Графік роботи ЦОА у новорічні свята

Шановні абоненти!

Вітаємо Вас з прийдешніми новорічними та різдвяними святами!

Бажаємо в прийдешньому році бути в оточенні виключно позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати позитив та посмішки оточуючим.

Нехай наступний рік стане для вас особливим.

Читати далі

Дивись Ланет.TV з мільйонами та вигравай призи під ялинку!

Нещодавно Android-додаток Ланет.TV було завантажено 1 мільйон разів. Ми з «Каналом Діда Мороза» запрошуємо вас до святкування цієї події. Приєднуйтесь і вигравайте: 55″ ULTRA HD (4K) телевізор, функціональні ТБ-приставки, красуню ялинку та IP-камери.

Читати далі

Новорічно-пасхалкові теревені

Ланет.PLAY оголошує про початок нового конкурсу на сторінці у Facebook. Дивись спецвипуски «Ігрових теревень» та вигравай шалені призи.

Читати далі

@LanetBot від Мережі Ланет

Шановні абоненти!

Задля вашої зручності, ми розробили ще один новітній канал спілкування – Телеграм-бот. Подружитися з ним дуже просто: достатньо ввести у пошуковому рядку додатку Telegram «@LanetBot», натиснути на іконку Мережі Ланет і вуаля – ви друзі.

Читати далі

Геймерський конкурс на Ланет.TV

Вигравай широкоформатний 32″ QHD монітор, бездротові геймерські навушники, ігрову клавіатуру, функціональну ТБ-приставку та гігабітний роутер.

Читати далі

Обережно, вірус!

Шановні абоненти, будьте уважні!⚠️

Департамент кіберполіції Національної поліції України повідомив про поширення шкідливого програмного забезпечення шляхом зараження програми «CCleaner».

Читати далі

Конкурс «Гігабітний затишок»

Візьми участь у фінальному етапі конкурсу і вигравай величезний рідкокристалічний телевізор Romsat з діагоналлю 50 дюймів та багато місяців гігабітного інтернету та кабельного ТБ.

Читати далі

Компенсуємо очікування підключення послуг

Шановні абоненти!

Якщо ви залишили заявку до 11:00, фахівці мережі Ланет проведуть підключення в той же день, оскільки ми цінуємо ваш час і прагнемо досягти найвищих стандартів надання послуг. Якісне та своєчасне підключення – один із них.

Читати далі

Конкурс для справжніх кіноманів від Ланет.TV та Viasat

Вигравай величезний 50” телевізор Romsat, ТБ-приставку Xiaomi Mi Box та багацько подарунків від Viasat.

Читати далі

@UKR.NET запустив функцію збору листів з інших поштових служб

У списку санкцій РНБО, який було підписано 15 травня Президентом України, терміном на 3 роки потрапили російські поштові сервіси.

В @UKR.NET переконані, що для українців важливо не втратити свої поштові листування, особисті папки і контакти, тому запустили функціонал, який підтримує збір пошти одночасно з декількох поштових скриньок.

Читати далі

Архів новин