Gérer les cookies*

PEUGEOT EXPERT

PEUGEOT Expert Фургон

від 614 600 грн

Новий фургон PEUGEOT Expert пропонує ряд переваг, що зроблять вашу роботу простішою та відповідатимуть усім потребам. Сучасні параметри двигуна дають можливість насолоджуватись кермуванням та демонструвати високу продуктивність щодня.

ВІДКРИЙТЕ НОВИЙ PEUGEOT EXPERT

Лінійка фургонів для будь-якого бізнесу

Покращена модульність для більшої продуктивності

Нова платформа для підвищення ефекти

ЛІНІЙКА ФУРГОНІВ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО БІЗНЕСУ

ДЛЯ ВИРІШЕННЯ НАЙСКЛАДНІШИХ ЗАВДАНЬ

Надійнсть та сучасність нового PEUGEOT Expert відображені в його особливому дизайні. 

Доступні три варіанти довжини, включно з новою версією Compact, довжина якої складає лише 4,6 метрів, тож ви точно знайдете те, що максимально відповідатиме вашим потребам.

ПОДОРОЖУЙТЕ МІСТОМ БЕЗ ПЕРЕШКОД

Версія Expert Compact, довжиною 4,6 метрів, робить пересування  містом надзвичайно простим, розміри авто є ідеальними для міської подорожжі.

Ви також можете покластися на його силу - PEUGEOT Expert Compact має корисне навантаження у 1,400 кг, корисний об`єм у 5,1м3i корисну довжину 3,32мi.

А ще PEUGEOT Expert здатен паркуватися в обмежених для цього зонах, бо  його максимальна висота складає 1,90 мi.

ПОКРАЩЕНА МОДУЛЬНІСТЬ ДЛЯ БІЛЬШОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ

Розумно спроектований фургон PEUGEOT Expert оснащений заслінкою  у відділі Moduworki , а це означає, що можна перевозити вантажі довжиною до 4-х метрів на пласкому дні, доки два передні сидіння залишаються вільними. 6,6м3  корисного об'єму та безконтактні бокові двері-слайдерi напевне полегшать ваше життя, адже завдяки цим інноваційним функціям завантаження та вивантаження предметів стануть значно простішими. 

НОВА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ

PEUGEOT Expert представля свою нову модульну платформу EMP2i . Поєднуючи вискоий рівень кофмфорту на дорозі, якість та ефективність, вона може витримувати до 1,400 кг корисного навантаження.

PEUGEOT Expert пропонує виняткове задоволення від кермування завдяки дизельним двигунам HDi потужністтю від 90 до 150 к.с. та крутним моментом  400Нмi, у поєднанні з новою автоматичною коробкою перемикання передач EAT6.

Нарешті, насолоджуйтесь одним з найнижчих показників витрати пального i в сегменті.

ВІДЕО

i

ФОТО ГАЛЕРЕЯ

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ