This version of the page http://te.20minut.ua/Vystavky (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-07. The original page over time could change.
Виставки - 20 хвилин Тернопіль

Виставки

Хто з аматорів найкращий?

Подруги-майстрині створюють ґердани-картинки й ажурні блузки в техніці ришельє

Вишиванки у незвичній техніці ришельє та особливі авторські прикраси з бісеру можна оглянути до 29 грудня у Тернопільській...

Художник Володимир Чорнабай покаже своїх "Павучків"

Відкриття виставки відомого тернопільського художника Володимира Чорнобая «Павучки. Органічні структури» відбудеться 21 грудня...

Тернополянам показали благодійність крізь призму фотооб’єктива

40 найкращих фотографій миті благодійності представили в Українському домі Перемога. Фотографії відібрані з понад 500, які...

Тернопільські діти представили новорічні композиції

Пес із очерету, стилізовані ялинки, новорічні букети, композиції, віночки, традиційні народні іграшки та дідухи представили...

У Тернополі буде одноденна виставка бляшанок

Одноденну виставку бляшанок відкриють у тернопільському арт-барі «Коза» 18 грудня.

Забавки, створені дитячими руками та уявою

Народні іграшки з природних матеріалів, виготовлені дітками з Тернополя й області, можна оглянути до 8 грудня на виставці-конкурсі в музеї національної іграшки у Тернопільській бібліотеці для дітей № 5.

photo_camera Десятикілограмових котів можна побачити в "Березолі"

Коти з усієї України приїхали до Тернополя продемонструвати себе у всій красі у суботу, 2 грудня. ПК "Березіль" зібрав у своїх стінах близько сотні котів найрізноманітніших порід.

У Bunkermuz gallery Маріанна Вахняк покаже свої «відЧУТТЯ»

Відкриття персональної виставки кераміки та живопису Маріанни Вахняк «відЧУТТЯ» відбудеться 23 листопада о 18.00 у Bunkermuz gallery.

Євгенія Войнарська намалювала хрестиком свої мрії

Вишиті картини, рушники, подушки, серветки – загалом понад 30 робіт представлені на виставці «Вишивані мрії Євгенії Войнарської» в Тернопільській бібліотеці для дорослих № 4 «Етно-центр».

Емоційні рефлексії над іконою

Іконописець Данило Мовчан у галереї «Бункермуз» представив до уваги тернополян свої рефлексії на сакральну тематику в стилі мінімалізму. Виставку «На папері» можна оглянути до 23 листопада.

Запрошують на відкриття виставки «Вишивані мрії Євгенії Войнарської»

Відкриття виставки вишитих робіт майстрині Євгенії Войнарської «Вишивані мрії Євгенії Войнарської» відбудеться 8 листопада о 12.00 у бібліотеці-філії № 4 для дорослих (б-р. Д. Галицького, 6).

photo_camera Львівський художник показав, як малює святих у стилі мінімалізму

Митець зі Львова Данило Мовчан представив свій творчий доробок у мінімалістично-сакральному стилі у п’ятницю, 3 листопада, у галереї «Бункермуз». Своїй виставці художник дав назву - «На папері».

«5 улюблених фотографій» від 55 майстрів спалаху

Виставку «5 улюблених фотографій» відкриють 5 листопада о 19.00 у «Бункермузі». Свої особливі світлини представлять 55 фотографів. До уваги відвідувачів – понад 250 знімків.

Сакральне мистецтво «На папері» покажуть у «Бункермузі»

Відкриття виставки «На папері» львівського митця Данила Мовчана відбудеться 3 листопада о 19.00 у тернопільській галереї «Бункермуз».

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up