Дата-Центри  -  Конфігурація серверів  -  Каталог наших клієнтів


Довідкова інформація про операційну систему CloudLinux

На початку 2014 року хостинг-провайдер UAhosting.com.ua переходить на використання операційної системи CloudLinux для забезпечення головним чином наступних функцій:

  1. Чітке обмеження ресурсів сервера для кожного тарифного плану: контролювання використання процесора, обсягу запитів до жорсткого диску, фізичної та віртуальної пам'яті, кількості процесів
  2. Можливість вибору версії php для акаунта: доступні версії 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0. Для кожної версії можна вказати модулі php та обрати налаштування.
  3. При високому навантаженні одного сайту (наприклад, DDOS-атака) - інші сайти на сервері працюють у звичайному режимі дякуючи повній ізоляції акаунтів.

Розглянемо детальніше дані функції:

Інформація про використання ресурсів

Функція доступна у cPanel, в підрозділі "Resource Usage" розділу "Журнали":

На наступній сторінці Ви побачите або надпис "Your site had no issues in the past 24 hours", що означає, що Ваш акаунт не перевищував допустиме навантаження протягом останніх 24 годин, або "Your site has been limited within the past 24 hours", що означає, що для Вашого сайту були застосовані обмеження через перевищення допустимого навантаження на сервер. Щоб переглянути деталі, натисніть на посилання "Details":

На наступній сторінці буде відображена інформація:

 

Вибір версії php, модулів та налаштувань

Функція вибору версії php для роботи сайтів на акаунті доступна у cPanel, в підрозділі "Select PHP version" розділу "Програмне забезпечення і служби":

На наступній сторінці будуть доступні функції вибору версії php та модулів:

При переході в розділ "Show PHP Settings" відкриється сторінка, на якій можна вказати налаштування для поточної версії php: