This version of the page http://www.bizreliz.com/turizm-goteli-kraeznavstvo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-21. The original page over time could change.
Туризм, Готелі, Краєзнавство

Туризм, Готелі, Краєзнавство

Туризм в Киеве возрождается

Компания JLL представляет анализ результатов первых шести месяцев 2017 года на рынке качественных гостиниц[1] Киева.

 

«Украинская столица продолжает радовать постепенным восстановлением показателей на рынке качественных отелей. В мае 2017 года – месяце, когда Киев принимал европейский песенный конкурс «Евровидение», – заполняемость качественных гостиниц составила около 55% против 41% в аналогичном месяце 2016 года. В июне показатель был чуть скромнее, но все равно превысил прошлогодний: 46% против 37% гостиничных номеров соответственно были заняты», - говорит Татьяна Веллер, руководитель департамента гостиничного бизнеса компании JLL.

 

Стоит отметить, что в мае киевские отельеры смогли также значительно увеличить тариф (ADR) и доходность (RevPAR), причем в валюте: средний тариф в последний месяц весны в долларах продемонстрировал рост на 3% и достиг 158 долл., а доходность на номер за счет роста загрузки – на 39%, до 86 долл. В первый месяц лета ADR в валюте немного сдал позиции (на 1% в сравнении с прошлым годом, до 150 долл.), а доходность возросла на 22%.

 

В целом за 1-е полугодие 2017 года среднерыночная загрузка качественного номерного фонда в Киеве выросла до 45,8%. По словам Татьяны Веллер, это самый высокий показатель с 2013 года: «в январе-июне было занято более 48% номеров, однако объем предложения на рынке тогда был меньше. Напомню, что в начале 2014 года был открыт Hiltonна 262 номера, что является серьезным ростом для небольшого рынка украинской столицы».

 

Операционные показатели рынка качественных гостиниц Киева в 1-м полугодии в долларах США

 

Средний тариф в 1-м полугодии немного вырос в гривнах (на 2,4%, до почти 4 тыс. грн.) и снизился в валюте (на 2,6%, до 147 долл.), тогда как доходность на номер увеличилась и в гривнах (на 26,2%, до 2,7 тыс. грн.), и в валюте (на 20%, до 67 долл.). Это самая высокая доходность в расчете на номер в киевских отелях за 1-е полугодие с 2013 года, когда она равнялась 103 долл.

 

Операционные показатели рынка качественных гостиниц Киева в 1-м полугодии в гривнах

 

«При условии сохранения стабильной политической ситуации в стране продолжится постепенное восстановление операционных показателей гостиниц Киева. На этом фоне уже несколько месяцев мы наблюдаем растущую уверенность инвесторов, профессиональных управляющих компаний и международных брендов в гостиничном рынке украинской столицы. Это в первую очередь выражается в выходе новых гостиничных проектов на рынок. До конца года должно появиться 664 номера под международными брендами в различных категориях – “Mercure Congress Киев” (компания Accor) на 160 номеров, “Park Inn Троицкая” (Rezidor) на 192 номера и “Aloft Киев” (Marriott/Starwood) на 312 номеров, - отмечает Татьяна Веллер. – Выход нового брендированного предложения увеличит конкуренцию на рынке, и может привести к коррекции показателей гостиничного рынка в 2017-2018 годах».

 

 



[1]Анализ на основе данных STR Global.

Як українці їздять до Турції

Україна увійшла в ТОП-10 країн-лідерів турпотоку до Туреччини за період січень-квітень 2017 року, показавши приріст 11,39%.

За даними Міністерства культури та туризму Турецької Республіки кількість українських туристів продовжує зростати. За період січень-квітень 2017 року Україна увійшла у ТОП-10 країн-лідерів турпотоку до Туреччини, показавши приріст 11,39% і посівши 9 місце.

ТОП-10 країн-лідерів турпотоку до Туреччини за період січень-квітень 2017 року

Місце у рейтингу

Країна

Кількість туристів (тис. людей)

1

ГРУЗІЯ

639 493

2

ІРАН

614 566

3

НІМЕЧЧИНА

568 565

4

БОЛГАРІЯ

472 784

5

РОСІЯ

319 904

6

АНГЛІЯ

208 413

7

АЗЕРБАЙДЖАН

187 013

8

ІРАК

178 190

9

УКРАЇНА

158 944

10

ГРЕЦІЯ

156 749

 

Український турпотік до Туреччини стабільно збільшується. У період січень-квітень 2017 року країну відвідало 158 944 українців, що на 11,39% більше у порівнянні з 4-х місячним періодом 2016 року.

Найбільш популярними серед громадян України традиційно залишаються Анталія, Стамбул та курорти Мугли: Фетхіє, Даламан, Бодрум та Мармарис. За статистикою, у період з січня по травень 2017 року Анталію відвідало 136 399українців, що на 53 % більше, ніж у 2016 році. Таким чином, Україна посіла 3 місце серед країн, що віддали перевагу Анталії за перші 5 міс. поточного року.

У Стамбулі  в 2017 році за період січень-квітень побувало 95 514 українських туристів, що на 3,1% менше, ніж у 2016 році;  а у Муглі –1 165 українцівз приростом в 66,43%.  

Беручи до уваги, що 1 червня набула чинності Угода про взаємні поїздки громадян України та Турецької Республіки за внутрішніми паспортами (ID-картками), можна прогнозувати, що кількість українців, які відвідають Туреччину до кінця 2017 року, перевищить показники минулого року.

 

 

Джерело:Міністерство культури та туризму Турецької Республіки

"Людина року-2016" - Туризм

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016» в номінації  «Лідер туристичної галузі року».

Туристичний оператор IdrisKa Tour

Президент компанії - Ідріс Казімі

Компанія IdrisKa tour працює на туристичному ринку України з 2006 року і займає одну з лідируючих позицій як туроператор по напрямках: Іспанія, Португалія, Туреччина, Мальдіви, Сейшели, Домініканська Республіка, Куба, Мексика, ОАЕ, Андорра, Франція, Італія, Ізраїль, Йорданія.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2016 році: Власні ексклюзивні чартерні рейси в Аліканте, Тенеріфе і Малагу. Генеральний туристичний партнер проекту Холостяк 6 сезону.

Девіз Вашої компанії: ІдрісКа тур – ми там, де Яскраві враження!

Хто чи що є талісманом для Вашої фірми? Команда професіоналів Ідріска тур, яка розвиває тур сервіс і дарує людям усмішку!

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Цілеспрямованість, любов до розвитку туризму, не зупинятися на півдорозі, а доводити всі цілі і завдання до позитивного результату!

Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Для мене «кодекс честі» – це набір принципів і правил, які виробилися в процесі виховання особистості і які я застосовую в будь-якій своїй діяльності.

Яким чином велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії? Дати їм можливість розвивати свою улюблену справу – ТУРИЗМ!

Говорячи слово УСПІХ, який сенс Ви в нього вкладаєте? Мій успіх – це шлях, рух в новому напрямок і позитивні емоції. Успіх – це не місце призначення, а напрямок.

Ваш улюблений афоризм? Успіх повинен вимірюватися не тільки становищем, якого людина досягла в своєму житті, а й тими перешкодами, які йому довелося подолати на шляху до успіху.

Хто з видатних діячів людства може бути зразком і прикладом для співробітників Вашої компанії? Жак-Ів Кусто.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Щастя повинно приносити ряд емоцій, вони можуть бути різні, але найкраще щастя –  це подорож!

Яке диво світу Ви хотіли б перенести в своє рідне місто? Що б воно символізувало? У кожному місті є своє чудо світу! І це чудо найрідніше і єдине в своєму роді.

Уявіть, що до Вас у гості приїхав Президент Америки з проханням показати Україну. Куди б Ви його запросили на екскурсію? Українські Карпати.

 

Туристичний оператор CoralTravel

Генеральний директор Тетяна Прокопенко

Компанія Coral Travel має 20-річний професійний досвід роботи в сфері виїзного туризму і пропонує найкращі курорти та готелі в 28 країнах світу – в Туреччині, Іспанії, Греції, Єгипті, Таїланді, Тунісі, Марокко, Ізраїлі, ОАЕ, Андоррі, Австрії, Китаї, на Кубі, в Індії, на Маврикії, в Танзанії, Домініканській Республіці, Індонезії, на Мальдівах, у В'єтнамі, на Сейшелах, Шрі-Ланці, в Сінгапурі, Мексиці, Камбоджі, Йорданії та України. Йде постійна робота по відкриттю нових напрямків. Туроператор організовує групові та індивідуальні FIT-тури на базі власних чартерних програм і регулярних рейсів, розвиває incentive-, congress-, спортивний та інші види туризму, а також активно займається продажем авіаквитків онлайн. Coral Travel обслуговує сегмент туристів з доходами середнього і вище середнього рівня. Офіси компанії Coral Travel функціонують в Києві, Запоріжжі, Львові, Одесі та Харкові. У подальших планах Coral Travel – збільшення частки, займаної компанією на ринку, розширення бізнесу за рахунок підвищення якості, розвитку нових напрямків і розширення асортименту послуг, що надаються.

 

Туристичний оператор ANEXTOUR

Генеральний директор Ількер Адигюзель

Компанія ANEX TOUR в Україні – лідер в організації відпочинку на курортах Туреччини, Єгипту, Іспанії, Болгарії, Андорри, Тунісу, Греції, ОАЕ. Сьогодні в Україні працює 6 офісів компанії. Авіарейси на всі курорти Туреччини, Єгипту, Іспанії, Болгарії, Тунісу виконуються з практично всіх міст-мільйонників.

Туроператор пропонує відпочинок від економ класу до елітного VIP рівня в усіх напрямках, має широкий асортимент бази готелів та видів відпочинку, які постійно оновлюються.

Щороку ANEX TOUR впроваджує в свою роботу нові технології туризму. Система бронювання турів он-лайн дозволяє буквально за хвилину забронювати необхідний тур, всього лише заповнивши просту форму, а потім відстежувати стан заявки.

У будь-якій країні відпочинку туристів зустрічають власні гіди, які закінчили вищі навчальні заклади туристичного профілю. З кожним роком поповнюється список проведених екскурсій. Всі трансфери здійснюються на комфортабельних фірмових автобусах. ANEX TOUR – це 12 років роботи на туристичному ринку, професіоналізм співробітників, широкий вибір готелів і високий сервіс.

НА ПРАВАХ ПАРТНЕРА

Volvo бронює готель в горах

Преміальний автовиробник Volvo Cars і сервіс з бронювання дизайн-готелів Tablet Hotels запускають спільний проект під назвою Get Away Lodge. Завдяки йому мандрівники зможуть відновити життєву енергію і «перезавантажитися» в унікальному відокремленому готелі на півночі Швеції.

 

Новий проект - частина глобальної кампанії по запуску нового V90 Cross Country, автомобіля для тих, хто цінує гармонію і баланс між улюбленою роботою і насиченим особистим життям. Об'єднавши зусилля, Volvo і Tablet Hotels придумали особливий вид відпочинку в безтурботних засніжених горах Північної Швеції. На час дії пропозиції будь-який бажаючий може забронювати відокремлений будиночок, розташований неподалік від жвавого зимового спортивного курорту Оре в провінції Емтланд, Швеція (Åre, Jämtland County). Традиційний гірський котедж був недавно відреставрований і декорований відповідно до сучасних тенденцій скандинавського дизайну.

 

Гості готелю, які обирають цю пропозицію, отримають в повне розпорядження новий Volvo V90 Cross Country, що ідеально підходить для складних погодних умов. Постійний повний привід, збільшений дорожній просвіт (21 см) та інноваційні системи для комфортного керування, зроблять пересування по гірських зимовим трасах зручним і безпечним. Автомобіль ідеально підходить як для подорожей по мальовничих околицях і засніжених дорогах, так і для поїздки в розташований неподалік всесвітньо відомий ресторан Fäviken Magasinet, відзначений двома зірками Мішлен.

 

 «Наше дослідження показує, що шість з десяти людей по всьому світу хочуть проводити більше часу на свіжому повітрі, а не в офісі, - каже Бйорн Анвалл (Björn Annwall), старший віце-президент з маркетингу, продажів і обслуговування клієнтів Volvo Car Group. - Ми хочемо спонукати людей переглянути пріоритети і повернутися до своїх забутих бажань і захоплень. Котедж ідеально вписався в місце, куди можна вирватися на кілька днів з суєти, відновити такий бажаний баланс між роботою та справжнім життям».

 

Оточений засніженими горами, густими лісами і мальовничою річкою, ексклюзивний котедж із спальнею для двох, повністю обладнаною кухнею з приголомшливим панорамним видом на пік Орескутан і вітальнею з великим каміном. До послуг гостей їдальня, кабінет і кімната релаксації, оснащена килимками для йоги, лампами для пахощів і свічками. У кімнаті для екіпіровки можна знайти спортивне спорядження для занять зимовими видами відпочинку: лижі, теплий зимовий одяг і взуття. У повній відповідності з концепцією бренду Volvo готель пропонує максимальну розкіш в шведському розумінні.

 

 Цілодобова консьєрж-служба допоможе гостям замовити вечерю, скласти план розваг і переконатися, що факели на території котеджу горять щоночі.

 

 «У автомобілів та індустрії гостинності є дещо спільне: в основі затишку і комфорту лежить наполеглива робота. Саме так твориться диво, - говорить Лоран Верне (Laurent Vernhes), один із засновників і генеральний директор Tablet Hotels. - У Volvo придумали дійсно унікальний відпочинок, від якого наші клієнти будуть в захваті. А я зроблю все можливе, щоб Get Away Lodge став лише першим з багатьох подібних

 

Обмежена пропозиція на розміщення в Get Away Lodge дійсна протягом березня 2017 року.

Чартер від "Феєрії Мандрів"

Перший в Україні чартерний рейс до Марса-Аламу  за програмою туристичної компанії «Феєрія Мандрів» відправився з Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) 15 жовтня 2016 року.

«Це наш перший рейс спільно з авіакомпанією Анда Ейр. Разом ми ламаємо стереотипи, що стосуються туризму в Україні, - розповів на брифінгу в аеропорті директор туристичної компанії Феєрія Мандрів Ігор Захаренко. - Раніше ми перші відкрили Тирану (Албанія) для українського туриста, тепер - "новий" Єгипет, пізніше Йорданія. Чому аеропорт «Київ»? Тут все швидко, немає черг. Так і дешевше."

З 23 жовтня рейси  до Марса-Аламу будуть виконуватися щонеділі. Час вильоту з Києва і зворотнього рейсу туроператор установив таким чином, щоб туристи не втрачали зайвих годин відпочинку: "виліт з Києва о 9.30, 4 години льоту, і в обід ви вже в готелі. Купаєтеся в морі і засмагаєте", - каже Ігор Захаренко.

Гендиректор «Anda Air»Сергій Шаменко розповів:«У співпраці з Феєрією ми часто ставимо завдання, які складно вирішуються. Але ми з ними впораємося. У нас багато планів на співпрацю з компанією «Феєрія Мандрів» та аеропортом «Київ».

Возитиме до Єгипту літак MD 83, на борту якого 165 посадочних місць: "Цей борт дозволяє сідати в будь-якому аеропорту України, і це надійна машина. Це один з перших літаків, який пройшов сертифікацію в Україні. Ми його любимо, він простий і надійний. Цей Боїнг військової розробки, і він ще політає і не втомиться. Повірте, будуть туристи, будуть і нові літаки. Головне щоб були туристи», - каже Сергій Шаменко.

Керівник Феєрії Мандрів запевнив, що українцям сподобається новий курорт:

"Це найбільш європейський курорт Єгипту. Там мало людей, і в основному - це все європейські туристи. Бельгійці, німці, французи, італійці... і ви. Там дуже гарні корали, практично ручні дельфіни, морські корови, що просто біля вас жують водорості, морські черепахи. Марса-Алам сподобається українцям».

Серед журналістів були розіграні призи 2 путівки та подарунок від Майстерні Valina, один із переможців розіграшу одразу потрапив на борт літака.

Цієї суботи Феєрія Мандрів разом з Анда Ейр відправлять ще один новий регулярний чартер - до Акаби, Йорданія, який працюватиме до січня 2017 року.

Держава

  • Оцифрована Естонія
  • Внесок Норвегії в Україну
  • Заява донорів та посольств
  • Саміт Східного Партнерства

Соцiум

  • 100-років Української дипломатії
  • Футбольні зірки України - 2017
  • Нескорений! Нескорена!Нескорені!
  • Тариф загрожує довкіллю

 

Коментарі

Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 13.9.2017 Бизнес-сессия
  • 15.12.2017 100-років Української
  • 5.12.2017 Нескорений!
  • 5.12.2017 VI Форум #iREALUKRAINE
  • 27.11.2017 Як вийти на іноземні
  • 23.11.2017 Street-jazz у стилі adidas
  • 23.11.2017 Создана палата
  • 14.11.2017 Володимир Дорош встановив
  • 14.11.2017 З’їзд адвокатів
  • 3.11.2017 Книжковий ярмарок МЕДВІН
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені