This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Події - 20 хвилин Тернопіль

Події

Партнер рубрики

"Маю зробити те, що не встиг син", мама Героя Олександра Орляка

На Курбаса двоє собак покусали 20-річного Назара. Хлопець у лікарні, пес – на карантині

Два тижні стаціонарного лікування чекає тернополянина Назара. Його вночі, 5 лютого покусали двоє собак. Цей випадок стався...

play_circle_filled
Екстрим на Тернопільщині: молодь продовжує кататись на санках прив’язаних до автомобіля

У Кременці молоді люди продовжують смертельно розважатися. Відео на своїй сторінці у "Фейсбуці" поширив кременчанин Віктор...

Відео, як тернополяни "атакують" секонд-хенд

Відео, як на Коперника люди "атакують" магазин вживаного одягу виставив у "Фейсбуці" Святослав Журовський.

Біля Ставу зліпили міні-сніговичків, снігового козака, і Олафа (фоторепортаж)

Креативних сніговиків ліпили тернополяни на Фестивалі снігових баб на Єлисейських полях. Для декорування використовували...

Депутата міськради, яку підозрюють в отриманні хабара, взяли на поруки

Депутату міськради Тарасу Серетному, якому прокуратура висунула підозру у вимаганні та отриманні 1,5 доларів неправомірної  вигоди, обрали міру запобіжного заходу у вигляді особистої поруки. 

photo_camera play_circle_filled Диктофон - це заколка для волосся, а комп'ютерні плати - ціле місто. Стара техніка очима сучасних дітей

Те, чим грались ще років десять тому, зараз уже незрозумілі речі для сучасних дітей. Вони не розуміють, як можна було користуватись чорно-білими кнопковими мобільниками чи, що робити з дискетою.    

Помер тернопільський фрі-файтер, чемпіон світу Ігор Слюсарчук

Серце 28-річного Ігоря Слюсарчука зупинилось вранці у вівторок, 6 лютого.  Важковаговик Ігор Слюсарчук двічі ставав чемпіоном світу у своєму виді спорту.

photo_camera Засніжене місто у фотографіях тернополян

У вівторок, 6 лютого температура повітря коливатиметься від  -13 до -6. Сніг, який випав кілька днів тому, досі тримається і тішить тернополян.

Сьогодні, 6 лютого: Міжнародний день барменів

День бармена відзначається 6 лютого у День святого Аманда. Це свято стало в багатьох країнах професійним святом барменів і рестораторів.   

Директора КП “Місто”, який попався на хабарі у 600 доларів, суд оштрафував

Хабарна справа для директора КП “Місто”  Петра Сорівки закінчилась у суді легким переляком. Він уклав угоду з прокуратурою про визнання винуватості, суд її  затвердив і призначив узгоджене сторонами покарання — 20 400 грн штрафу.

photo_camera play_circle_filled Тернополянка уже третій день голодує під стінами суду (ОНОВЛЕНО)

Оксана Мищишин і вдень, і вночі голодує під стінами Апеляційного суду Тернопільської області. Її громадянського чоловіка Юрія звинувачують у зберіганні наркотиків. Зараз він у чортківському слідчому ізоляторі. Жінка каже, що він не винен. Але для початку вона хоче, щоб його хоча б відпустили в лікарню, оскільки йому потрібна медична допомога. 

Минає три роки, відколи загинув Герой Олександр Орляк. Вшануйте його пам'ять

У вівторок, 6 лютого, мине рівно три роки, відколи загинув в зоні АТО Герой Олександр Орляк. Рідні Сашка запрошують усіх небайдужих тернополян долучитися до молитви за упокій душі загиблого бійця.

play_circle_filled Сьогодні, 5 лютого: цей день в історїі

Сьогодні Ви дізнаєтеся, якими були перші світлофори, звідки почали передавати сигнали точного часу, та кому спало на думку зробити електричне освітлення Ейфелевої вежі.

Тернополянин каже, що створив онлайн-енциклопедію, кращу за Вікіпедію

Запрацювала електронна енциклопедія Тернопедія про Тернопіль та Тернопільщину. На ній вже є статті про головного патрульного, письменників та інших тернопільських відомих діячів. На  сайті не можна "вандалити" статті, на відміну від Вікіпедії, оскільки всі правки затверджує редактор. Написати статтю, згідно з вимогами, може кожен охочий, якщо її затвердять редактори сайту.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up