Правила користування сайтом в м. Вінниця

При використанні сайту 20.ua будь-яким способом, ви погоджуєтеся з усіма «Умовами використання та основними правилами публікації».

 

1. Положення про розголошення особистих даних.

     1. 1. Відповідно до абзацу 11, статті 2 Закону України «Про захист персональних даних» «Суб’єкт персональних даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються». Тому, згідно цього закону захищаються лише дані фізичних осіб, а не підприємця.

     1. 2. Відповідно до частини 1, статті 11 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» «Відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі, є відкритими і загальнодоступними (крім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних)».

     1. 3. Мають право розголошуватись у відкритому доступі:

          1. 3. 1 для фізичних осіб: ПІБ, адреса, телефони, КВЕДи, регіональні дані по статистиці, податковій, ПФУ, інформація про банкрутство, незавершені виконавці впровадження;

          1. 3. 2. для юридичних осіб, крім вище перечисленого, також ПІБ директора, ПІБ (найменування) та адреси засновників, їх частки в статутному фонді.

     1.4. Тому сайт 20.ua має законне право на розголошення назви компанії, контактних даних, відгуків, текстів описів та решти інформації, яка є у вільному доступі. А також:

          1. 4. 1. Використовувати адреси електронної пошти та інші контакти зареєстрованих Користувачів (зокрема для розсилання повідомлень).

          1. 4. 2. В будь-який час на свій власний розсуд видаляти, редагувати або інакше змінювати та передавати, публікувати будь-який контент і відгуки.

          1. 4. 3. Використовувати надані Користувачем об’єкти авторського права на сайті 20.ua, зокрема твори, статті, фотографії, відео, графіку.

     1.5 Адміністрація 20.ua не несе відповідальності за будь-які помилки або упущення в контенті. Не може гарантувати дійсність особистості інших користувачів, з якими Ви можете взаємодіяти при використанні сервісу. А також вірної інформації щодо компаній.

 

2. Умови реєстрації.

     2. 1. Зайти на сайт 20.ua і переглядати його інформацію можна без реєстрації, але для використання певних можливостей сервісу необхідно зареєструватися.

     2. 2. Щоб зареєструватись на сайті, Користувач повинен зазначити повну та правдиву інформацію про себе, відповідно до питань, які наведені у реєстраційній формі.

     2. 3. Зазначена Користувачем інформація про себе не є відомостями чи сукупністю відомостей, що ідентифікують цю особу. Однак ми рекомендуємо (але не вимагаємо) використовувати в якості імені користувача реальне ім'я, щоб Вас швидше могли знаходити Ваші друзі.

     2. 4. Користувач самостійно вказує своє ім’я та прізвище або погоджується з тим, що сайт отримає таку інформацію з вказаного профілю із соціальних мереж.

     2. 5. Користувач надає свою згоду на використання Адміністрацією на власний розсуд та в будь-який спосіб його права інтелектуальної власності без виплати винагороди.

     2. 6. Сайт 20.ua зберігає за собою право на свій розсуд відмовити в реєстрації або видалити ім'я користувача. Ви несете повну і виключну відповідальність за дії, здійснювані з Вашого профілю, і зобов'язуєтесь зберігати в конфіденційності Ваш пароль. Ви повинні негайно в письмовій формі повідомляти адміністрацію сайту 20.ua про будь-яке несанкціоноване використання вашого облікового запису або інші відомі факти порушення безпеки.

 

3. Правила щодо вмісту відгуків. Вміст, який порушує хоча б одне з наведених нижче правил, буде видалено.

     3. 1. Реклама. Забороняється використання відгуків для рекламування, просування чи підтримки інтересів конкретної компанії, публікувати рекламні посилання на особисті блоги, сайти, канали; публікувати той самий текст кілька разів або писати різні відгуки з одного профілю (з інтервалом менше, ніж три дні), писати відгуки про одне місце з різних облікових записів. Адміністрація сайту 20.ua має право подати запит на підтвердження фактів (чек, виписка) правдивості позитивного чи негативного відгуку Користувачу, якщо є підозра на його фейковість. У разі непідтверження – відгук видаляється.

     3. 1. 1. Дозволяється залишати відгуки та оцінки, що описують досвід отримання клієнтського сервісу, навіть якщо ви не купували товар чи послугу. Наприклад, консультація у магазині і т.д. Давати оцінку телефонної розмови, якщо була отримана консультація працівника компанії у питаннях пов’язаних з отриманням послуг чи товарів.

     3. 2. Спам. Забороняється публікувати замість відгуків некоректну інформацію. Наприклад, підказки про пароль від wi-fi, різноманітну довідкову інформацію або те, що не відноситься до послуг компанії, обговорення особистих стосунків працівників. 

     3. 3. Відгуки, які не стосуються теми. Забороняється публікувати відгуки, що ґрунтуються на враженнях інших людей, або не стосуються місця, про яке ви пишете

     3.3.1. Відгуки, що залишені за допомогою одноразових сервісів-емейлів - видаляються. Наприклад, такі @wimsg.com, @emailo.pro,  @p33.org, @yomail.info​ та подібні. Також можуть видалятись відгуки залишені з емейлів, що мають не зрозумілі імена. Наприклад, "Thebonybony", "alkozews", "bbarabanoff", "m_nat", "metalocentr"та подібні.

     3. 3. 2. Дозволяється додавати підказки, клієнтський досвід чи інформацію, корисну при виборі компанії. Наприклад, рекомендація конкретної страви і т.д.

     3. 4. Конфлікт інтересів. Якщо ви власник компанії, і впевнені, що відгук на сайті має необґрунтований характер – зверніться на пошту vn.info@20.ua або телефонуйте за номером (098) 561 22 21.

     3. 5. Незаконний вміст. Забороняється залишати відгуки з незаконним вмістом або посиланнями на нього. Наприклад, пропаганда наркотиків, обговорювання їх виготовлення чи вживання.

     3. 6. Видавання себе за іншу особу. Забороняється залишати відгуки не засновані на власному клієнтському досвіді: описання ситуації зі слів друзів, знайомих та третіх осіб, висновки про роботу компанії, що базуються на рекламних матеріалах чи ціновій політиці. Забороняється створювати обліковий запис для інших осіб без їх дозволу. Використовувати ім'я якого-небудь користувача з наміром видати себе за нього.

      3. 6. 1. Дозволяється писати відгуки та враження за маленьких дітей чи людей похилого віку, що не можуть самі скористатись сайтом. За умови, що вони були учасниками взаємодії з компанією.

     3. 7. Особиста й конфіденційна інформація. Заборонена публікація відгуків, які містять особисті дані чи конфіденційну інформацію інших осіб, зокрема дані кредитних карток, державні ідентифікаційні номери, інформацію з посвідчень водія, скани паспортів, інформацію з медичних карток чи інших персональних даних працівника чи клієнта компанії. Допускається публікація прізвища чи імені користувача, якщо це представник компанії.

     3. 8. Ворожі висловлювання. Забороняється публікувати будь-які матеріали, що закликають до порушення дійсного законодавства України. Заклики до насильницької зміни чи поваленню конституційного ладу або до захоплення державної влади; заклики щодо поділу державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України; заклики до підпалу, знищенню майна, захопленню будівель і споруд, насильницькому виселенню громадян; заклики до агресії чи розпаленню воєнного конфлікту, розміщувати інший матеріал, який може становити кримінальний злочин або причину його скоєння. Стимулювати й підтримувати публічні політичні дискусії. Переходити від основної теми обговорення на взаємні образи чи напади. Забороняється збуджувати ворожість за національністю, расою, приналежністю до релігійної конфесії, громадянської позиції. Не використовуйте висловлювання непристойного характеру, а також образливі й лайливі слова.

    3.9. На сайті 20.ua розміщуються відгуки зі стороніх ресурсів, а саме: tripadvisor, foursquare та googlemaps. Адміністрація сайту має за собою право видаляти відгуки, що суперечать правилам.

4. Правила щодо вмісту фотографій. Вміст, який порушує хоча б одне з наведених нижче правил, буде видалено.

Додавайте фотографії відвіданих місць, щоб допомогти іншим користувачам дізнатися про них.

     4. 1. Відповідність місцю. Фотографії мають безпосередньо стосуватися відповідної компанії.

     4. 2. Фото має містити не лише текст (окрім випадків, коли він пов’язаний із місцем). Наприклад, меню ресторану або фотографія вітрини магазину з текстом дозволяються.

     4. 3. Розміщуйте лише ті фото, що не захищатися авторським правом (окрім фотографій, завантажених із дозволу власника цих прав).

     4. 5. Намагайтеся завантажувати високоякісні фото й відео. Фотографії з високим рівнем шуму, а також занадто розмиті, перевернуті або затемні, може бути видалено.

     4. 6. Адмінімтрація 20.ua залишає за собою право вилучати фотографії, що порушують нашу політику щодо вмісту, а також блокувати облікові записи власників компаній, які завантажують такі матеріали. Порушенням нашої політики щодо вмісту вважаються фотографії, у яких міститься:

          4. 6. 1. незаконний вміст;

          4. 6. 2. порушення авторських прав;

          4. 6. 3. порушення прав на торговельну марку;

          4. 6. 4. матеріали порнографічного характеру;

          4. 6. 5. заклики до насильства;

          4. 6. 6. заохочення до ненависті;

          4. 6. 7. порушення конфіденційності.

 

5. Модерування:

     5. 1. Модерування ресурсів на сайті (додавання нових компаній, відгуків) здійснюється за принципом постмодерації. Ці повідомлення спочатку додаються, а вже потім перевіряються модераторами.

     5. 2. Якщо модератор вважає, що Користувач порушує правила користування сайтом, він має право видалити його, тимчасово або пожиттєво блокувати акаунт.

     5. 3. Якщо Користувач не згоден з рішенням модератора, він може написати скаргу до служби технічної підтримки сайту на пошту vn.info@20.ua або телефонуйте за номером (098) 561 22 21.

 

6. Обмеження відповідальності Адміністрації:

     6. 1. Користувач використовує сайт виключно на власний ризик і сам несе відповідальність за будь-яку шкоду, спричинену комп’ютеру та його даним.

     6. 2. Адміністрація не несе жодної відповідальності за:

          6. 2. 1. відповідність сайту цілям Користувача;

          6. 2. 2. за зміст матеріалів на сайті та за будь-які відгуки та висловлювання інших користувачів, за їх відповідність вимогам законодавства, за порушення авторських прав, несанкціоноване використання знаків для товарів і послуг, найменування фірм та їх логотипів тощо.

     6. 2. Адміністрація намагається забезпечувати безперебійну роботу сайту 20.ua, проте не несе відповідальності за повну або часткову втрату контенту, що розміщений на сайті, а також за недостатню якість або швидкість перегляду такого контенту

     6. 3. Через сайт 20.ua можна отримати доступ до інших сайтів в мережі Інтернет. Адміністрація не має жодного контролю над цими сайтами, і Користувач отримує доступ до них виключно на власний ризик. Користувач визнає і погоджується з тим, що адміністрація не несе жодної відповідальності за доступність до таких сайтів, їх контент, а також будь-які наслідки пов’язані з використанням цих сайтів.

На десктопній версії сайту працює система підмінних номерів на картках компаній та сторінках категорій, підкатегорій, тегів, пошуку. Це означає, що користувач бачить не реальний номер телефону, а підміний віртуальни номер системи колл-трекінгу. Коли користувач набирає данний номер - він потрапляє до компанії. Якщо ж компанія не відповідає (не бере трубку, лінія зайнята тощо) - виклик перенаправляється у колл-центр редакції сайту 20.ua. Менеджери пояснюють користувачу, що лінія була зайнята і дають додаткову довідкову інформацію.

На мобільній версії користувач бачить справжній номер телефону.

У випадку виявлення фактів несанкціонованого використання ресурсів сайту Користувач повинен як найшвидше повідомити про це адміністрацію сайту 20.ua на пошту vn.info@20.ua або телефонуйте за номером (098) 561 22 21.