This version of the page http://zoo.kiev.ua/zookomanda/staty-opikunom/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-23. The original page over time could change.
Стати опікуном

Стати опікуном

Практика залучення громадськості до повсякденного життя в зоопарку широко поширена в світі. Це дуже цікаво і почесно бути опікуном, спонсором або волонтером. Крім того, це дуже допомагає поліпшити умови життя тварин в зоопарку.

Підтримка з боку людей – це те, що допомагає зоопаркам підвищувати стандарти забезпечення гідних умов утримання наших тварин. Людська щедрість та підтримка - це не тільки гарний приклад для підростаючого покоління, а і розширення можливостей для збереження і відновлення популяцій рідкісних видів тварин по усьому світі.

Зоопарки – це установи, що мають величезне значення і для місцевих громад і для країни загалом і традиційно підтримуються меценатами, опікунами, гостями, волонтерами та спільнотою. Відкрите партнерство допомагає формувати майбутнє зоопарку, гарантує задоволення і доброзичливу атмосферу для наших гостей, а також забезпечує щасливе і здорове життя нашим тваринам.

Київський зоопарк також планує почати такі програми, і найближчим часом завершить їх реалізацію та впровадження.

Ми дуже сподіваємось на вашу допомогу, підтримку і співучасть! Не залишайтесь осторонь!

Зробіть пожервування, реальний вплив від яких ви можете побачити (і почути!) вже сьогодні у вашому зоопарку.