Події

Житомирські патрульні виписали штраф депутату облради за порушення ПДР

1 квітня 2017, 19:52

Інспектори виявили автомобіль, що був припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Після оголошення патрульним початку розгляду справи водій самовільно рушив з місця вчинення правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста Житомира.

«31 березня, близько 8-ї години ранку, відпрацьовуючи територію проїжджої частини по вулиці Пушкінська відносно дотримання правил дорожнього руху її учасниками, а саме перевірка і виявлення порушень щодо здійснення неправомірної стоянки-зупинки автомобілів в місцях , де діє заборона, увагу патрульних привернув транспортний засіб Toyota Land Cruiser 120», – йдеться у повідомленні.

Ігноруючи присутність патрульних на зазначеній ділянці проїжджої частини, водій вчинив порушення п.п ПДР «15.9 г» і зупинив автомобіль ближче 10 метрів від в’їзду до прилеглої території. Інспектори зафіксували факт вчиненого правопорушення.

«Після того як патрульний почав розгляд справи у присутності водія, чоловік завів автомобіль і рушив з місця, незважаючи на протиправність своїх дій і можливість бути притягненим до відповідальності через здійснення непокори щодо вимоги поліцейського. Зазначений транспортний засіб патрульні виявили припаркованим по вулиці Шевченка. Водій перебував неподалік від автомобіля. Наблизившись до особи, патрульні поліцейські згідно з Законом України «Про Національну поліцію» провели поверхневу перевірку, а також здійснили візуальний огляд транспортного засобу», – уточнюють у патрульній.

Після завершення розгляду справи інспектор надав копію постанови про притягнення особи до адміністративної відповідальності. Санкція статті за фактом вчиненого правопорушення передбачає накладання штрафу в розмірі 255 гривень, які водій має сплатити протягом 15 днів з часу винесення постанови.

Як стало відомо Житомир.info, порушником виявився депутат Житомирської обласної ради Віталій Вітусевич (фракція «Радикальної партії Олега Ляшка»).

Нагадаємо, 19 вересня 2016 року біля приміщення Житомирської облдержадміністрації обікрали автомобіль депутата обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Віталія Вітусевича.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого з вулиці Великої Бердичівської, не дочекавшись розмови з патрульними поліцейськими, на автівці Acura втік водій, якого збиралися оштрафувати за порушення правил дорожнього руху. За даними очевидців, автомобіль належить депутату та колишньому секретарю Житомирської міської ради Любові Цимбалюк.

Житомир.info

Друкувати сторінку
Матеріали по темі
  • У Бердичеві СБУшники викрили на хабарі двох посадовців, які вимагали від підлеглого 20 тис. грн
  • У райцентрі Житомирської області двоє невідомих проникли до будинку пенсіонерки, зв’язали та пограбували її
  • ​Прокуратура через суд зупинила роботу газової заправки на Параджанова у Житомирі, яка працювала без дозволів
  • ​У центрі Житомира біля міської ради не розминулися Mitsubishi та Citroën
  • На перехресті у Житомирі Audi зіштовхнулася з Toyota