GlobalLogic provides experience design, digital product engineering services and Agile software development to global brands in all vertical industries.

Побудуйте успішну кар'єру разом з нами!

Більше 11 000 спеціалістів обирають проекти GlobalLogic з однієї причини: це запорука вражаючої кар’єри.

Personal Information Disclaimer
FPGA Developer (IRC56568) Ukraine, Kyiv 16 години ago
Electronics Design Engineer (IRC56569) Ukraine, Kyiv 16 години ago
Trainee QA Engineer (IRC56416) Ukraine, Kyiv 17 години ago
Cloud Architect (IRC54068) Ukraine, Kharkiv 17 години ago
Middle/Senior Mobile Android Developer (IRC55959) Ukraine, Kharkiv 17 години ago
Drupal Developer (IRC56383) Slovakia, Kosice 17 години ago
Load More
Loading...

П'ять причин

стати частиною команди GlobalLogic

01

Ми маємо хорошу репутацію

GlobalLogic визнано лідером своєї області такими спеціалістами з аналізу як NASSCOM та Zinnov. Крім того, нас постійно визнають найкращими у взаємодії з експертами як міжнародні експертні HR-фірми, так і місцеві центри працевлаштування. Ми надаємо можливість нашим спеціалістам досягти своїх професійних та особистих цілей, створюючи для них надихаючі і гнучкі умови.

02

Ми покажемо вам світ

Наші спеціалісти користуються всіма перевагами GlobalLogic як міжнародної компанії, що має центри проектування і розробки в усьому світі. Завдяки цьому експерти можуть розвивати свої кар'єри далеко за межами власних офісів. Ми пропонуємо поглиблене вивчення різних культур і мов, а також всіляко сприяємо співпраці наших спеціалістів із віддаленими командами і закордонними клієнтами.

03

Ми допомагаємо бачити цілісну картину

Співпраця із GlobalLogic допомагає вам бачити глибинні зв'язки: між різними етапами розвитку продукту, між продуктами та їх цільовою аудиторією, між складними технологічними і бізнес-задачами, що постають одночасно у різних галузях. Ваш досвід розширить база знань, яку ми створили спільно із лідерами різноманітних галузей.

04

Ми — компанія експертів

Як компанія, яка займається розробкою повного життєвого циклу продуктів, ми пропонуємо можливість створювати революційні продукти разом із висококваліфікованими дизайнерами та розробниками. Ми пропонуємо конкурентну винагороду, стабільність міжнародної компанії та персоналізований професійний розвиток, що включає цікаві проекти, самовдосконалення і нескінченні можливості для зростання.

05

Ми допомагаємо початківцям

Студентам та ІТ-спеціалістам початкового рівня ми радимо курси GL BaseCamp. Вони дають знання з найперспективніших технологій, а їх найстаранніші учасники також отримують шанс долучитися до проектів GlobalLogic.
Дізнайтеся більше

For more information, please contact info@globallogic.com.