This version of the page http://2plus2.ua/territoriya-obmana (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-30. The original page over time could change.
Територія брехні дивитись онлайн
Територія брехні
Повні епізоди на 1+1 video

Поширити в соціальних мережах:

Програма Територія обману розкриє усі таємниці, які приховують продукти харчування та ті, хто їх виготовляє. Хто та як може нас надурити, продаючи неякісний товар чи послуги? Ведучий проекту Олексій Душка розповість, як та де нас обманюють. Ми маємо право знати, на що витрачаємо наші гроші, та що ми вживаємо. Піддаватися хитрощам виробників та продавців буває надзвичайно небезпечно. Певні товари можуть нести в собі шкідливі наслідки для нашого організму, а ми про це навіть не підозрюємо.

Дізнайтеся життєвоважливу інформацію у програмі Територія обману і будьте обережними

У програмі Територія обману ви почуєте чимало експертних поглядів та оцінок відомих спортсменів, дієтологів, лікарів та технологів, які стануть вам у нагоді. З кожним наступним випуском теми ставатимуть новішими та актуальнішими. Крім того, у програму були запрошені люди, котрі стали жертвами каверзних вчинків торговців та виробників. Всі вони готові поділитися зі своїми глядачами досвідом. Ведучий Олексій Душка надасть рекомендації та поради щодо вживання та купівлі товарів та продуктів, а також про те, як вберегти себе та жити здоровим життям.

Дивіться Територія брехні на ovva.tv

Проекти
Всі проекти
вівторок - п'ятниця
17
15
Загублений світ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок, 5 лютого
20
25
Стоматолог
понеділок – четвер
21
10
Кістки
Гвардія Повні епізоди на 1+1 video
субота, 27 січня
12
50
Ментівські війни. Київ Повні епізоди на 1+1 video
Одинак Повні епізоди на 1+1 video
Дивитись більше
Рекомендуємо
Дивись повні епізоди на 1+1 video
Загублений світ
Гвардія
Профутбол
Він, вона і телевізор
Спецкор