This version of the page http://2plus2.ua/trener (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-07. The original page over time could change.
Дивитися документальний фільм Тренер онлайн | ovva.tv
Тренер
Повні епізоди на 1+1 video

Поширити в соціальних мережах:

У лютому екс-наставнику "Дніпра" Мирону Маркевичу виповнилося 65 років. Колектив спортивної редакції 2+2 підготував документальний спецпроект, в якому сам ювіляр, його колеги, родичі, друзі, учні розкривають життєві та професійні принципи Мирона Богдановича, згадують визначальні етапи його кар'єри, діляться подробицями особистого життя, взаємин з дружиною, дітьми, онуками.

Говорили про все: про порядність і принципи, про дитинство, про репресованого батька, про маму, яка хотіла, щоб син був піаністом, про музику і улюблених "Бітлз", про бажання самореалізації. Також глядачі 2+2 зможуть побувати у львівському будинку подружжя Маркевичів, побачити "тренування" діда з онуком, почути спогади дружини Мирона Богдановича Ганни Володимирівни.

Фільм піднімає завісу над мотивами багатьох вчинків Мирона Маркевича. Розповідає, яку роль в його професійному житті зіграли Олександр Ярославський та Ігор Коломойський, який був розмір його першої тренерської зарплати в харківському "Металісті", чому, всупереч бажанню багатьох футбольних функціонерів, він погодився очолити національну збірну.

Проекти
Всі проекти
понеділок - п'ятниця
17
15
Загублений світ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Київ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Одеса Повні епізоди на 1+1 video
субота, 14 жовтня
20
20
Гвардія-2 Повні епізоди на 1+1 video
понеділок – четвер
21
10
Кістки
Гвардія Повні епізоди на 1+1 video
Дивитись більше
Рекомендуємо
Дивись повні епізоди на 1+1 video
Ментівські війни. Київ
Гвардія
ДжеДАІ
Спецкор
UFC