Характеристики

Двигун 1.4 Kappa

Новий атмосферний двигун сімейства Kappa, що розвиває потужність в 100 к.с. і 134 Н·м крутного моменту, забезпечує відмінну динаміку і економічність.

Двигун 1.4 T-GDI

Двигун з робочим об'ємом 1,353 куб. см. з чотирма циліндрами і турбонаддувом забезпечує 140 к.с. і 242 Н·м крутного моменту. Новий двигун включає в себе одноканальний турбонагнетатель високого тиску, вбудований в випускний колектор для підвищення ефективності роботи.

Двигун 1.6 CRDi

Дизельний двигун забезпечує виняткове задоволення максимальною потужністю у 136 к.с. та максимальним крутним моментом 300 Н·м.

Двигун 1.0 T-GDI

Двигун T-GDI 1.0 потужністю 120 к.с. і крутним моментом 170 Н·м, забезпечує ідеальне поєднання динамічності і ефективності. Турбокомпресор з керованим електронікою актуатором регулювального клапана покращує паливну економічність за рахунок зниження втрат на насосі, а також поліпшення відгуку дросельної заслінки і крутного моменту на низьких оборотах.

Двигун 1.6 Gamma

Нове покоління системи упорскування палива, що використовується в цьому двигуні, забезпечує кращу паливну економічність, більш високу продуктивність і сприяє зменшенню шумів. Мотор видає максимальну потужність 130 к.с. і крутний момент 155 Нм.