This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-nabu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-02. The original page over time could change.
НАБУ — новини України та світу - Укрінформ

НАБУ

2 лютого

Генпрокуратура передала всі справи на Злочевського до НАБУ

Генпрокуратура передала усі кримінальні провадження щодо екс-міністра екології Миколи Злочевського до НАБУ і не причетна до закриття справ стосовно нього.

Депутату, який намагався дати хабар детективу НАБУ, призначили 2 мільйони застави

Печерський райсуд Києва обрав підозрюваному у намаганні дати детективу півмільйонний хабар депутату Одеської облради Олегу Бабенку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн грн.

НАБУ оголосило підозри у справі розкрадання торгового морфлоту

Національне антикорупційне бюро оголосило підозру екс-директору компанії Zealand Holdings Inc. та екс-президенту ПрАТ СК «Сі Трайдент» у справі про розкрадання морського торгового флоту.

1 лютого

Е-декларації активістів: Венеціанська комісія та ОБСЄ підготують спільний висновок

Венеціанська комісія та Бюро демократичних інституцій і прав людини ОБСЄ (БДІПЛ/ОБСЄ) 16 березня на засіданні Єврокомісії оприлюднять свій висновок щодо двох антикорупційних законопроектів про е-декларування для громадських організацій в Україні.

31 січня

Справа на 247 мільйонів: вісім осіб підозрюють у заволодінні майном АМПУ

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили колишнім та чинним посадовцям ДП «Адміністрація морських портів України» про підозру у заволодінні понад 247 млн грн підприємства. 

Суд відкрив провадження за позовом Мосійчука до глави НАБУ

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука до директора НАБУ Артема Ситника.

Луценко запропонував створити окремий суд спеціально для НАБУ

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що в Україні можна створити суд спеціально для Національного антикорупційного бюро.

30 січня

Луценко: Війни з НАБУ немає, ми з Ситником визнали помилки

Наявні в діяльності Національного антикорупційного бюро (НАБУ) проблемні питання слід вирішити через зміни законодавства.

САП програла апеляцію про відсторонення заступника міністра оборони - ЗМІ

Підозрюваного детективами НАБУ в причетності до розтрати 149 мільйонів гривень через схеми із закупівлями пального заступника міністра оборони Ігоря Павловського суд залишив на посаді.

29 січня

Адміністрація морпортів сказала, що НАБУ шукає в Одесі

Обшуки на території Одеської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України" проводяться в рамках кримінального провадження за фактом привласнення в 2015 році коштів.

НАБУ має докази злочинної діяльності понад 30 суддів

Упродовж двох років від початку перших розслідувань детективи Національного антикорупційного бюро найчастіше викривають корупцію у державному секторі та судовій гілці влади.

НАБУ проводить обшуки у Києві та двох областях

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять обшуки на території Одеської, Миколаївської областей та міста Києва.

НАБУ проводить масштабні обшуки в Одесі, затримані 10 осіб - Ситник

В Одесі працівники Національного антикорупційного бюро України проводять масштабні обшуки на державному підприємстві. Вже є затримані.

26 січня

Рекомендації НАЗК можуть зіграти на руку корупціонерам - НАБУ

Національне антикорупційне бюро України не погоджується із рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 8 грудня 2017 року.

25 січня

НАБУ прийшло з обшуком до "куратора" вугільного сектора - ЗМІ

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшук київського офісу неофіційного куратора державного вугільного сектора Віталія Кропачова.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-