Тиждень мозку - Ukrainian Society for Neuroscience

Тиждень мозку

Тиждень мозку

Всесвітній тиждень мозку (Brain Awareness Week) започаткований благодійною організацією Dana Allience і проводиться щороку на початку березня. Під час BAW організовуються найрізноманітніші події - презентації, майстер-класи, лекції, виставки, конкурси для публіки від самих юних слухачів до людей похилого віку.

Д.б.н. Нана Войтенко проводить заняття із юними школярами Києва

В Україні Тиждень мозку був започаткований в 2010 році. В різні роки проводилися науково-популярні лекції для широкого загалу слухачів, на яких учені розповідали про сучасні погляди на будову та фунціонування нервової системи. Традиційно в Інституті фізіології ім. О. О. Богомольця проводиться цикл занять із школярами, під час яких їм демонструють експерименти та розповідають цікаві факти про головний мозок.

Допитливі слухачі з'ясовують незрозумілі моменти після лекції

У 2017 році завдячуючи співпраці із спільнотою M-Gate було проведено найбільш масшабний цикл подій за всю історію. Для людей, що цікавляться медициною, організовувалися лекції провідних фахівців, семінари та майстер-класи з МРТ, електроенцефалографії, накладання епіневрального шва, вимірювання болю, тощо.

К.б.н. Сергій Крижановський та к.б.н. Андрій Чернінський проводять демонстрацію можливостей сучасної електроенцефалографії

В рамках Тижня мозку проходить відбірковий тур Нейроконкурсу.

Слідкуйте за анонсами подій на нашому сайті та нашій сторінці в мережі Fecebook.

NEWS

Увага! Розпочато збір членських внесків на 2018 рік. Детальна Інформація у розділі "Долучитися" нашого сайту. Дедлайн оплати зниженого внеску - 15 грудня 2017 року.



Оголошено прийом заявок на Премію Костюка 2017

FENS Forum 2018 - Berlin, Germany, 7-11 July 2018
Find us on Facebook: