Особливості

Природна еволюційна досконалість

Елегантність, динаміка і естетика. Нова Sonata є природним розвитком філософії Fluidic Sculpture 2.0, де концепція породжує унікальність зовнішнього вигляду і салону.

Струмливий дизайн

Нова Sonata виглядає дуже солідно і стильно. Купол даху, спроектований в сучасних тенденціях автомобільної моди, через масивні стійки спадає до компактної задньої частини кузова.

Витонченість стилю

Струмлива динаміка врівноважує буйну вдачу і природну м'якість ліній. Результат - підвищений коефіцієнт аеродинамічного спротиву, економічність і краса.

Еволюція обтікаючих форм

Вдосконалення, виконані крок за кроком. Вигнута, скульптурна конструкція кузова додає автомобілю сучасний, стильний вигляд. Простота і стиль визначають зовнішній вигляд автомобіля.

Орієнтований на людину інтерфейс (HMI)

У основі нової Sonata - ретельно продумана ергономіка. Перемикачі, екрани і елементи управління розташовані саме там, де цього очікують ваші руки, очі і кінчики пальців.

Вдосконалена керованість

Досягнення найвищого рівня керованості та стабільності керування завдяки нововведенням у конструкції підвіски.

Безпека
Дороги можуть змінюватись, але ваш автомобіль повинен бути стабільним у будь-який ситуації. Ми сфокусувалися не на швидкості чи ефектності, а на безпеці та стабільності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Система моніторингу «сліпих» зон (BSD)

    Система своєчасно інформує водія про транспортні засоби, що знаходяться в «сліпий» зоні, допомагаючи при перестроюванні із смуги в смугу і інших маневрах.

  • Електронна система курсової стійкості (ESC)

    Відчуваючи рухи керма у поєднанні з обертанням коліс, електронна система курсової стійкості контролює двигун, гальмівну систему та рульове управління під час різкого гальмування та повороту, щоб уникнути занесення.

  • Система динамічного підсвічування поворотів (DBL)

    Система DBL реагує на поворот рульового колеса та висвітлює частину дороги, по якій ви рухаєтесь, для більш безпечного водіння вночі.

  • Система допомоги при рушанні на підйомі (HAC)

    Система HAC дає змогу безпечно почати рух вгору, не допускаючи відкочування автомобіля.

  • Адаптивний круїз-контроль (ASCC)

    ASCC підтримує постійну швидкість та відстань до автомобіля, що рухається попереду, автоматично прискорюючи та гальмуючи.

Play Stop Next
  • BSD
  • ESC
  • DBL
  • HAC
  • ASCC
  • END

Переваги

Інтелектуальна система відкриття багажника

Достатньо постояти біля багажника зі смарт-ключем протягом приблизно 3 секунд і кришка багажника автоматично відкриється. Ця функція дозволяє розміщувати сумки в багажнику, не кладучи їх на землю.

Преміальна аудіосистема JBL

Для забезпечення максимального комфорту під час поїздки у новій Sonata встановлена преміальна звукова система JBL, одного з світових лідерів у галузі акустичної інженерії.

Система допомоги при паркуванні

Попереджає водія про небезпечне зближення з об'єктами під час паркування.

Кнопка запуску/зупинки двигуна

Щоб завести автомобіль, все, що потрібно, - це натиснути на кнопку запуску/зупинки двигуна.

Електричне хромоване дзеркало заднього виду

Електричне хромоване дзеркало заднього виду унеможливлює засліплення водія вогнями, відбитими від автомобіля, що рухається позаду вас, автоматично зменшуючи інтенсивність світла фар від інших автомобілів.

Датчик дощу та склоочисники Aero Blade

Автоматично визначаючи кількість опадів, датчик дощу задією склоочисникі та контролює швидкість їхнього руху, допомагаючи забезпечити оптимальну видимість під час дощу.

Порти підключення AUX/iPod/USB

Залишайтеся в мережі завдяки портам підключення AUX та iPod. Порт USB дозволяє підключати iPod та інші мобільні пристрої, щоб ви могли насолоджуватися своєю улюбленою музикою.

Автоматичний обдув лобового скла

При запотіванні автоматично включає функцію обдуву лобового та бічних стекол.