Що очікувати франчайзі від “Наминайко”?

Галузь:

Ведення бізнесу за моделлю франчайзингу стає все більш затребуваним у вітчизняних підприємців. Гарну динаміку демонструє сфера фаст- та стріт-фуду.

 

«Наминайко» йде назустріч тим, хто хоче купити готовий бізнес. Крім права на реалізацію певного виду продукції під товарним знаком франчайзера, франчайзі мають низьку орендну плату, або її відсутність при підписанні договору про готовність щомісяця купувати продукцію компанії в узгоджених з франчазі обсягах, отримують технічну допомогу – обладнання для випікання і зберігання продукції, а також pos-матеріали: плакати, підставки, хлібниці, сувеніри.

А з серпня попереднього року компанія почала брендувати упаковку і активно просувати сендвічну групу товарів, тобто на всіх каналах збуту продавати сендвічний хліб, який послужить основою в приготуванні хот-догів і бутербродів. Великою популярністю в мережі користується французький хот –дог. Анонсування нових видів продукції відбувається за рахунок якісної викладки продукції, її оригінального оформлення соусами і спеціальних посипаннями. Все це підкріплено рекламними плакатами та акціями, як для кінцевого споживача, так і для франчазі.

За словами Ігоря Ніколаєва, комерційного директора ПАТ « Концерн Хлібпром» ( ТМ « Наминайко» ), в найближчих планах компанії запропонувати франчайзі додаткові опції з приготування напоїв супутніх споживанню х\б виробів і сендвічів. На даному етапі відбувається оновлення асортиментної лінійки х\б виробів згідно тенденцій ринку стріт- фуд.

 

Теги:

Львівська ТПП, наминайко, франчайзинг, франчиза