This version of the page http://www.bizreliz.com/zdorov-ya-ta-krasa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-20. The original page over time could change.
Здоров'я та Краса

Здоров'я та Краса

Українці курять все менше

За даними Державної служби статистики, протягом січня-травня 2017 року ціни на тютюнові вироби в Україні зросли на 16,2%, що суттєво перевищує рівень інфляції за цей період. Основною причиною зростання цін на сигарети стало підвищення з 1 січня 2017 року ставок акцизу на тютюнові вироби. У 2016 році мінімальний акциз на пачку з 20 сигарет становив 8,52 гривні, а в 2017 році – 11,92 гривні. З урахуванням ПДВ та місцевого акцизу, ціна більшості марок сигарет мала зрости  на 4,13 гривні.

Державна фіскальна служба двічі на місяць оприлюднює інформацію про максимальні роздрібні ціни, які виробники та імпортери встановлюють на свої сигарети ( http://sfs.gov.ua/cigars ). За період з 15 грудня 2016 року до 15 червня 2017 року ціни на всі сигарети зросли, а на деякі сигарети зростання цін було вище, ніж зростання податкового навантаження. Наприклад, корпорація «Філіп Морріс Україна» збільшила ціни на більшість своїх марок на 5 гривень за пачку.

Зростання цін на сигарети призвело до скорочення їх реалізації. В січні-травні 2017 року, за даними ДФС, було реалізовано 20 мільярдів сигарет, тоді як у відповідному періоді 2016 року – 26 мільярдів.

Тобто українці курять все менше, проте надходження до Державного бюджету від тютюнових акцизів у січні-квітні 2017 року становили 12,7 мільярди гривень, що на 2,6 мільярди гривень більше, ніж рік тому.

«Політика щорічного підвищення акцизу на сигарети на 40%, яка була реалізована в 2016 та 2017 роках, довела свою ефективність: люди курять все менше, а отже в Україні буде все менше викликаних тютюном хвороб та смертей, але бюджет отримує все більше від тих, хто продовжує шкодити власному здоров’ю» , - пояснив Костянтин Красовський, з авідувач сектором контролю над тютюном Українського інституту стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України

Відповідно до євроінтеграційних зобов’язань, Україна має підвищити середнє акцизне навантаження до 90 євро за 1000 штук сигарет. Зараз в Україні цей податок становить 596 гривень (20 євро).

«Тому в майбутньому держава і надалі буде підвищувати ставки акцизу, а тютюнові корпорації відповідно будуть і надалі підвищувати ціни на сигарети. Але у кожного курця є вихід: припинити витрачати гроші на цей непотріб і стати здоровим і багати.», - підсумував Костянтин Красовський.

Акція МЕТРО і Henkel Україна

Компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та Henkel Україна розпочали спільну благодійну кампанію «Дитяча планета», головною метою якої є збір коштів для закупівлі пральних машин для 15 дитячих будинків України.

Акція проходить з 12 квітня по 10 травня 2017 року у всіх торговельних центрах METRO в Україні у 15 містах. За умовами акції протягом цього періоду 10 грн. з ПДВ з кожної проданої одиниці ТМ Persil, LOSK, Perwoll і Somat піде на придбання пральних машин для дитячих будинків.

Цей проект є частиною глобальної «Водної ініціативи» METRO GROUP, що спрямована на збереження світових водних ресурсів та реалізується за участі найбільших міжнародних FMCG компаній у всіх країнах присутності Групи.

Використання автоматичної пральної машинки допомагає значно скоротити споживання води. Тож купуючи продукцію Henkel, клієнти METRO не лише роблять подарунок дітям, а й дбають про майбутнє планети. А саме: засоби для прання Persil мають унікальну формулу ColdZyme, що відпирає навіть найскладніші плями в холодній воді, що значно економить електроенергію під час використання; засоби для автоматичного миття посуду Somatне мають в формулі фосфатів, що є надзвичайно важливим в питанні захисту навколишньго середовища та забруднення водоймів; засоби для делікатного прання Perwoll мають гелеву структуру, що економить використання продукту та зменьшує викиди негативних речовин в навколишнє середовище.

20-річчя заводу в Борисполі

«Компанія Procter & Gamble, один з лідерів ринку товарів повсякденного вжитку в Україні та світі, інвестувала понад 100 млн дол. у модернізацію заводу в Борисполі»,– повідомивДмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні, під час офіційного святкування 20-річчя заводу 6 квітня в Борисполі. Ці інвестиції дозволили заводу збільшити виробничі потужності, розширити асортимент продукції, підняти безпеку праці на новий рівень, а також перейти на безвідходне виробництво. Сьогодні це 4-й найбільший завод P&G із виробництва продуктів жіночої гігієни в усьому світі. Щомісяця на виробничих лініях заводу випускається понад 600 000 коробів продукції 5 брендів: Discreet, Naturella, Always, Orkid и Evax.

 

20 років інновацій для майбутнього

 

«Сьогодні ми святкуємо не просто 20-річчя нової історії заводу з P&G, а 20 років інновацій – для споживачів, співробітників, партнерів і суспільства загалом. Адже після того, як наш завод у 1997 році став частиною P&G, ми стали на шлях постійного розвитку. Так, у 2005 році ми запустили виробництво прокладок і відразу ж почали встановлювати стандарти якості не тільки в Україні, а й за кордоном. Інновації, які ми впроваджуємо у виробничі процеси, роблять життя наших споживачів комфортнішим, дозволяючи їм зосередитися на тому, що для них важливо. Сьогодні продукцію нашого заводу обирають жінки понад 30 країн – від Польщі, Німеччини, Великої Британії, Франції до Танзанії та Уганди»,– підкреслила Юлія Семенченко, директор заводу P&G у Борисполі.

 

У 2014 році завод P&G у Борисполі першим у Східній Європі отримав найвищий рейтинг IWS – системи оптимізації виробництва P&G. Система IWS регламентує всі виробничі процеси для того, щоб забезпечити нульові виробничі втрати. Завдяки впровадженню IWS, заводи компанії демонструють 85% загальної ефективності обладнання, тоді як середній показник по індустрії – 55%.  

 

Безвідходне виробництво в Україні

 

Зберігати довкілля для наступних поколінь – один із головних пріоритетів P&G на шляху до створення кращого майбутнього. У грудні 2016 року компанія P&G оголосила мету – до 2020 року перейти на безвідходне виробництво на всіх своїх заводах. Компанія прагне робити більше з меншою кількістю відходів.Завод P&G у Борисполі досяг мети з випередженням термінів – та з червня 2015 працює за принципом Zero Manufacturing Waste to Landfill. Цей принцип означає, що завод сортує всі відходи в офісі та на виробництві, а потім забезпечує їхню 100% переробку, щоб нічого не відправлялось на звалище та не спалювалось без отримання корисної енергії. Таким чином, завод здійснює 0 захоронень виробничих відходів. 90% відходів перероблюється на заводі або за допомогою партнерів для подальшого використання, а ще 10% – завод повторно використовує.

 

«Від дотримання принципу Zero Manufacturing Waste to Landfill виграють всі: завод, Бориспіль, довкілля. Завод заощаджує завдяки повторному використанню дерев'яних палет і навіть отримує дохід, продаючи інші відходи. Ми не вивозимо сміття на міське звалище – відповідно немає шкоди для місцевої екосистеми. А замість 3,2 тис. тонн відходів ми зберігаємо дерева, воду, корисні копалини та енергію. Зокрема, завдяки переробці 300 тонн паперу і картону ми щорічно зберігаємо понад 5 000 дерев, а шляхом переробки 2 040 тонн подрібнених відходів ми отримуємо достатньо енергії для опалення понад 2 000 домівок площиною 100 кв. м протягом усього опалювального сезону. Перехід на безвідходне виробництво – наша головна інвестиція у краще майбутнє Борисполя та України»,– зазначила Юлія Семенченко, директор заводу P&G у Борисполі.

 

Україна як стратегічно важливий ринок

 

В Україні компанія P&G почала працювати з 1993 року. За 24 роки компанія інвестувала понад 300 млн грн в Україну. Завдяки цьому компанія забезпечила близько 5 000 робочих місць у своєму офісі та на двох заводах, а також у суміжних галузях. Щорічно P&G сплачує близько 1 млрд грн податків до бюджету України. Крім того, компанія постійно інвестує в соціальні ініціативи. Тільки протягом 2015-2016 рр. у рамках програми «P&G Турбота в кожен дім» компанія надала допомогу для понад 500 000 людей, що найбільше цього потребують, у вигляді більш ніж 1 200 тон продукції понад 30 торгових марок, зокрема Pampers, Tide, Ariel, Gala, Always, H&S, Gillette, Fairy.

«20 років нової історії заводу з P&G – це тільки початок. Україна була та залишається стратегічно важливим ринком для P&G. Ми продовжуємо тут працювати, пропонуючи українцям високоякісні товари з догляду за собою та домом, які допоможуть зробити щоденні турботи комфортнішими. Сьогодні щонайменше 1 продукт P&G можна знайти вдома у більш ніж 80% родин України, – прокоментував Дмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні. Також ми продовжуємо інвестувати у виробництво і що важливо – у людей, які отримують безцінний досвід роботи в міжнародній компанії. Ми привносимо інновації та провідні практики з ведення відповідального бізнесу, що покликані покращувати наше життя та створити краще майбутнє тут в Україні».

 

Про компанію Procter&Gamble

P&G – глобальна компанія, що володіє одним з найсильніших портфоліо якісних інноваційних  брендів, яким довіряють споживачі по всьому світу. Серед них – Always®, Ariel®, Blend-a-Med®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide® і Vicks®. Компанія P&G здійснює свою діяльність у близько 70 країнах.

Зволожувачі повітря і алергія

Згідно за даними МОЗ більше 30% українців хворіють на алергію. Алергічні pахворювання відносять до найрозповсюдженіших не лише серед дорослого населення країни, а й серед дітей. Зазвичай цей недуг зустрічається у мешканців великих міст,
особливо з високим рівнем забруднення повітря хімічними продуктами промислового виробництва та автомобільного транспорту. Експерти визначили 5 головних алергенів, які спричиняють алергічні реакції: пилок, цвіль, мертві клітини шкіри і волосся тварин, пил, пилові кліщі.

На підтримку Всесвітнього тижня боротьби з алергією, який щорічно проводиться Всесвітньою організацією алергії з метою привернути увагу до алергічних та супутніх захворювань, компанія Philips підібрала факти, які допоможуть більше знати про такі захворювання та ефективно боротися ними.

Детальніше про нинішню ситуацію в Україні нам розказала лікар-алерголог Марія Кривопустова:
 
«Актуальність та медико-соціальне значення хронічних захворювань органів дихання надзвичайно високі. Зокрема це стосується одного з найпоширеніших та важких алергічних захворювань - бронхіальної астми. Вважається, що на неї страждають
до 300 мільйонів осіб у світі. В Україні офіційні показники нижчі, ніж в багатьох інших країнах, імовірно, за рахунок існуючої гіподіагностики даного захворювання. Бронхіальна астма проявляється за рахунок взаємодії певних генетичних факторі в з відповідними негативними чинниками оточуючого середовища. Отже, для профілактики та лікування цього захворювання необхідно враховувати ступінь забруднення оточуючого середовища та наявність контактів з алергенами. Також важливо пам’ятати, що звертання за медичною допомогою до лікаря-алерголога, зокрема дитячого алерголога, вкрай важливо як для своєчасного встановлення діагноза бронхіальної астми, так і лікування.

З огляду на це, вкрай корисними є освітні заходи, які підвищують обізнаність про потенційну небезпеку алергії та шляхи боротьби з нею. На жаль, ми не завжди сприймаємо наявні ознаки алергії як симптоми серйозного захворювання. А між тим вона
створює не тільки фізичний дискомфорт і впливає на якість життя, але й психологічно змушує людину почуватись некомфортно.

 Полегшити симптоми і зменшити вплив алергенів можна за допомогою превентивних заходів, таких як регулярне вологе  прибирання та провітрювання, а також очищення повітря в кімнаті, де ви знаходитесь більшість часу».

Philips, працюючи в партнерстві з всесвітньо відомими експертами в області респіраторного здоров'я, створює ефективні рішення для покращення якості повітря у приміщеннях: зволожувачі та очищувачі повітря, а також комбіновані системи 2-в-1.
Інноваційна технологія багатоетапної активної фільтрації VitaShield IPS, яка використовується в очищувачах повітря Philips, дозволяє видалити з повітря 99,97% частинок розміром 0,3 мікрона – а це розмір найпоширеніших алергенів, які переносяться
повітрям, шкідливих частинок, запахів, органічних сполук та бактерій. Якість та ефективність приладів випробувана та підтверджена Європейським центром дослідження проблем алергії (ECARF). Використання ефективних методів очищення повітря у
житловому або робочому приміщенні дозволяє значно покращити якість життя людей, які страждають на алергічні захворювання.
 

«Эмвей Украина» в 2016 году

В 2016 году компания продемонстрировала стабильные результаты в сравнении с прошлым годом. При этом бизнес-возможность Amway сохраняет для украинцев актуальность как перспектива дополнительного дохода, что подтверждается результатами Глобального исследования Amwayо предпринимательстве (Amway Global Entrepreneurship Report, AGER).

Продажи

В 2016 году объем продаж ООО «Эмвей Украина» составил более 1 млрд гривен. Уверенное первенство по доле в объеме продаж сохраняет за собой Киев – 26,3%. В тройку лидеров вошли Одесская и Днепропетровская области с долями 12% и 8,3% соответственно.

Распределение продаж по товарным категориям в целом остается аналогичным предыдущим периодам. В Украине наибольшей популярностью пользуется продукция категории «Дом» (бытовые средства по уходу за домом AMWAY HOME™, посуда iCook™, системы очистки воды eSpring™) – 34,8%, вторую и третью позиции разделяют категории «Красота» (средства по уходу за кожей, средства личной гигиены и декоративная косметика ARTISTRY™, SATINIQUE™, glister™, HYMM™, BODY SERIES™) и «Здоровье» (диетические добавки NUTRILITE™, а также продукты питания и энергетические напитки XS™ Power Drink) – 33,6% и 27,7% соответственно.

Важно отметить, что структура продаж компании Amway в Украине отличается от мировой, где товары категории «Здоровье» составляют более 45%. Впрочем, в последние несколько лет устойчивая положительная тенденция к ведению активного и здорового образа жизни проявляется и в нашей стране – на это указывает непрерывный рост данной категории. В 2017 году компания планирует более 20 запусков новых высокотехнологичных продуктов.

 

Ключ к успеху – профессионализм и мотивация

На сегодняшний день в качестве дистрибьюторов с компанией «Эмвей Украина» сотрудничают более 250 тыс. человек.

Согласно данным Глобального исследования Amwayо предпринимательстве (Amway Global Entrepreneurship Report, AGER) за 2016 год,возможность открыть свое дело привлекает украинцев, прежде всего, как «дополнительный источник дохода», в отличие от мировой тенденции, где лидируют «независимость от работодателя» (50%) и «возможность реализовать свои идеи» (47%)*.

 

В демографическом разрезе наибольшее число потребителей продукции и бизнес-возможности Amway– 50,8% – среди молодых людей в возрасте 25-44 лет. Доля украинцев в возрасте 45-54 года составляет 20,9%, людей от 55 до 64 лет – 15,6%. При этом интересно, что самая младшая (18-24 года) и самая взрослая (старше 65 лет) аудитории – их всего 6,7% и 5,9% соответственно – составляют наименьшую категорию покупателей и дистрибьюторов Amway.

 

Независимые предприниматели Amway (НПА) составляют основу бизнес-модели компании, что делает поддержку в развитии и раскрытии их потенциала приоритетной задачей для Amway. Для этого компания обеспечивает широкие возможности для их обучения в Академии Amway, которая предоставляет аудиторные тренинги и онлайн-курсы, направленные на улучшение бизнес-навыков и углубление знаний о продукции Amway.

 

В 2016 году Академия Amway провела в различных регионах Украины более 1 000 аудиторных и интерактивных тренингов и презентаций. Аудиторное обучение прошли около 140 тыс. Независимых предпринимателей Amway, в онлайн-обучении приняли участие около 80 тыс. дистрибьюторов. Кроме того, для стимулирования раскрытия потенциала НПА компания продолжает внедрять специальные программы поддержки, разрабатывать мобильные приложения и внедрять другие веб-инструменты для обучения и развития бизнеса.

 

Социальная ответственность закреплена в ДНК компании

Корпоративная социальная ответственность является неотъемлемой составляющей бизнес-стратегии Amway. В отношениях с местными сообществами этот вектор направлен на реализацию инициатив по их развитию и поддержке.

Социальные инициативы компании, серди которых ежегодный спортивно-благотворительный проект «Пробег под каштанами» и День волонтера Amway, включают мероприятия и образовательные проекты по продвижению активного образа жизни, решению социальных проблем, связанных с детьми, а также их обучению предпринимательству и финансовой грамотности.

 

В 2016 году отношением к предпринимательству поделились 50 861 респондентов в 45 странах мира, в том числе 1000 в Украине, выборка репрезентативная

 

Об Amway

Amway – компания прямых продаж с оборотом $8,8 млрд. Штаб-квартира расположена в Эйде, штат Мичиган, США. Наибольшая доля продаж приходится на такие бренды Amway: диетические добавки NUTRILITE™, средства по уходу за кожей и декоративная косметика ARTISTRY™, системы очистки воды eSpring™ и энергетические напитки XS™. Вся продукция распространяется через Независимых предпринимателей Amway. Мировой объем продаж в 2015 году позволил Amway возглавить рейтинг компаний прямых продаж Global100 по версии авторитетного американского журнала Direct Selling News в 2016 году. Ежегодный объем продаж компании включает в себя доходы от бизнеса прямых продаж и других связанных видов деятельности.

ООО «Эмвей Украина» – 56-е официальное представительство международной компании прямых продаж Amway Corp., которое начало работу в 2003 году. Главный офис компании расположен в Киеве. Объем продаж ООО «Эмвей Украина» в 2016 году составил более 1 млрд гривен, на конец этого же года с компанией сотрудничали более 250 тыс. Независимых предпринимателей Amway и постоянных клиентов.

Держава

  • Оцифрована Естонія
  • Внесок Норвегії в Україну
  • Заява донорів та посольств
  • Саміт Східного Партнерства

Соцiум

  • 100-років Української дипломатії
  • Футбольні зірки України - 2017
  • Нескорений! Нескорена!Нескорені!
  • Тариф загрожує довкіллю

 

Коментарі

Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 13.9.2017 Бизнес-сессия
  • 15.12.2017 100-років Української
  • 5.12.2017 Нескорений!
  • 5.12.2017 VI Форум #iREALUKRAINE
  • 27.11.2017 Як вийти на іноземні
  • 23.11.2017 Street-jazz у стилі adidas
  • 23.11.2017 Создана палата
  • 14.11.2017 Володимир Дорош встановив
  • 14.11.2017 З’їзд адвокатів
  • 3.11.2017 Книжковий ярмарок МЕДВІН
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені