This version of the page http://uamedia.visti.net/golos (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-26. The original page over time could change.
Газета „Голос України”

Газета „Голос України”


Поліція подала документи на президента львівських "Карпат"в Інтерпол

Голос України


Футбол. "Реал" - клубний чемпіон світу!

"Реал" (Іспанія, Мадрид) - "Греміо" (Бразилія, Порту-Алегрі). 1:0. Гол: Роналду, 53.

"Реал": Навас, Карвагаль, Варан, Рамос, Марсело, Модрич, Каземіро, Кроос, Іско (Васкес, 73), Роналду, Бензема (Бейл, 80). Тренер - Зінедін Зідан.

"Греміо": Грое, Кортес, Каннеманн, Жеромел, Еділсон, Жаїлсон, Мічел (Майкон, 85), Фернандіньо, Луан, Раміро (Евертон, 71), Барріос (Жаел, 63). Тренер - Ренато Гаушо.

Рефері - Сесар Рамос (Мексика).

ОАЕ. Абу-Дабі. Стадіон "Шейх Зайєд". 43 000 глядачів. 23 градуси.

Королівський клуб удруге поспіль заволодів титулом найкращого в світі. Й зробили це мадридці дуже спокійно, незважаючи на мінімальний рахунок. Перевага "Реала"була незаперечною. І в його перемозі мало хто сумнівався. Переможний гол зі штрафного ефектно забив геніальний Кріштіану Роналду.

Склалося враження, що "вершкові"заощаджували сили. Адже в суботу у них матч у чемпіонаті Ла Ліги проти "Барселони". І цим усе сказано.

* * *

Сьогодні на цьому стадіоні відбувся також і матч за бронзові нагороди. Вони дісталися мексиканцям.

"Аль-Джазіра" (ОАЕ) - "Пачука" (Мексика). 1:4 . Голи: Аль-Шамсі, 57 - Уррета, 37, Гара, 60, Де Ла Роса, 79, Сагаль, 84 (п).

Голос України

Голос України


Майже триста доз наркотиків вилучили поліцейські на Рівненщині

Оперативники на вулиці Михайла Грушевського у місті Дубно на Рівненщині у місцевого жителя, 40-річного уродженця Чернівців, під час поверхневого огляду виявили 28 таблеток "Subutex". Вилучені наркотичні засоби розраховані на майже 300 доз орієнтовною вартістю понад 1000 доларів США. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. З'ясувалося: дубенчанин неодноразово перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжок, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області. Підготувала Олександра Юркова.

Голос України