This version of the page http://my.ukrsibbank.com/ua/personal/insurance/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-31. The original page over time could change.
Cтрахування
  • Відділення та банкомати
  • Про банк
  • Кар'єра
  • BNP Paribas Worldwide
Ukrainian
UkrainianRussianEnglish
Банк позитивних змін
729 Безкоштовно з мобільного Всі контакти
UKRSIB online Інтернет-банкінг

Страхування

Страхування автотранспорту (КАСКО)

Скористайтесь програмою «КАСКО - Все включено» та забезпечте захист вашого автомобілю від усіх можливих ризиків, по системі «All Risks».

Детальніше
Страхування цивільної відповідальності

Забезпечте захист вашого гаманця від виплати відшкодування за збитки, яких було заподіяно третій особі внаслідок дорожньо-транспортних пригод. За вас це зробить страхова компанія. Є обов’язковим видом страхування згідно законодавства України.

Детальніше
Добровільне страхування цивільної відповідальності (ДСЦВ)

Добровільне страхування цивільної відповідальності дозволяє уникнути фінансових проблем при дорожньо—транспортних пригодах шляхом збільшення суми страхового відшкодування, яка зазначена у договорі обов’язкової цивільної відповідальності.

Детальніше
Страхування виїжджаючих за кордон

Держателям платіжних карток класу Gold та Platinum УкрСиббанк надає поліси медичного страхування виїжджаючих за кордон від АТ «Страхової компанії «АХА Страхування» (AXA Group).

Детальніше
Страхування нерухомості

Програма страхування «АХА Комфорт-Надійна» забезпечить захист вашої оселі та гарантію виплати відшкодування від страхового бренду №1 у світі АТ «Страхова компанія «АХА Страхування».

Детальніше
Добровільне медичне страхування

Добровільне медичне страхування забезпечить організацію і фінансування медичної допомоги, а також медичних, діагностичних і консультаційних послуг вам та вашим рідним.

Детальніше
«Медицина без меж»

Ми з гордістю представляємо єдину в своєму роді комплексну програму «Медицина без меж», яка гарантує лікування низки серйозних захворювань у кращих світових клініках. Програма доступна клієнтам UKRSIBBANK у будь-якому відділенні. Надається провідною міжнародною страховою компанією «АХА Страхування».

Детальніше