19 травня 2016

Компанія «Байєр» підтверджує попереднє обговорення щодо питання придбання компанії «Монсанто»

м. Леверкузен, Німеччина, 19 травня, 2016 – Керівництво компанії «Байєр» нещодавно зустрілося з керівниками компанії «Монсанто» в приватному порядку для проведення переговорів щодо придбання компанії «Монсанто».

Такого роду злиття зміцнить Байєр як глобальну інноваційну компанію зі спеціалізацією на науках про життя, з лідируючими позиціями в основних сегментах свого бізнесу та створило б провідний інтегрований напрямок агробізнесу.

Ця заява послідувала слідом за сьогоднішньою заявою компанії «Монсанто» щодо пропозиції від компанії «Байєр». Подальші заяви буде оголошено в залежності від обставин.

Байєр: наука заради кращого життя

Байєр – це міжнародна компанія зі спеціалізацією в галузі наук про життя, а саме – охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти та послуги компанії спрямовані на благо людей та покращення якості їхнього життя. Байєр є соціально відповідальною та етичною компанією, яка дотримується визначених цінностей і приносить користь суспільству. У 2015 фінансовому році Група налічувала близько 117 000 працівників, а обсяг продажів становив 46,3 мільярда євро. Сума капітальних витрат за рік сягнула 2,6 мільярда євро, витрати на дослідження та розробки 4,3 мільярда євро. Вищезазначені показники включають в себе також відповідні дані підрозділу високотехнологічних матеріалів, який було виведено на фондовий ринок під назвою Covestro (6 жовтня 2015 року). www.bayer.com

В Україні компанія Байєр веде свою діяльність з 1992 року. Команда з більш ніж 500 співробітників працює для того, щоб представити свої інноваційні продукти та знання в обох галузях наук про життя: охороні здоров’я та сільському господарстві. Додаткова інформація: www.bayer.ua

Контакти для медіа:

Відділ комунікацій ТОВ «Байєр»
+380 044 220 33 00
communication.ukraine@bayer.com

Прогностичні заяви

Цей прес-реліз може містити прогностичні заяви, складені виходячи з існуючих припущень та прогнозів зі сторони керівництва компанії «Байєр». Будь-які відомі або невідомі ризики, невизначеність та інші фактори можуть призвести до істотних розходжень між фактичними результатами майбутніх періодів, фінансовою ситуацією, розвитком або діяльністю компанії та наданими тут оцінками. Ці фактори охоплюють також і дані, що обговорювалися у відкритих звітах компанії «Байєр», які можна знайти на веб-сайті компанії «Байєр» за посиланням www.bayer.com. Компанія не несе жодної відповідальності за оновлення таких прогностичних заяв або узгодження їх з подіями чи обставинами в майбутньому.