This version of the page http://vn.20minut.ua/mostcomment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-14. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

play_circle_filled 13 спроб додзвонитися на швидку виявилися марними. Вінничанка народила вдома

Пологи, про які гудуть на всій Вінниччині. Чоловік не міг додзвонитися до “швидкої”. 23-річна жінка наpoдила вдома, а фельдшер записав, що віз жінку ще вагітною.

В парку три роки не працює безкоштовний туалет. Просять, щось зробити

Люди справляють свою нужду в центральному парку Вінниці під деревом або в кущах.

Збільшують у 4,5 рази: які зарплати платитимуть військовим у 2018 році

З 1 січня 2018 року посадові оклади укранських військовослужбовців збільшили у 4,5 рази. Вони залежатимуть від прожиткового мінімуму. Крім того змінюються суми виплат за військові звання.

Вінничанин розібрав газовий котел, щоб не топити російським газом. Суд відправив його на лікування в «псішку»

Подія, про яку йдеться у цьому матеріалі сталася 26 грудня 2017 року. Але розголосу вона отримала тільки днями, коли у мережі почали ширитися новини про вінничанина, який розібрав усі домашні електроприлади і газовий котел.

Разом з активісткою Femen за спалений трамвайчик Roshen судитимуть вінничанина

Завершили розслідування справи активістки Femen, що спалила декоративний трамвайчик під магазином Roshen на Соборній. Відповідатиме за хуліганство разом головною звинуваченою мешканець Вінниці. Юнак, що підпалив бензин, яким оголена дівчина обливала дитячу фотолокацію в Центрі міста. Сама вона потім підтримувала вогонь, підливаючи на декорацію запальну речовину.

photo_camera Помаранчевих «школярів» ставлять для безпеки чи краси?

У 2017 році в мерії задумали пілотний проект: ставити фігурки «школярів», щоб підвищити увагу водіїв на переходах. Проте результати такого експерименту відсутні. Чиновники та правоохоронці не можуть сказати, чи стало безпечніше на переходах. Тоді як вартість одного макета зросла до восьми тисяч гривень

play_circle_filled Оголосили конкурс на проект оновлення проспекту Коцюбинського. Переможцям дадуть 250 тисяч гривень

У мерії оголосили відкритий конкурс на створення проекту для реконструкції проспекту Коцюбинського Участь можуть прийняти архітектори, транспортники, дизайнери з усієї України Відберуть три команди, кожній з яких дадуть 250 тисяч гривень. Їхня концепція буде основою для майбутньої реконструкції проспекту

Про перші результати роботи комісії з розгляду колективного звернення Чернятинського коледжу ВНАУ, створеної розпорядженням ректора університету від 05 січня 2018 року №1

Комісія з розгляду колективного звернення Чернятинського коледжу ВНАУ провела зустрічі з представниками педагогічних працівників, працівників виробничо-господарської частини та бухгалтерії даного коледжу, в кількості більше 45 осіб, на яких представникам кожного структурного підрозділу коледжу приділялось більше 2-3 годин спілкування.

Перше місце: мер Вінниці переміг в конкурсі "Мерів-інноваторів України 2017"

Завершилося загальнонаціональне голосування в рамках спецпроекту "Української правди" та Міжнародного саміту мерів "Рейтинг українських мерів-інноваторів". Наш Сергій Моргунов посів перше місце.

play_circle_filled На Вінниччині водій автобуса висадив дівчинку в полі посеред траси та кинув

Матір посадила 12-річну Вікторію в автобус. А бабуся чекала онучку в пункті призначення. Але так і не дочекалась. Дівчинка, заливаючись сльозами,  полями намагалася знайти дорогу до села. Цю різдвяну поїздку до бабусі Віка запам’ятає надовго.

photo_camera Конфлікт інтересів: жителі будинків по вулиці Порика не поділили дерева

До редакції звернулася жителька будинку №3 по вулиці Порика. Говорить, що у їхньому дворі незаконно вирубують всі дерева. Журналіст побував на місці, поговорив із місцевими жителями, виконавцями робіт та дізнався, чому це відбувається.

photo_camera Тринадцятирічний Вова потребує 100 тисяч доларів на складну операцію

До редакції звернулася родина Поліщуків з проханням про допомогу; У їхнього сина Володимира гострий мієлобластний лейкоз. Тобто рак крові. У дитини є шанс поборотися за своє життя. Проте без вашої допомоги тут не обійтися

play_circle_filled На виїзді з Вінниці люди перекрили дорогу через земельний конфлікт (ОНОВЛЕНО)

На виїзді з Вінниці, перед Писарівкою, люди безперервно ходять по «зебрі». Таким чином вони перекрили рух транспорту по Немирівському шосе; Кажуть, що їхню землю «віджали».

Як боротися з цінами на бензин? В мережі запустили флешмоб-бойкот

Оригінальну ідею, як боротися з різким стрибком цін на бензин, придумали активісти. «Не купуй паливо один місяць на конкретній заправці». Так можна назвати флешмоб, який запустили  в соцмережах. Вінничани просять приєднуватися до бойкоту. Всі деталі, читайте далі.

play_circle_filled Захворівших на кір у Вінниці та області стає все більше. Як уберегтися?

На території Вінницької області розпочалось чергове циклічне зростання захворюванності на кір.

photo_camera Повний багажник доларів: в Вінниці затримали адвоката з хабаром

Вінницький  адвокат "взяв на лапу" 15 тисяч доларів. Його зловили на гарячому.

play_circle_filled З Вінниці до Калинівки копи гналися за п’яним водієм «Mitsubishi». Виклали відео

П’яний водій гнався на шаленій швидкості та намагався втекти від вінницьких патрульних. Кажуть, що на спідометрі було 180 км/год. Дивіться відео погоні.

photo_camera play_circle_filled Вінницькі копи возили дітей на «Пріусах» в Центральному парку

У парку Горького був імпровізований «День відкритих дверей» з поліцією Вінницькі патрульні розповідали дітям про свою роботу та возили на машинах Правоохоронці давали їм поміряти шоломи та інші спецзасоби

Зміна маршруту руху для маршрутних таксі 12а для покращення транспортних умов мешканців м-рну "Академічний"

Підтримаймо електронну петицію щодо зміни маршруту руху 12а

photo_camera Рейд по їдальням: як і чим годують вінницьких офіцерів

Журналісти 20minut продовжують шукати місця, де у Вінниці можна смачно і не дорого поїсти. Цього разу ми обідали разом зі працівниками колишнього Головного штабу командування Військово-повітряних Сил України та вінницького 45-го заводу.

Свіжий випуск

№ 2 від 10 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up