This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/booth_constructors (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-21. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Забудовникам
  • 15 готелів поруч з виставкою
    від 150 гривень за добу
  • Ресторан для ділових і корпоративних заходів
    Бенкетна зала до 250 чоловік, корпоратив у павільйоні
  • Три павільйони для виставок
    28000 кв. метрів закритої площі
  • Новини про виставки
    Анонси, релізи, статті, поради учасникам і відвідувачам
0 1 2 3

Забудовникам

Забудовник — компанія, що є підрядною організацією у учасника виставки і виконує на необладнаній виставковій площі роботи по забудові стенду (монтажні роботи).

Забудовник — компанія, що професійно займається роботами по проектуванню, розробці, виготовленню та монтажу стендових конструкцій. Забудовник 1 раз на 6 місяців проходить акредитацію у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Експоцентр). Експоцентр із Забудовником укладає на 6 місяців угоду на виконання робіт та надання додаткових послуг.

Для професійних компаній-забудовників

З приводу проходження акредитації професійними компаніями-забудовниками необхідно звертатись у сектор супроводження виставкових заходів Експоцентру.

Контактна особа: Марина Мельник
Прямий номер:  (044) 229-00-08

Тел.: +38 (044) 461-94-60
E-mail: melnik(at)expoplaza.kiev.ua

Перелік необхідних документів для Разової забудови:

Договір Разової забудови

Перелік документів які надаються Забудовником

Прайс-лист

Штрафи

___________________________________________________________________________________________________________________________

Учасник-Забудовник — компанія, яка є учасником певної виставки і власноруч, силами штатних професійно підготовлених співробітників здійснює на необладнаній виставковій площі забудову (виконує монтажні роботи) або роботи по облаштуванню власної виставкової експозиції (стенду).

Учасник-Забудовник укладає договір з Експоцентром на певну виставку та сплачує 1100,00 грн. за право проводити на території експоцентру монтажні роботи.

Послуги по підключенню до інженерних мереж виставкового центру, по навішуванню підвісних конструкцій Учасник-Забудовник замовляє у Організатора виставки.

Для учасників-забудовників

Контактна особа: Тамара Франтовська
Тел.: +38 (044) 461-94-60
E-mail: frantovska(at)expoplaza.kiev.ua

Перелік необхідних документів для Учасника- Забудовника:

Договір на тимчасову реєстрацію

Перелік додатків до договору