Головна


Безпека понад усе: підсумки виставки «БЕЗПЕКА 2017»

Прес-реліз

17 – 20 жовтня 2017 р. у Києві відбулася XXII міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017». Цього року виставка відрізнялася більш комплексним підходом. По-перше, тематика виставки охопила фактично усі напрямки та галузі, де необхідно забезпечити безпеку – від енергетики та промисловості до IT і транспорту. По-друге, більшість учасників виставки представили готові рішення, а не окремі продукти чи обладнання. Тішить той факт, що майже 30% учасників виставки – це українські виробники, що гідно конкурують із відомими закордонними брендами. Багато хто з учасників та гостей відзначили тенденцію посилення ролі інновацій у сфері безпеки, а також появу більш глобального погляду на безпекові питання – як з боку держави, так і з боку підприємств та комерційних структур.

Цього року у виставці «БЕЗПЕКА 2017» взяли участь 128 компаній з України, Литви, Німеччини і США. На стендах загальною площею 2032 кв. м були представлені новітні розробки, обладнання та рішення у галузі технічних систем та засобів безпеки, систем відеоспостереження, пожежної безпеки, контролю доступу, охорони периметру, банківської та інформаційної безпеки, антитерористичного та оглядового обладнання, IT-обладнання, обмундирування та екіпірування, безпеки на транспорті. Вперше на виставці було представлено Американський павільйон з питань безпеки, організований Комерційною Службою Посольства США в Україні спільно з американськими компаніями, зацікавленими в реалізації сприятливих можливостей на українському ринку.

Особливий інтерес відвідувачів викликали рішення у сфері інформаційної, військової та кібербезпеки у зв‘язку з їх гострою актуальністю у даний час для України.

Кількість відвідувачів виставки склала 6 200 осіб, кількість візитів – майже 6 920, при цьому виставку відвідали 83 делегації. Учасники виставки відзначили традиційно високу якість аудиторії – абсолютна більшість відвідувачів – це фахівці та особи, що приймають рішення.

В рамках виставки, вперше в Україні був підписаний договір на постачання та придбання програмного забезпечення (ПЗ) за криптовалюту DASH; проведено майстер-класи груп швидкого реагування. Всього ж у рамках виставки відбулося понад 30 заходів – семінарів, презентацій, конференцій, круглих столів.

Таким чином, виставка «БЕЗПЕКА 2017» вкотре підтвердила свій статус головної події індустрії безпеки, що концентрує в собі повний спектр інновацій для забезпечення безпеки держави, підприємств, будівель та людей.

А поки компанії-учасниці підбивають підсумки, організатори вже розпочали підготовку до нової виставки. До зустрічі на виставці «БЕЗПЕКА 2018»!

30 жовтня 2017 р.

Організатор «Євроіндекс»
Експоцентр «Наука» НАН України
Галузевий медіапартнер

Підтримка

Інформаційні партнери

 

Поліція охорони почала приймати систему безпеки Ajax на моніторинг
«ІСТАГРУПП» презентує відомі бренди США в складі Американського Павільйону з питань безпеки
Mediatrade запрошує на свій стенд на «БЕЗПЕКА 2017»!
WatchGuard Technologies (США) — лідер у сфері розробки пристроїв мережевої безпеки
Продукцію ТМ Ewimar (Польща) презентує на «БЕЗПЕКА 2017» компанія УКРБЕЗПЕКА
«Електронік Технолоджі» (ТМ CARS-CONTROL) запрошує фахівців на свій стенд на «БЕЗПЕКА 2017»!
Сигналізація нового покоління I-SEE на «БЕЗПЕКА 2017»
Новинки від SEVEN Systems на «БЕЗПЕКА 2017»
Новинки та акції від IQ Trading на виставці «БЕЗПЕКА 2017»
«Жива» демонстрація рішень з безпеки на стенді ELKO.Ukraine
Всі новини