This version of the page http://oblrada.cv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-04. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
Прес-центр
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня

  Відео

left
  • Іван Мунтян у прямому ефірі телепередачі «Пряма відповідь» від 23.02.2017 на телеканалі «Чернівці»
  • Іван Мунтян у прямому ефірі телепередачі "Студія А-3" від 20.01.2017 на телеканалі "Буковина" Філії Національної телекомпанії України "Чернівецька регіональна дирекція"
  • Прямий телеефір передачі "Студія А-3" від 8.12.2015 р. на телеканалі "Буковина" Філії Національної телекомпанії України "Чернівецька регіональна дирекція"
  • Прямий телеефір передачі "Студія А-3" від 8.12.2015 р. на телеканалі "Буковина" Філії Національної телекомпанії України "Чернівецька регіональна дирекція"
  • Голова обласної ради Іван Мунтян в прямому радіоефірі програми 'Суть речей' від 03.12.2015 р.
right

  Фоторепортажі

left
  • Формування керівного складу облради завершилось обранням заступником голови Віталія Мельничука
  • Першим заступником голови облради обрали Інгу Маковецьку
  • На 2-му засіданні першої сесії вібдулось голосування за заступників голови облради
  • Найстарший депутат обласної ради 7-го скликання Василь Телешман
  • 2-ге пленарне засідання 1-ї сесії облради
right
Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

26.01.2018 12:14
Чернівецька обласна рада


    оголошує добір кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посади керівників комунальних установ культури області
детальніше

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"
детальніше

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету
детальніше

25.01.2018 17:26
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посад директорів комунальних закладів культури
детальніше

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...

01.02.2018 14:07 Народному артисту України Павлу Дворському – 65!      01.02.2018 13:11 Смертю Героя загинув учасник АТО Ярослав Козак     31.01.2018 14:10 Спочив у Бозі Леонід Костянтинович Каденюк     

ГОЛОВНЕ

Проекти рішень

Проекти регуляторних актів

Доступ до публічної інформації

Обласний бюджет на 2018 рік

Програма економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2017 рік

Перелік земельних масивів, які можуть бути придатні для реалізації учасниками АТО своїх прав

Перспективний план формування територій громад Чернівецької області (із змінами) (станом на 25.10.2017)

Новини

01.02.2018 14:07

Народному артисту України Павлу Дворському – 65!  |  Вітаємо!

Очільник крайової представницької влади Іван Мунтян щиро привітав з нагоди славного 65-ліття народного артиста України, визначного буковинського митця, співака та композитора Павла Ананійовича Дворського. «Ваш видатний особистий внесок у благородну справу піднесення слави та популярності українського пісенного мистецтва здобув загальне схвалення та визнання не тільки на теренах нашої Батьківщини, але й серед світового українства», - наголосив у своєму привітанні поважному імениннику голова Чернівецької обласної ради.
Іван Мунтян щиросердно побажав уславленому маестро та його родині міцного здоров’я, цілющої Божої ласки, земних гараздів, нових творчих злетів та перемог у самовідданій мистецькій діяльності на благо української культури, на славу Буковинської землі та матері - України!
детальніше...



01.02.2018 13:11

Смертю Героя загинув учасник АТО Ярослав Козак  |  Слово на спомин

Чернівецька обласна рада глибоко сумує у зв’язку з трагічною загибеллю народного Героя, учасника бойових дій на Сході України, бійця батальйону «Донбас – Україна», жителя міста Сторожинець Чернівецької області Ярослава Васильовича Козака. Наш мужній краянин загинув вночі 1 лютого 2018 року під час ворожого обстрілу українських позицій на Світлодарській дузі, на території Бахмутського району Донецької області. Крайова представницька влада висловлює щирі співчуття згорьованим батькам героя, його близьким та друзям з приводу цієї тяжкої, непоправної втрати. Світлий, добрий спомин про Ярослава Васильовича Козака завжди житиме у серцях його краян та співвітчизників.
детальніше...



31.01.2018 14:10

Спочив у Бозі Леонід Костянтинович Каденюк  |  Слово на спомин

Керівництво, колегія, депутатський корпус та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що 31 січня 2018 року на 68-му році життя відійшов у Вічність перший космонавт незалежної України, Герой України, кавалер ордена «Золота Зірка», орденів «За мужність» I ст. та «За заслуги» III ст., народний депутат України IV скликання, генерал-майор Збройних Сил України у відставці, державний службовець першого рангу, кандидат технічних наук, почесний громадянин міста Чернівці, славний син українського народу та буковинської громади Леонід Костянтинович КАДЕНЮК.
Леонід Костянтинович Каденюк народився 28 січня 1951 року в селі Клішківці Хотинського району. У 1967 році вступив до Чернігівського вищого військового авіаційного училища, по закінченні якого продовжив службу на посаді льотчика – інструктора. У 1976 та 1988 роках пройшов відбір та був зарахований до складу загону космонавтів СРСР. У 1989 році закінчив Московський авіаційний інститут за фахом «Інженер-механік». З 1995 року був зарахований до групи космонавтів Національного космічного агентства України. 19 листопада 1997 році у складі міжнародного екіпажу здійснив космічний політ тривалістю 15 діб 16 годин на космічному кораблі «Колумбія».
детальніше...



29.01.2018 18:45

У столиці Буковини вшанували пам’ять загиблих в бою під Крутами оборонців Української Держави  |  Пам'ятаємо

Сьогодні, 29 січня, на Центральній площі столиці Буковини представники влади, духовенства та громади краю вшанували пам’ять юних захисників України, які загинули у нерівному бою з більшовицькими військами неподалік залізничної станції Крути у ста тридцяти кілометрах від м.Києва. Ціною власного життя юні звитяжці зупинили наступ армії Михайла Муравйова на столицю Української Держави, затримавши окупантів на чотири дні, що дало можливість тогочасному керівництву Української Народної Республіки укласти Брест-Литовський мирний договір. Участь у символічній акції, присвяченій сторіччю вікопомної битви під Крутами, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.
детальніше...



29.01.2018 09:27

Спочила в Бозі Тамара Мар’янівна ШКУРГАН  |  Слово на спомин

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті відомого педагога, хореографа,культурного діяча, Заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти України Тамари Мар’янівни ШКУРГАН. Відійшла у Вічність знана та шанована мисткиня, талановита освітянка, улюблена вчителька та мудра наставниця, яка подарувала світові славного сина України – лауреата Національної премії України імені Тараса Григоровича Шевченка, видатного оперного співака Андрія ШКУРГАНА.
У ці, сповнені тугою та жалем, скорботні дні поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійної з приводу тяжкої, непоправної втрати. Світлий, добрий спомин про Тамару Мар’янівну ШКУРГАН назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь жити та працювати поруч із нею.
детальніше...



26.01.2018 18:56

Голова Чернівецької обласної ради провів нараду з керівниками комунальних закладів культури  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Рівень фінансового та матеріально-технічного забезпечення, а також особливості господарської діяльності закладів культури обласної комунальної форми власності проаналізовано під час наради, яку сьогодні, 26 січня, провів голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян з директорами відповідних установ. Обговорено проблемні питання у роботі вказаних комунальних підприємств, а також окреслено шляхи залучення позабюджетних коштів та перспективи їх розвитку. Насамкінець, керівник представницької влади краю подякував кожному із директорів за роботу та пообіцяв підтримку у вирішенні питань, які потребують уваги депутатського корпусу обласної ради.
детальніше...



26.01.2018 16:43

Голокост 1933 – 1945 р.р. - ніколи більше!  |  Уроки історії

На скорботному зібранні, яке відбулося сьогодні, 26 січня, в Чернівцях з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, який щороку відзначається 27 січня, взяв участь і виступив керуючий справами Чернівецької області Микола Борець. «Понад 6 мільйонів безвинних жертв – людей похилого віку і немовлят, чоловіків і жінок різного віку» – по-звірячому винищили нацисти та їхні поплічники», - зауважив він у своєму виступі перед представниками єврейської громади області. «Скорботним символом Голокосту в Україні став сумнозвісний Бабин Яр у Києві, де в роки війни нацисти знищили сотні тисяч євреїв, ромів, українців, представників інших національностей», - наголосив посадовець.
детальніше...



25.01.2018 18:16

Разом до спільної мети  |  Міжрегіональне співробітництво

Робочу зустріч за участю першого заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Павлюка та виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галини Литвин провів сьогодні, 25 січня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Участь у зустрічі також взяли депутати крайового парламенту Буковини, представники асоціації та окремих структурних підрозділів обласної ради та облдержадміністрації. Обговорено шляхи залучення додаткових фінансових ресурсів, у тому числі європейських, для розвитку українських Карпат.
детальніше...



25.01.2018 14:16

Іван Мунтян поспілкувався з директорами інтернатних закладів краю  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 25 січня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу нараду за участю директорів інтернатних закладів обласної комунальної форми власності. Так, керівник представницької влади краю ознайомився зі станом фінансово-господарської діяльності цих комунальних підприємств, а також заслухав інформацію про нагальні проблемні питання, які потребують першочергового вирішення. Відтак, Іван Мунтян затвердив штатні розписи вказаних комунальних установ.
детальніше...



22.01.2018 17:59

Іван Мунтян: Проголошення Акту Злуки стало втіленням заповітної мрії багатьох поколінь українців  |  День для святкування

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися з нагоди Дня Соборності України у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка сьогодні, 22 січня.
детальніше...



усі новини

  Від першої особи

Територіальні громади
Чернівецької області

Трибуна депутата

  Привітання

ЗВЕРНЕННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА до 100-річчя бою під Крутами 29 січня 1918 року

Шановні краяни!

    Сто років тому 300 юнаків прибули з Києва на залізничну станцію Крути, щоби стати на заваді чотиритисячній московській навалі, яка мала на меті будь-що придушити молоду Українську Народну Республіку. Майже неозброєні, необізнані у військовій справі курсанти воліли радше загинути у нерівнім бою з більшовицькими загарбниками, аніж дозволити ворогам України захопити Київ та знищити омріяну й зрештою здобуту Українську Державу. Сьогодні героїчний приклад крутян надихає тисячі українських воїнів на збройну боротьбу з російськими окупантами на Сході України. Тоді і нині, самовіддана боротьба кращих синів та доньок українського народу за мир і спокій на рідній землі є запорукою гідного майбуття для нашої Батьківщини. Тож будьмо гідними жертовного чину юних українських звитяжців у бою під Крутами! Честь і слава безсмертному подвигу справжніх Героїв України!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ЗВЕРНЕННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Дня Соборності України

Дорогі краяни! Шановні співвітчизники!

    Щороку 22 січня наш народ разом з усім світовим українством відзначає величне державне свято – День Соборності України. 99 років тому у золотім сяйві куполів Святої Софії Київської на велелюдному зібранні було ухвалено вікопомне рішення щодо об’єднання двох розділених історичними обставинами гілок українського народу, двох молодих державних утворень – Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Таким чином, спираючись на демократичне волевиявлення української спільноти, перед Європою та усім цивілізованим світом уперше в новітній історії постала єдина соборна Українська держава. Передвісником цієї вікопомної події стало славнозвісне Буковинське народне віче 3 листопада 1918 року, учасники якого також засвідчили своє прагнення приєднатися до українських земель та створити соборну, єдину та неподільну державу Україну. Сьогодні, як і майже сто років тому, ворожі сили прагнуть роз’єднати наш багатостраждальний народ, розшматувати територію України. Втім на заваді їхнім загарбницьким намірам стали тисячі кращих синів та доньок нашої Батьківщини, які нині зі зброєю в руках захищають ідеали соборності та свободи у запеклій боротьбі з російськими окупантами та їх поплічниками на Сході України. Сучасні лицарі українського духу довели ворогу і усьому світу, що здатні на самопожертву задля перемоги добра над злом, в ім’я збереження територіальної цілісності матері - України. Тож будьмо гідними цієї величної мети! Єднаймося у спільній праці задля відновлення територіальної цілісності нашої Батьківщини, миру та спокою, злагоди і порозуміння на благословенній, соборній і неподільній українській землі!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Нового 2018 року та Різдва Христового

Шановні краяни! Дорогі буковинці!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Нового 2018 року та пресвітлого Різдва Христового! Усі ми, а найперше – наша дзвінкоголоса малеча – з нетерпінням та особливим передчуттям величного свята очікуємо новорічно-різдвяної пори. Чекають на ці радісні свята й наші Герої, які на Сході України із зброєю в руках, не шкодуючи власного життя та здоров’я, захищають від ворожих зазіхань рідну землю, наше мирне сьогодення та майбутнє. Їм, славним лицарям українського духу, присвячені наші найперші вітання та найщиріші новорічні побажання! Напередодні Нового 2018 року та світлого Різдва Христового щиросердно бажаю усім краянам та поважним гостям Буковинської землі міцного здоров’я, щастя та домашнього затишку, життєдайної Божої ласки, усіх земних гараздів, нових звершень у праці на благо ваших родин, рідного краю та матері – України! Нехай новорічні веселощі та розваги, дзвінкі Різдвяні колядки та віншування дарують вам радість від життя та піднесений настрій на увесь прийдешній рік!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Різдва Христового за західним обрядом

Шановні краяни!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю усіх, хто святкує світлий празник Різдва Христового за західним обрядом, з нагоди величного та хвилюючого свята! Щороку цієї благословенної грудневої пори таїнство народження Божого Сина надихає християн на світлі помисли, доброчесні справи та благородні задуми. Тож нехай життєдайний вогонь Віфлеємської зорі дарує усім добрим людям щастя, здоров’я, цілющу ласку Господню, мир, достаток та душевний спокій! Христос народився! Славімо Його!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні краяни! Дорогі друзі!

    Від імені крайової представницької влади, від себе особисто щиро та сердечно вітаю депутатів рад усіх рівнів, посадових осіб місцевого самоврядування, поважних ветеранів самоврядної ниви, територіальні громади сіл, селищ та міст Чернівецької області з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це насправді загальнонародне свято, встановлене сімнадцять років тому Указом Президента України, є яскравим свідченням тієї визначної ролі, яку відіграє місцеве самоврядування у житті Української держави. Особливо вагомого значення самоврядні ініціативи громад набули в наші дні, коли в скрутних умовах воєнного конфлікту на Сході України проводиться докорінна реформа системи державної влади. Від щирого серця бажаю усім вам міцного здоров’я, щастя та родинного затишку, цілющої Божої ласки, поваги та шани від людей, нових успіхів та здобутків у самовідданій праці на благо Буковинської громади, на славу матері-Україні!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Дня Збройних Сил України

Товариші офіцери, прапорщики, старшини, сержанти, солдати та службовці Збройних Сил! Поважні ветерани, учасники та інваліди війни! Шановні краяни!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня Збройних Сил України! Увінчане безсмертною славою ратних подвигів та історичних перемог, сучасне українське військо у запеклім двобої з російськими окупантами та їх поплічниками на полі бою довело народові України, іншим народам та країнам світу свою спроможність захистити честь та гідність України і дати гідну відсіч будь-якому нападнику. Ми пишаємось життєвим подвигом кращих синів та доньок Буковинської землі, які мужньо стали на захист завоювань Революції Гідності та зупинили російських агресорів на Сході України. Сьогодні Збройні Сили України оновлюються, міцніють та за правом набувають слави однієї із наймогутніших армій Європи. Вбачаю у цьому вашу особисту заслугу та бойову звитягу ваших побратимів. Щиросердно зичу вам, дорогі оборонці української землі, міцного здоров’я, щастя та сімейного затишку, життєдайної Господньої ласки, земних гараздів та статків, нових успіхів в житті та ратній праці в ім’я зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Міжнародного дня волонтерів

Дорогі краяни! Шановні учасники волонтерського руху!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиросердно вітаю вас з нагоди Міжнародного дня волонтерів! Ваша звитяжна, самовіддана праця, що має благородну мету надати всебічну допомогу учасникам антитерористичної операції на Сході України, родинам загиблих українських Героїв, інвалідам та ветеранам АТО, здобула загальне визнання та повагу не тільки на теренах нашої Батьківщини, але й в багатьох країнах світу. Українське суспільство та Буковинська громада також високо цінують вашу благодійну діяльність, спрямовану на покращення умов життя представників соціально вразливих груп населення, людей з особливими потребами, а також тяжко хворих людей, які потребують постійного догляду. Вірю, що згуртовані лави волонтерів Чернівецької області й надалі будуть поповнюватись патріотично налаштованими, небайдужими людьми, готовими сумлінно виконати свій громадянський обов’язок. Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та добробуту, цілющої Божої ласки, нових успіхів та здобутків у вашій суспільно корисній праці на благо Буковинської громади, на славу матері – Україні!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ЗВЕРНЕННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА до Дня пам’яті жертв голодоморів 25 листопада 2017 року

Шановні краяни!

    Цієї осінньої пори наш народ разом зі світовим українством відзначає скорботні 85-ті роковини голодомору 1932-1933 років в Україні. Внаслідок людиноненависницької політики тоталітарного комуністичного режиму мільйони українців зазнали нелюдських страждань та мученицької голодної смерті на рідній землі. Цей жахливий злочин проти людства сьогодні офіційно визнано парламентами багатьох країн світу. На всіх континентах Землі цього дня люди доброї волі у тузі й скорботі віддають шану безвинним жертвам політики геноциду більшовицького режиму. Тож нехай цього пам’ятного дня у кожній буковинській оселі засвітиться свічка пам’яті! Хай у кожному небайдужому серці знайдуть свій щирий відгук шляхетні прояви скорботи, благочестя та співчуття!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -