Огляд 360°

Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Кольори кузову
aurora-silver
Колеса
Легкосплавні 15'
Колір інтер'єру
White
Оздоблення сидінь
Leather-White

Екстер'єр

  • Передовий аеродинамічний дизайн

    IONIQ Hybrid поєднує в собі приголомшливий дизайн і чудові аеродинамічні характеристики. Автомобіль, який дарує впевненість на дорозі.

  • Світлодіодні денні ходові вогні

    Динамічні, виконані у формі літери «С» світлодіодні денні ходові вогні, органічно вписані в дизайн бічних повітрязабірників переднього бампера, які виконують аеродинамічну функцію, зменшуючи турбулентність навколо передніх коліс.

  • Бі-ксенонові фари головного світла

    Фари IONIQ Hybrid оснащені газорозрядними бі-ксеоновими лампами, які забезпечують більш яскраве освітлення дороги перед автомобілем. Вони обрамлені динамічними, виконаними у формі літери «С» світлодіодними денними ходовими вогнями.

  • Форма і функціональність

    За хромованими «лезами» решітки радіатору приховано радар системи інтелектуального круїз-контролю (SCC) і система динамічної зміни положення повітряних заслінок решітки радіатора, яка сприяє зміні аеродинамічних характеристик автомобіля на швидкості. Вставки синього кольору на решітці радіатора свідчать, що перед вами - IONIQ Hybrid.

  • Передовий аеродинамічний дизайн

    IONIQ Hybrid поєднує в собі приголомшливий дизайн і чудові аеродинамічні характеристики. Автомобіль, який дарує впевненість на дорозі.

  • Покращені аеродинамічні характеристики

    Обтічні лінії даху плавно переходять в задній спойлер, утворюючи спортивну та ефективну з точки зору аеродинаміки форму кузова.

  • Обтічні деталі кузова

    Витончений і обтічний корпус бічного дзеркала з розсікачем повітря дозволяє знизити шум і поліпшити аеродинамічні характеристики. Унікальний дизайн хромованих ручок дверей додає автомобілю преміальності.

  • Оптимізовані шини та диски

    Представляємо два види колісних дисків для IONIQ Hybrid: легкосплавні Eco, діаметром 15 дюймів зі спицями з вихровим ефектом для поліпшення аеродинамічних характеристик, пофарбовані у срібно-чорний колір і взуті в шини з ультранизьким опором коченню. Легкосплавні колісні диски Premium діаметром 17 дюймів з сірими матовими вставками оснащені спеціальними шинами, що поліпшують керованість і зменшують гальмівний шлях автомобіля.

  • Ефектна комбінація задніх ліхтарів

    Використання галогенових ламп нового покоління в покажчиках поворотів задніх ліхтарів дозволяє вчасно сповістити водіїв про ваші маневри. Світлодіодна оптика задніх ліхтарів забезпечує гарну видимість, споживає менше енергії і із зовнішнім виглядом IONIQ Hybrid.

  • Інтегрований задній спойлер

    Інтегрований задній спойлер IONIQ дозволяє зменшити турбулентність і опір повітряним потокам, збільшуючи, в той же час, притискну силу автомобіля для більш стійкою їзди.

  • Задні комбіновані лампи

    Звичайні лампочки задніх ліхтарів дають чіткий сигнал про наміри водіїв. Світлодіодні задні ліхтарі яскравіші, використовують менше енергії та посилюють конструктивну цілісність IONIQ Hybrid.

  • Дизайн заднього бампера

    В дизайні заднього бамперу IONIQ переважають сильні горизонтальні елементи. Вставки синього кольору на нижній частині бамперу свідчать, що перед вами - IONIQ Hybrid.

Інтер'єр

Спортивне кермо

Рульове колесо зі зрізаною нижньою кромкою і хромованими спицями передає спортивний характер автомобіля.

Центральна консоль з місцем для зберігання

У розташованій під центральним підлокітником ніші для зберігання поміститься безліч корисних речей - від ручки до планшета. Тут же розташований USB-порт, який можна використовувати для підзарядки мобільних пристроїв.

Хромовані накладки на деталі інтер'єру

Якість інтер'єру підкреслено хромованими накладками на важелі перемикання передач КПП, педалях і дверних порогах.

Просто бездоганний. Бездоганно простий

Просторий інтер'єр IONIQ Hybrid сповідує бездоганний дизайнерський стиль. Він втілений в строгих контурах приладової панелі і простоті оформлення всіх органів управління системами автомобіля.

Колір сидінь

Black
Beige
Wowen and leather
Wowen and leather

Матеріали оббивки сидінь

Екологічно чисті матеріали

Раціональне використання екологічно чистих матеріалів в обробці інтер'єру підтверджує статус IONIQ як справжнього гібридного автомобіля.