This version of the page http://2plus2.ua/komanda (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-26. The original page over time could change.
Серіал команда дивитися онлайн на 1+1 video
Команда
Повні епізоди на 1+1 video

Поширити в соціальних мережах:

Молодий і запальний столичний оперативник Андрій Кравець навіть гадки не мав, що романтичний похід з коханою дівчиною до ресторану завершиться сутичкою з п'яним народним обранцем. Тепер, щоб вберегти занадто чесного та принципового капітана поліції від гніву знахабнілого нардепа, керівництво відправляє його у примусову відпустку.

Відпустка – добра нагода відвідати батьків і рідне місто. В Одесі Андрія чекають друзі дитинства, затишна атмосфера рідного двору, шашлик біля моря, мамині пиріжки, батькова прочуханка й нескінченні сусідські анекдоти. Чудовий відпускний настрій руйнується вмить, коли від невідомого наркотика гине молодий хлопець з Андрієвого двору.

Рідне місто показує капітану Кравцю своє кримінальне єство. І він вирішує залишити столицю, щоб допомогли Одесі боротися зі злочинністю. Знову на Андрія чекають заплутані вбивства, сутички з наркоторговцями, підстави нечесних на руку колег, погрози кримінальних "батьків" міста. Але тепер його тил надійно захищений. Завжди поруч з Кравцем його вірні друзі – мовчазний, надійний, мов скеля, колишній боксер Федір та дивакуватий майстер на всі руки, програміст, інженер-винахідник Макс.

Разом вони – команда і готові кинути виклик кримінальній Одесі!

В ролях: Матвій Зубалевич (Андрій Кравець), Олександр Пацевич (Федір), Михайло Станкевич (Макс), Тетяна Храмова (Ірина), Георгій Поволоцький (Волох), Володимир Осадчий ("Сталлоне"), Катерина Кістень (Льоля), Світлана Кірпічева (Ліза), Наталя Денисенко (Люда)
Режисер: Кирило Капиця
Автор ідеї: Валентин Опалєв

Останні епізоди
Всі випуски на 1+1 video
Проекти
Всі проекти
вівторок - п'ятниця
17
15
Загублений світ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок, 5 лютого
20
25
Стоматолог
понеділок – четвер
21
10
Кістки
Гвардія Повні епізоди на 1+1 video
субота, 27 січня
12
50
Ментівські війни. Київ Повні епізоди на 1+1 video
Одинак Повні епізоди на 1+1 video
Дивитись більше
Рекомендуємо
Дивись повні епізоди на 1+1 video
Загублений світ
Ментівські війни. Київ
Гвардія
Профутбол
Спецкор