This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=750 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

МІЖНАРОДНИЙ АРХІТЕКТУРНИЙ ФОРУМ
29 травня 2017

За інформаційної підтримки Конфедерації будівельників України 8-9 червня 2017 року у Києві відбудеться VI Міжнародний архітектурний форум. Організатор - В2В-видання «Commercial Property».

Захід пройде в готелі Premier Palace і об'єднає на своєму майданчику відомих зарубіжних, українських архітекторів та дизайнерів, представників девелоперських та будівельних компаній, проектувальників, розробників і виробників сучасних технологічних рішень для гравців ринку нерухомості і багатьох інших експертів.

Перший день заходу (8 червня) присвячений темі «Світова архітектура: глобалізація, взаємодія, вплив». У програмі цього дня - доповіді зарубіжних і українських архітекторів, дискусія «Монетизація архітектури: як створити будівлю, привабливу сьогодні і в майбутньому?» і case-марафон проектів «Архітектурні рішення і технології для зниження вартості будівництва. Енергоефективна архітектура».

Тема другого дня (9 червня) - «Будівництво та інжиніринг: економіка життєвого циклу будівель». Програма включає презентації спікерів, дискусію «Енергоефективність в реаліях українського ринку. Енергоаудит та енергоменеджмент» і case-марафон «Інноваційні рішення з будівництва і інженерії».

Умови участі та програма заходу на офіційному сайті Форуму: http://www.architecturedesign.com.ua

*Звертаємо увагу, що для членів Конфедерації будівельників України діють спеціальні умови участі.

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua