Мультимодальні перевезення

Мультимодальні перевезення – особливий підвид транспортування та експедирування продукції, при якому комплексно та поетапно використовуються різні види транспорту. До них відносяться автомобільні та залізничні вантажоперевезення.

Складаючи план та схему мультимодального перевезення, наші спеціалісти акцентують увагу на оптимальних рішеннях, знаходять найбільш вигідні маршрути та при цьому супроводжують вантаж єдиним документом.

Досвід нашої команди дозволяє розробити маршрутний план з використанням різних видів транспорту таким чином, щоб процес транспортування був максимально швидким, безперервним, вигідним та ефективним.

Ми забезпечимо якісну та швидку доставку різноманітних товарів та збірних вантажів, оскільки наша компанія має зручну термінальну систему, що дозволяє при необхідності забезпечити належне зберігання товарів на тимчасових складах.

Всі обов’язки обумовлені договором транспортної експедиції, який передбачає:

  • Якісне транспортування товару, що відповідає його транспортним особливостям;
  • Дотримання необхідних умов при завантаженні, зберіганні (під час перевезення) та розвантаженні (після транспортування) вантажу;
  • контроль над станом та кількістю товару, що перевозиться;
  • завантаження та доставку продукції в означені пункти;
  • повну оплату всіх необхідних митних зборів;
  • підготовку документації, необхідної для успішного транспортування товару за кордон або на територію України;
  • Оформлення товару в митних службах.

«Перша Логістична Компанія» здійснює перевезення не тільки зручними, але й найбільш складними маршрутами. Завдяки цьому наші клієнти отримують свої вантажі в максимально короткий час.

Завдяки великому досвіду роботи, професіоналізму та грамотному підходу наших спеціалістів вантажі перевозяться на відповідному рівні при дотриманні всіх заходів безпеки.

Ми постійно удосконалюємо свої навички, щоб забезпечувати гідну якість мультимодальних перевезень різноманітних вантажів за різними напрямками.