This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-23. The original page over time could change.
Новини - Компанія

  • Криптоіндустрія стає новою ареною для кібератак

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — звертає увагу користувачів на появу нових видів шахрайства у світі криптовалюти і рекомендує бути особливо обережними під час здійснення оплат цифровими грошовими засобами.

  • Група кібершпигунів Turla атакує дипломатів у Східній Європі

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — попереджає про поширення групою кібершпигунів Turla нової загрози, націленої на політичні організації в Східній Європі.

  • Група кібершпигунів Sednit продовжує атакувати користувачів

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про виявлення нової версії загрози Xagent — провідного шпигунського програмного забезпечення групи кіберзлочинців Sednit (також відома як Strontium, APT28, Fancy Bear та Sofacy).

  • Топ-8 правил безпеки під час здійснення святкових онлайн-покупок

    Кожного року пора новорічних покупок розпочинається ще з розпродажів Чорної п’ятниці та Кіберпонеділка та триває до самого Різдва. У гонитві за низькими цінами на бажані подарунки користувачі часто забувають про базові правила онлайн-покупок та стають легкою наживою для кіберзлочинців.

  • Тенденції розвитку загроз у 2018 році

    Компанія ESET —  лідер у галузі проактивного виявлення —  традиційно представляє щорічний прогноз розвитку загроз на найближчі 12 місяців.

  • ESET отримала найвищі нагороди від незалежних експертів

    Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — отримала ряд відзнак від провідних тестувальників програмного забезпечення, підтвердивши позицію найбільш надійного постачальника рішень для захисту корпоративної мережі. 

  • Рекомендації ESET щодо створення надійного паролю

    Кожен користувач комп'ютера неодмінно використовує безліч паролів у своїй повсякденній роботі. Від їх надійності залежить безпека конфіденційних даних, таких як повідомлення електронної пошти, профілі в соціальних мережах або навіть банківський рахунок.

  • ESET взяла участь у глобальній операції із знешкодження ботнета Gamarue

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — спільно з компанією Microsoft та правоохоронними органами взяла участь у операції, спрямованій на знешкодження ботнета під назвою Gamarue (Andromeda), жертвами якого щомісяця ставали 1,1 мільйона систем у всьому світі. Дану загрозу продукти ESET виявляють як Win32/TrojanDownloader.Wauchos.

  • Захист баз даних — запорука безпека корпоративної мережі

    Основою діяльності сучасних компаній будь-якого розміру є конфіденційна інформація різних видів, саме тому безпека корпоративних даних має надважливе значення для успіху бізнесу.

  • Банківський троян поширюється у Google Play під виглядом легітимних додатків

    Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — попереджає про поширення шкідливого банківського програмного забезпечення BankBot у Google Play. Для уникнення виявлення загроза маскується під легітимні додатки та розпочинає шкідливу діяльність через деякий час після завантаження.