This version of the page http://ua.korrespondent.net/all/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-04. The original page over time could change.
Всі новини рубрики за 4 лютого 2018 - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
28.0738
 
ДЕТАЛЬНО ТІЛЬКИ ЗАГОЛОВКИ Хроніки

ВСІ НОВИНИ

4 ЛЮТОГО 2018

Полторак: Україна скоро отримає "Джавеліни"

За словами міністра, американці вже зараз тренують українських військових, як їм правильно користуватися переданим летальним озброєнням.

Козаків залучать до патрулювання під час ЧС-2018

Козаки працюватимуть під час Чемпіонату світу-2018 спільно із правоохоронними органами. Вони охоронятимуть територію, прилеглу до калінінградського стадіону.

У Києві протестували проти "Нацдружин"

Учасники акції - кияни, які зібралися на заклик провести мітинг, поширений у соціальних мережах. Серед них - переважно молоді люди.

Ефектний кидок Хардена через себе - серед найкращих моментів дня в НБА

До вашої уваги добірка найефектніших епізодів ігрового дня в НБА за суботу, 3 лютого, яку за традицією представила Національна баскетбольна асоціація.

NCAA: 17 очок Михайлюка не допомогли Канзасу обіграти Оклахому

Святослав Михайлюк провів черговий матч у складі своєї команди. Наш гравець провів на майданчику 38 хвилин, за які зумів набрати 17 очок.

У Львові з вікна багатоповерхового будинку викинувся чоловік

Поліція намагається встановити, чи є родичі у загиблого львів'янина. За неперевіреною інформацією, у нього були проблеми зі здоров'ям.

У Києві на мітинг прийшли кілька тисяч осіб

Прихильники Михайла Саакашвілі скандували "Україна без олігархів", "Демонтаж", "Відставка" та інші гасла. За інформацією поліції, ситуація зараз спокійна.

Усик: У фіналі WBSS зійдуться хлопці, які присвятили все життя боксу

Український боксер поділився очікуваннями від майбутнього бою за звання абсолютного чемпіона, у якому він зійдеться в рингу з Муратом Гассієвом.

У Єгипті знайдена гробниця віком 4,4 тисячі років

Археологи вважають, що вона належала жриці Хетпет, яка була близька до правління п'ятої династії фараонів. Розкопки в цьому районі будуть продовжені.

Тренер Гассієва: Уболівальники Дортикоса мають бути задоволені

Абель Санчес, тренер російського боксера Мурата Гассієва, зазначив, що його команда виконала план на бій із Юніером Дортикосом. Також він підкреслив, що суперник показав прекрасний бокс.

У Луганській області знеструмлено чотири тисячі будинків

Аварійні відключення 70 трансформаторних підстанцій відбулися в райцентрі Сватове, а також у селищах Дачному, Сосновому і селі Зориківка.

У Німеччині вирішальний день коаліційних переговорів

Лідери трьох провідних німецьких партій повинні сьогодні встигнути обговорити такі теми, як ринок праці, охорона здоров'я, а також житлову політику.

В Ужгороді кинули "коктейль Молотова" в будівлю союзу угорців

У союзі угорців вважають, що подія може бути провокацією і поки не коментують. У поліції вже досліджують відео з камер спостережень.

UFC Fight Night 125: Мачіда переміг Андерса, Шевченко задушила Качоейру

У бразильському Белемі відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 125. У головному поєдинку зійшлися бійці середньої ваги Ліоте Мачіда й Ерік Андерс.

Прихильники Саакашвілі почали марш За майбутнє

Організатори акції вирішили змінити маршрут у зв'язку із проведенням інших заходів у центрі Києва. Мітингу на Майдані Незалежності не буде.

Туреччина готова до військової операції на східному березі Євфрату

Турецький віце-прем'єр Бекір Боздаг повідомив про знищення 932 курдів і бойовиків ІДІЛ під час операції "Оливкова гілка" в сирійському Афріні.

Україна піднялася в рейтингу економічної свободи

Україна поліпшила позиції за більшістю показників. Але країна займає найнижче місце серед 44 країн у Європі, а її середній бал нижчий від середніх світових і регіональних.

Москву накрив потужний снігопад, є жертви

У столиці Росії впали сотні дерев. Висота снігового покриву збільшилася до 43 см і досягла рекордного для нинішньої зими значення.

Поліція затримала винуватця нічної смертельної ДТП у Києві

Правоохоронці встановили, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Тепер йому загрожує тюремне ув'язнення терміном від п'яти до десяти років.

Гассієв нокаутує Усика у фіналі - промоутер

Леон Маргулес, промоутер російського боксера Мурата Гассієва, зазначив, що його підопічний провів великий бій проти кубинця Юніера Дортикоса.
  • 1
  • 2
  • 3

АРХІВ

12345678910111213141516171819202122232425262728