This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-umerov (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-30. The original page over time could change.
Умеров — новини України та світу - Укрінформ

Умеров

25 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті про порушення прав людини в окупованому Криму

Лідери кримських татар Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз обговорили з депутатами Європарламенту питання порушення прав людини в Україні та результативність заходів, вжитих ЄС.

Суд РФ ще у грудні "завернув" позови Чийгоза і Умерова до Путіна - адвокат

Російський суд відмовив у прийнятті адміністративних позовів від імені Ахтема Чийгоза й Ільмі Умерова до адміністрації президента РФ Путіна, проте адвоката Миколи Полозова про це так і не поінформували.

24 січня

Умеров і Чийгоз розповіли в Європарламенті, як Росія тероризує кримчан

У Європарламенті лідери кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз поінформували про порушення Росією прав людини в окупованому Криму та закликали міжнародне співтовариство посилювати тиск на Кремль.

14 січня

Умеров сказав, що може врятувати Ханський палац

Україні необхідно звертатися за допомогою до міжнародних організацій, щоб врятувати Ханський палац у Криму, який зараз піддається реконструкції, яка знищує його ідентичність

27 грудня 2017

Чийгоз і Умеров позиваються до Кремля

Адвокат заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров Микола Полозов подав позови до адміністрації президента Росії Володимира Путіна. 

18 грудня 2017

Чийгоз і Умеров взяли участь в акції "Мій Крим" у Чернігові

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров взяли участь у заключному заході патріотичної акції "Мій Крим", яка відбулася у Чернігові.

Кримського екс-прокурора в справі Умерова й Семени оголосили в розшук

Прокуратура Автономної Республіки Крим оголосила в розшук колишнього співробітника відомства Олега Саргінова, який брав участь в "суді" проти заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і кримського журналіста Миколи Семени.

7 грудня 2017

Чийгоз і Умеров судитимуться з Кремлем

Адвокат Микола Полозов має намір представляти інтереси в суді Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова, які подали позови до адміністрації президента Російської Федерації у зв'язку із засекречуванням указів про їх помилування.

У Відні розпочалося 24-те засідання Ради міністрів ОБСЄ за участю Чийгоза і Умерова

У Відні розпочалося 24-е міністерське засідання Організації з безпеки і співробітництва в Європі, яке проходитиме 7 і 8 грудня.

6 грудня 2017

Кремль “відфутболив” запит адвоката Чийгоза

В адміністрації президента Росії відмовилися надавати інформацію про обставини звільнення заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза.

4 грудня 2017

Міняти не можна помилувати: Кремль відмовився пояснити, як "вийшли" Чийгоз і Умеров

Адміністрація президента Росії Володимира Путіна не дала пояснень, на якій підставі були звільнені кримськотатарські лідери Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз.

30 листопада 2017

Адвокат прокоментував версію про обмін Чийгоза і Умерова на громадян РФ

На думку російського адвоката Марка Фейгіна, версія про обмін засуджених в Криму заступників голови Меджлісу Ахтема Чийгоза і Ільми Умерова на підозрюваних у шпигунстві в Туреччині громадян РФ, виглядає правдоподібною.

Умеров відправив запит у Кремль щодо умов свого звільнення

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров досі не знає умов, на яких був звільнений выін та інший заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз.

29 листопада 2017

Туреччина обміняла Чийгоза і Умерова на російських агентів - ЗМІ

Турецький уряд обміняв двох заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова на двох росіян, яких звинувачують у "шпигунстві".

13 листопада 2017

Після звільнення Чийгоза окупанти не знають, як вести "справу 26 лютого" - Умеров

У понеділок в окупованому Криму знову відклали розгляд так званої "справи 26 лютого". Заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров вважає, що після звільнення Чийгоза "влада" Криму не знає, що робити з цією справою.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-