This version of the page http://www.telekritika.ua/profesija/2015-08-31/110638 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-15. The original page over time could change.
У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

У сутичках під Верховною Радою постраждали журналісти 5-го каналу (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 31 серпня, внаслідок вибуху бойової гранати під Верховною Радою поранено журналістів 5-го каналу. Сайт каналу повідомляє, що знімальна група продовжує роботу.

 

«Наша знімальна група теж поранена, оператор Діма Большаков з ТСН отримав серйозне поранення в ногу... Інфа від Максима Волобоєва», - написав у своєму Twitter журналіст 5-го каналу Олександр Аргат.

 

Як повідомили «Телекритиці» у прес-службі 5-го, одразу і журналіст Максим Волобоєв, і оператор Микола Лебедев дістали неважкі ушкодження. Від чого саме (чи це була граната) - наразі невідомо, це встановлюватиме експертиза.

 

Вони продовжили роботу біля парламенту, але їм на підмогу редакція надіслала ще одну знімальну групу на чолі з журналісткою Юлією Божко.

 

 

 

Нагадаємо, 31 серпня під час протистояння між мітингувальниками та правоохоронцям під стінами Верховної Ради у натовп було кинуто вибуховий пристрій. В результаті вибуху було поранено десятки людей - у тому числі оператора ТСН («1+1») Дмитра Большакова, який вів зйомку з місця подій. Оператор отримав осколкове поранення в ногу. Наразі йому надана медична допомога, він очікує на госпіталізацію.

 

«Українська правда» повідомляє, що протестувальники під Верховною Радою використали вибухові пакети і бойову гранату, поранено кілька десятків міліціонерів. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, в військовослужбовців, які охороняють Верховної Ради, кинули бойову гранату. За словами очевидців серед постраждалих також є журналісти. Постраждалих забирають до лікарні на машинах поліції та «швидких».

 

Як пишуть fakty.ictv.ua, постраждалі правоохоронці мають поранення ніг, рук, очей, травми голови. Одному з міліціонерів, ймовірно, під час вибуху, відірвало ногу на колінну чашечку. Постраждалі лежать біля одного з входів в парламент з боку вулиці Грушевського, звідки їх забирають швидкі.

 

Як пізніше повідомили в прес-службі Нацгвардії, було поранено близько 50 військовослужбовців Національної гвардії України, які проходять службу у військових частинах Київського гарнізону, четверо з них у важкому стані.

 

ТСН повідомляє, що  правоохоронці затримали зловмисника, який кинув бойову гранату у бік силовиків під будівлею Верховної Ради у Києві.

 

«Телекритика»

Фото - Наталії Нагорної, ТСН

 

Главное в разделе

Дуся

Тест: какая ты Рената Литвинова?

Дуся

Молодожены прислали свадебному фотографу 30 страниц правок

Популярное на Телекритике



Общество

Известные француженки выступили за право мужчин приставать к женщинам

Дуся

Тест: какая ты Рената Литвинова?

Дуся

Молодожены прислали свадебному фотографу 30 страниц правок

Дуся

Американская семья поделилась худшей фотосессией в истории