This version of the page http://www.henkel.ua/careers/why-henkel (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-22. The original page over time could change.
Чому «Хенкель»
Моя Колекція
  • Додати до Моя Колекція
  • Поділитися
  • Роздрукувати сторінку
  • Open Search Close Search
  • Open Menu Close Menu

Чому «Хенкель»: «Дух Хенкель»

Ми розуміємо, що рішення про те, у якій компанії працювати, має бути зваженим та обміркованим. Звісно, ви маєте безліч запитань щодо буденного життя та ваших майбутніх колег в «Хенкель». Що ж відрізняє «Хенкель», як роботодавця, від інших компаній? Чого ми очікуємо від наших колег та партнерів? Які праці пропонує «Хенкель» своїм співробітникам? І як ми сприяємо побудові вашої кар’єри та професійному розвитку? Будемо раді відповісти на всі ваші запитання.

Перегляди:

19.09.14

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

208482

Працівників компанії «Хенкель» у всьому світі об’єднує одна ідея: ми – одна команда! Ми шукаємо колег, які поділяють наші прагнення та радо приймають нові виклики.

Незалежно віт того, з якої посади ви починаєте свою кар’єру в компанії «Хенкель», для нас важливі ваші індивідуальні особисті якості. Ми шукаємо працівників, які завжди пропонують практичні рішення, оскільки швидкість, гнучкість та інновації наших співробітників є ключем до успіху в нашій справі.

Ви бажаєте знати, що саме відрізняє нас від інших компаній? Наведені нижче якості, незважаючи на їх різноманітність, характеризують кожного працівника «Хенкель» у всьому світі:

  • готовність приймати нові виклики
  • прагнення до постійного набуття нових знань
  • невтомне бажання знаходити кращі та інноваційні рішення
  • прагнення до задоволення всіх вимог наших клієнтів
  • бажання розробляти найкращі продукти і технології, яким можуть довіряти споживачі в усьому світі

Це основні аспекти, які відображають «Дух Хенкель». 

На що ви можете розраховувати, приєднавшись до команди «Хенкель»?

610838

Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow
Open Slideshow

Ми прагнемо бути найкращими у всьому, що ми робимо. З-поміж інших нашу корпоративну культуру вирізняє підприємницький дух та незмінна готовність до змін. Інновації мають реальну цінність для наших клієнтів. Дотримання принципу стійкого розвитку завжди залишалось важливим фактором нашого успіху. Різноманітність знань та навичок працівників компанії є великою цінність та нашою конкурентною перевагою.

Вас це захоплює? Отже, ви мислите так само, як і ми!

  • Лідерство з використанням наших інновацій, брендів і технологій
  • Інновації
  • Різноманіття
  • Стійкий розвиток
Відкрийте бренди наших бізнес-підрозділів!

Кажуть, що головне – не перемога, а участь. Але у компанії «Хенкель» завжди налаштовані на перемогу. Мотивація, амбітність та пристрасть – ці риси є спільними для наших працівників у всьому світі, незалежно від бізнес-підрозділу або посади.

Відкрийте для себе бренди наших бізнес-підрозділів!

Дехто каже, що робота має приносити задоволення. Працівники «Хенкель» люблять свою роботу: ми надихаємо один одного, спонукаємо до розвитку та пошуку нових непересічних задач. Співробітники «Хенкель» вважають, що зміни урізноманітнюють повсякденне життя. У своїй роботі ми завжди обираємо шлях змін та інновацій.

Продукції наших трьох бізнес-підрозділів – Adhesive Technologies «Клейові технології», Beauty Care «Косметичні засоби» та Laundry & Home Care «Засоби для прання та догляду за оселею» – довіряють мільйони людей у всьому світі. Запорукою цього успіху є робота команди талановитих професіоналів з досвідом, пристрастю та прагненням до перемоги. Об’єднані взаємоповагою, ми разом розвиваємо ринки і створюємо майбутнє.

Дізнайтеся більше про нашу компанію! 

Інновації є запорукою успіху нашого бізнесу: ми вивели на ринок перший засіб для прання, який одночасно очищує та відбілює, перший роликовий дезодорант, перший клей-олівець. Кожного дня, проявляючи креативність та сміливість, ми прагнемо реалізувати нашу мету – зробити компанію «Хенкель» світовим лідером у сфері брендів і технологій.

Ключ до успіху

Розробка інноваційних продуктів має стратегічне значення для компанії та є основою її комерційного успіху. Впродовж трьох останніх років близько третини нашої виручки було отримано завдяки продажу нових продуктів і технологій. Інновації забезпечують розвиток бізнесу та гарантують лояльність клієнтів і споживачів.

Провідні бренди Loctite (сегмент продуктів промислового призначення), Schwarzkopf (сегмент споживчих товарів) та Persil були створені на основі глибоких наукових знань та інноваційних технологій.

Додаткову інформацію про нашу діяльність у сфері Досліджень та розробок (R&D) можна отримати з річного звіту.

В компанії «Хенкель» працює більш ніж 50 000 працівників. Останні новини про «Різноманіття та врахування індивідуальних особливостей» у нашому блозі.

Ми переконані в тому, що різноманіття є важливим фактором успіху в умовах глобальної конкуренції.

Ми з повагою ставимося до ваших індивідуальних особливостей і вважаємо їх цінним внеском у нашу корпоративну культуру. Ми надаємо вам свободу для самореалізації. В компанії «Хенкель» ми вважаємо, що це має стратегічне значення для нашого бізнесу. Розуміння та прийняття різних точок зору – основа для досягнення успіху.

Результати роботи та навички мають значення

Мета компанія «Хенкель» полягає у створенні найкращих команд, члени яких мають усі належні умови для розвитку потенціалу, поглиблення професійних знань та удосконалення навичок. В рамках корпоративної культури цей принцип має назву «Різноманіття та врахування індивідуальних особливостей».

Останні новини про «Різноманіття та врахування індивідуальних особливостей» у нашому блозі.

Стійкий розвиток в компанії “Хенкель»

Великі ідеї нерідко випереджають свій час. Інноваційний дух «Хенкель» знаходить чітке відображення у нашому прагненні до стійкого розвитку та корпоративної соціальної відповідальності. Насправді ми дотримуємось цього принципу у нашій діяльності вже понад 140 років. Стійкий розвиток є однією з наших корпоративних цінностей, частиною нашої індивідуальності і, як наслідок, невід’ємною складовою нашої корпоративної культури.

Орієнтація на стійкий розвиток позитивно впливає на репутацію компанії, забезпечує їй лідерські позиції на світовому ринку та дозволяє досягати найвищих стандартів якості наших бренди. Щодня мільйони споживачів застосовують продукти «Хенкель», тим самим забезпечуючи можливість для реалізації програм захисту навколишнього середовища, збереження природніх ресурсів та соціального прогресу.

Потреба у працівниках, які мислять на перспективу

Ми прагнемо, щоб усі наші працівники дотримувались принципу стійкого розвитку. Наші менеджери демонструють хороший приклад важливості стійкості. Тому це є невід’ємною частиною глобальної програми навчання працівників, яку ми пропонуємо. Наприклад, в компанії «Хенкель» більше 10 000 працівників пройшли відповідне навчання і стали Послами стійкого розвитку.

Ми також цінуємо працівників, які розуміють переваги дотримання принципу стійкого розвитку, зокрема тих, хто розуміє, як стійкий розвиток безпосередньо допомагає нам у досягненні наших бізнес-цілей.

Дізнайтеся більше про стійкий розвиток в «Хенкель».

Відкрити зображення в Lightbox
Закрити

З метою реалізації нашої стратегії стійкого розвитку ми зосереджуємо свою діяльність на шести основних сферах. Кожен інноваційний продукт має робити внесок у стійкий розвиток принаймні в одній із цих сфер.

2:35min.

Henkel Sustainability Strategy 2030

Achieving more with less is the goal of Henkel's sustainability strategy.

25.02.16

Перегляди:

Відкрийте бренди наших бізнес-підрозділів!

«Хенкель» Факти і цифри 2016
(англійською мовою)

«Хенкель» Факти і цифри 2015(англійською мовою)

Відкрийте для себе світ «Хенкель» (відео англійською мовою)

2:35min.

Turning ideas into products

Joyce (International Marketing Manager, Global Laundry) shows us her experience in the fast-paced and professional world of Laundry at Henkel – from job rotation opportunities to the pride to see the product you developed and designed on the shelf.

01.04.16

Перегляди:

2:02min.

Henkel’s application process

Learn all you need to know about your application at Henkel.

29.03.16

Перегляди:

2:45min.

Henkel Innovation Challenge 8 – International Final in Vienna

 From 8 – 10 April 2015, 23 top international teams of students participated in the Henkel Innovation Challenge 8 International Final. The teams presented their innovative ideas to the jury over the three exciting and challenging days in Vienna, Austria.

05.05.15

Перегляди:

3:41min.

Henkel at the Formula Student Germany

Engineering students from all over the world competed against each other at the Hockenheimring in the course of the Formula Student Germany. Present during the race as the main sponsor was Henkel, supporting the teams with Loctite and Teroson solutions and being on the lookout for the best up-and-coming student engineers.

13.08.13

Перегляди:

3:40min.

Henkel Stories

Henkel – a global leader in brands and technologies. Henkelaner tell their personal stories, making you realize what you could be a part of.

06.07.11

Перегляди:

2:18min.

Henkel Employer Branding Video

Henkel's world of challenging career opportunities.

14.02.11

Перегляди:

  • Карта сайта
  • Контакт
  • Дані
  • Правові положення
  • Політика конфіденційності
  • Файли сookie