This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=52 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-05. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

Публічні закупівлі: немає межі досконалості
31 жовтня 2016, 16:47

Незабаром, електронна система закупівель ProZorro відзначить свої перші 100 днів роботи в обов’язковому порядку, згідно із Законом України «Про публічні закупівлі».

І досі, обговорення про переваги та прозорість системи є серед топ-тем у ЗМІ, соціальних мережах та у приватному спілкуванні. Про переваги та успішність проведених змін для держави та бізнесу годі й казати. Менше з тим, цього часу було достатньо для виявлення недоліків як технічної сторони функціонування системи, так і її правового регулювання.

Наразі Міністерство економічного розвитку і торгівлі України проводить роботу із розробки законопроекту, що передбачає зміни та вдосконалення у вказаному Законі.

Проведені у цьому році публічні обговорення у форматі 5 O'Clock, присвячені питанням публічних закупівель, свідчать про актуальність цієї теми для представників будівельного бізнесу, а також про наявність низки проблемних зон у закупівлях у будівельній галузі. Окремі звернення вже надходять до Конфедерації.

Тож, для формування чіткої та всеохоплюючої позиції КБУ в частині необхідних удосконалень законодавства, яке регулює питання закупівель за публічні кошти, просимо надати пропозиції щодо вирішення проблем, виявлені компанією під час участі у вказаних процедурах.

Відповідну інформацію із зазначенням компетентної особи та її контактних даних просимо надати до 08.11.2016 на адресу електронної пошти office@kbu.org.ua.

 

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua