Особливості

Новий образ міської легенди

Абсолютно новий Accent втілює в собі всі переваги інноваційних технологій Hyundai в дизайні, комфорті, керованості, безпеки і економічності.

Витончений

Хромовані деталі на решітці радіатору та навколо протитуманних ліхтарів свідчать про витонченість дизайну Accent.

Динамічний

Кожна деталь автомобіля випромінює динамічну напругу та рух.

Структура кузову

Надзвичайно міцна конструкція корпусу забезпечує безпрецедентний захист. Критичні ділянки укріплені за рахунок використання надміцної високоякісної сталі, тому Accent відповідає найновішим стандартам безпеки.

Автоматичне відкривання багажника

Багажник в новому Accent відкривається автоматично з салону, що дозволяє водієві не бруднити руки і полегшуючи процес навантаження.

Система складання задніх сидінь (60:40)

Здатність Accent до трансформації вражає: ви можете перевозити будь-які речі у салоні автомобіля, просто склавши спинки задніх сидінь (складаються у пропорції 60:40) та отримавши пласку вантажну поверхню.

Безпека
Міцна конструкція кузова, шість подушок безпеки і антиблокувальна система гальмування з системою електронного контрою стійкості забезпечують найвищий рівень безпеки у будь-яких ситуаціях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Система електронного контролю стійкості (ESC)

    Система допомагає керувати вашим автомобілем, коли це необхідно. Система автоматично застосовує гальмівну потужність до окремих коліс, щоб протистояти надмірній або недостатній поворотності. Потужність двигуна також регулюється допоки водій не поверне контроль над автомобілем.

  • Система моніторингу тиску в шинах

    Система контролю тиску в шинах призначена для попередження про небезпечні зміни тиску в шинах.

  • Система допомоги при рушанні на підйомі (НАС)

    Зупинка та рушання на дуже крутій дорозі можуть бути стресовими та потенційно небезпечними. HAC запобігає випадковому руху автомобіля назад, коли ви рушаєте на підйом.

  • Антиблокувальна система гальмування (ABS)

    Щоб запобігти блокуванню коліс під час аварійної зупинки, ABS дозволяє водіям зберігати контроль над рульовим управлінням та підтримувати стабільний рух, автоматично підкачуючи гальма при раптовому натисненні на гальмівну педаль.

Play Stop Next
  • ESC
  • TPMS
  • HAC
  • ABS
  • END

Камера заднього виду

Камера заднього виду спрощує маневрування у вузьких місцях при русі заднім ходом.

Травмобезпечні вікна

При виявленні об'єкта, що блокує закриття вікна, функція травмобезпечного вікна автоматично зупиняє підйом скла та опускає його на 10-15 см.

6 подушок безпеки

6 подушок безпеки забезпечують всебічний захист. Accent обладнано фронтальними подушками безпеки для водія та пасажира, двома бічними подушками та двома шторками безпеки.

Переваги

Автоматичне відчинення багажника

Багажник в новому Accent відчиняється автоматично з салону, що дозволяє водієві не бруднити руки і полегшує процес навантаження.

Реостат та кнопка відключення ESC

Контролює рівень освітлення панелі приладів відповідно до ваших особистих уподобань. Ви можете відключити ESC для встановлення повного контролю над управлінням автомобіля.

Регулювання водійського сидіння

Крісло водія обладнано регулюваннями положення подушки і спинки, що дозволить з комфортом подолати тривалі подорожі.

Мультимедійна система із навігацією

Сучасна мультимедійна система з 7-дюймовим екраном, навігацією і підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay і Android AUTO дозволить створити чудовий настрій під час поїздки на близькі й далекі відстані.

USB і AUX порти

USB і AUX порти для підключення зовнішніх пристроїв допоможуть спростити взаємодію з мультимедійною системою автомобіля.

Кнопка запуску двигуна

Кнопка запуску двигуна в рази зручніше класичного ключа запалювання - досить носити ключ в кишені, і ви зможете запускати і вимикати двигун одним натисненням.

Бокс для окулярів

Бокс для окулярів допоможе зберігати даний аксесуар в зручному і легкодоступному місці.