середні і легкі на гусеничному і колісному ходу
2. Навантажувачі - фронтальні, телескопічні, вилочні
3. Міні техніка
4. Техніка спеціального призначення - арктична техніка, руйнівники, перевантажувачі, екскаватори-амфібії
5. Комунальна техніка - самоскиди, машини для прибирання доріг у зимовий період, сміттєвози, автовишки, каналопромивальні, поливомийні, вакуумно підмітально-прибиральні машини
6. Дорожня техніка - дорожні, грунтові і вібраційні катки
7. Вантажопідйомна техніка - крани баштові і з нижнім поворотним пристроєм, щоглові підйомники, бетононасоси.
8. Бульдозерна техніка - автогрейдери, бульдозери, трубоукладачі, компактори.
9. Вантажні автомобілі - самоскиди, зерновози, бетономішалки, лісовози, піскорозкидувачі з колісною формулою 4х4, 6х6, 8х6, 8х8, 10х8, 10х10.
10.  Навісне обладнання - повний асортимент на міні техніку Bobcat, а також гідромолоти Hydrokhan і нові гідромолоти Hyundai.

Однак, компанія АЛЬФАТЕХ вийшла далеко за рамки звичного поняття продажу будівельної техніки, і пропонує своїм клієнтам цілий ряд комплексних послуг, здатних значно полегшити не тільки покупку, але і подальшу експлуатацію зарубіжної спецтехніки в Україні.

АЛЬФАТЕХ надає Вам:

  • Оренду спецтехніки в Дніпропетровську і інших регіонах України. Завдяки нашій пропозиції Ви виконаєте корткострокові роботи з мінімальною витратою часу і коштів. Екскаватори, навантажувачі, міні спецтехніка, атакож техніка спеціального призначення - все це тепер доступно для користування на найвигідніших умовах.
  • Тепер купити будівельну техніку можна і з напрацюванням в розділі Б/У техніка. Вся пропонована нами б/у техніка, пройшла повну сервісну підготовку в нашому сервісному центрі і повністю готова до експлуатації.
  • Ремонт і технічне обслуговування дорожної і будівельної техніки в Україні. Компанія АЛЬФАТЕХ пропонує Вам цілий ряд комплексних послуг з сервісного і гарантійного обслуговування придбаної Вами техніки. Наші фахівці забезпечать Вам кваліфіковану діагностику, наявність всіх необхідних комплектуючих, а також швидке усунення проблеми.
  • Наявність запчастин і шин для Вашої техніки.

Центр спецтехніки АЛЬФАТЕХ має все, що стане в нагоді Вам для здійснення успішних робіт широкого профілю. Сподіваємося, що наявність широкого асортименту нашої продукції, доступна ціна і прозорі умови купівлі та оренди значно полегшать Ваш вибір і заощадять час. Ми гарантуємо Вам чесні і надійні партнерські відносини і станемо справжнім помічником у вирішенні ваших питань.

Читать далее
Спецпропозиція місяця Акція на мастильні матеріали Bobcat Стартувала лютнева акція, яка передбачає знижку в розмірі 10% на мастильні матеріали Bobcat

Новини компанії

Всі новини
Навантажувач зі зворотною лопатою Bobcat - це це відмінне поєднання універсальності та якості
16.01.2018

Навантажувачі Bobcat із зворотною лопатою відрізняються універсальністю і можуть застосовуватися для виконання самих різних робіт за рахунок установки різноманітного додаткового обладнання Bobcat.

5 порад, як покращити роботу екскаватора-навантажувача
28.12.2017

Пропонуємо вам 5 найбільш популярних проблем, з якими можна зіткнуться під час роботи з екскаватором навантажувачем

Екскаватори навантажувачі Bobcat
20.12.2017

Офіційний дистриб'ютор Bobcat в Україні, центр спеціальної техніки «Альфатех» розпочинає збір попередніх замовлень на нові моделі екскаваторів навантажувачів.

Компактний телескопічний навантажувач TL30.60 + AGRI для аграріїв
07.12.2017

Дана модель здатна підняти вантаж до 3000 кг, ергономічна кабіна виконана за останніми технологіями для максимального комфорту оператора

Часті питання по обслуговуванню телескопічних навантажувачів
28.11.2017

За час роботи центру спецтехніки «Альфатех» інженери компанії регулярно надають консультаційні послуги з ремонту телескопічних навантажувачів.

Запчастини на фронтальний навантажувач Hyundai
27.11.2017

За рахунок своєї універсальності і багатофункціональності, фронтальні навантажувачі набули величезної популярності в будівельному, аграрному та комунальному господарстві.


Відео галерея

Шановні клієнти, фахівці нашої компанії готові відповісти на всі Ваші запитання.

Відправлено...

Якщо Ви не змогли додзвонитися - повідомте нам, будь ласка, свою контактну інформацію і ми Вам зателефонуємо протягом години або в інше вказане Вами час.

Відправлено...

Шановні клієнти, фахівці нашої компанії готові відповісти на всі Ваші запитання.

Відправлено...

Шановні клієнти, фахівці нашої компанії готові відповісти на всі Ваші запитання.

Відправлено...

Шановні клієнти, фахівці нашої компанії готові відповісти на всі Ваші запитання.

Відправлено...