This version of the page http://www.hager.ua/inforum/101747.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-16. The original page over time could change.
Інфорум Hager Online Каталог
  • Порівняти список
  • Обране
0
Login
Ще на зареестровані зареєструватися зараз
 
Розетки і вимикачі серії berker сьогодні є одними з найбільш популярних електроустановочних виробів у світі. Бездоганна німецька якість, функціональність та стильний дизайн - ось відмінні риси даного бренду. В асортименті компанії - кілька тисяч варіацій розеток, вимикачів світло- і терморегуляторів, таймерів й супутніх товарів, які зроблять Ваш будинок не тільки затишним, але й «розумним».

Мануфактура Berker by Hager

Berker by Hager мануфактура-
індивідуальий тренд! Тут ми створюємо перемикачі, які є поєднанням виробничих технологій та ручної роботи, вони абсолютно унікальні. Ми часто розробляємо продукцію разом з архітекторами і проектувальниками для конкретного проекту або спеціального замовлення.

cubyko

cubyko підходить для установок у вологих приміщеннях або навіть на вулиці. Вона надійна, має стильний дизайн й зручна у використанні. Завдяки захисту IP55 та широкому вибору функцій cubyko є вдалим вибором для житлових, промислових та комерційних будівель.