Gérer les cookies*

TRAVELLER BUSINESS

PEUGEOT Traveller Business

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ

ВІДКРИЙТЕ для себе новий PEUGEOT Traveller: багатофункціональний автомобіль для бізнесу, створений для першокласних подорожей.

ЗАВЖДИ НАДІЙНО, ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ

PEUGEOT Traveller оснащений новітньою 3D навігацією, проекційним Head Up дисплеєм i та численними допоміжними системами для водія.

КОМФОРТ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ

PEUGEOT TRAVELLER дозволяє вам перевозити пасажирів на будь-які відстані з максимальним комфортом.
PEUGEOT Traveller доступний у 2-х версіях і 2-х варіантах оздоблення: Business і Business VIP.

Розроблений для комфорту пасажирів, салон автомобіля має декілька конфігурацій, починаючи з практичного салону від 5 до 9 місць i а також преміальний VIP-салон (4 або 5 місць розташовані одне навпроти одного) i. Топове обладнання доповнює інтер'єр і підвищує зручність для пасажирів.
А для ще більшого комфорту до ваших послуг двозонний клімат-контроль з додатковим кондиціонером для пасажирського відсіку, поступово оновлює повітря в салоні i та панорамний дах із двох відокремлених прихованих скляних частин із атмосферною підсвіткою i.

СУЧАСНІ ТА ЕФЕКТИВНІ ДВИГУНИ

Новий PEUGEOT Traveller має нову базу на основі платформи EMP2, i яка є гарантією високого рівня комфорту, якості та ефективності. Ця нова платформа, яка є ноу-хау PEUGEOT, забзепечує просторий інтер'єр і комфорт під час кермування.
Двигуни Hdi потужністю 150 к.с. i і нова автоматична КПП EAT6 гарантують задоволення за кермом і забезпечують найнижчі в сегменті витрати та пального та рівень шкідливих речовин у відпрацьоваих газах. Нарешті,  особлива конструкція PEUGEOT Traveller знижує витрати на обслуговування автомобіля завдяки оптимізованим витратам пального. 

ЗАЧАРОВУЄ З ПЕРШОГО ПОГЛЯДУ

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ