Популярна у всьому світі, а з 2011 Watsons - одна з найбільших мереж якісних товарів для краси і здоров'я в Україні. У всьому світі та в Україні Watsons - це широкий асортимент, ощадлива цінова політика, а для учасників Watsons Club різноманітні акційні та спеціальні цінові пропозиції, та головне – справжня турбота про покупця та його час.

У Watsons ви маєте особливу можливість придбати продукцію ексклюзивних брендів та приватних марок, таких як Isana, Domol, Babydream, Kruidvat, Procudent, Rival De Loop, Facelle та багато інших. Саме тут ви можете купити товари для дому, дитячі товари, різноманітні засоби для краси та здоров'я, декоративну косметику та аксесуари для макіяжу від провідних європейських та українських брендів.

Скористайтесь перевагами від інтернет магазину Watsons, зробіть замовлення за вигідною ціною з доставкою додому або у відділення Нової Пошти, і залиште більше часу на власні забаганки. Адже сучасний ритм життя диктує свої умови - стільки потрібно встигнути зробити, у багатьох місцях побувати, а ще підібрати подарунок для друга… Трендові пропозиції, брендові новинки, оригінальна продукція та гарантована якість – ми допоможемо вам придбати найкращі товари.

Виглядай гарно. Почувайся чудово із Watsons.