This version of the page http://2plus2.ua/dap-48-chasov-s-kiborgami (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-23. The original page over time could change.
ДАП. 48 годин з кіборгами дивитись онлайн
ДАП. 48 годин з кіборгами
Повні епізоди на 1+1 video

Поширити в соціальних мережах:

Журналіст програми "Спецкор" на телеканалі 2+2 Руслан Ярмолюк підготував авторський проект під назвою "ДАП. 48 годин з кіборгами". Саме ці 48 годин у центрі воєнних подій стали справжнім випробуванням як для бійців, так і для журналістів. Оборона аеропорту ім. Прокоф'єва в Донецьку розпочалася за підтримки української авіації. Фільм "ДАП. 48 годин з кіборгами" допоможе краще зрозуміти, про що хвилювалися солдати у той непростий час, побачити, як вони жили та за що боролися.

Відверті зізнання, щирі спогади та сум за рідними - що переживали бійці у центрі воєнних подій?

Як для них почалася війна, та як вони жили до того? Які найскладніші моменти вони згадають? Бійці, що захищали аеропорт у Донецьку, поділяться своїми історіями життя і розкажуть усі подробиці тих страшних 48-ми годин. Особливо цікавими будуть ексклюзивні кадри із місця подій, а також звернення воїнів до своїх близьких та рідних. Дізнайтеся про своїх героїв у документальному фільмі "ДАП. 48 годин з кіборгами".

Проекти
Всі проекти
вівторок - п'ятниця
17
15
Загублений світ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Київ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Одеса Повні епізоди на 1+1 video
субота, 14 жовтня
20
20
Гвардія-2 Повні епізоди на 1+1 video
понеділок – четвер
21
10
Кістки
Гвардія Повні епізоди на 1+1 video
Дивитись більше
Рекомендуємо
Дивись повні епізоди на 1+1 video
Одинак
Гвардія
Профутбол
ДжеДАІ
UFC