This version of the page http://www.paritet.ua/practices/real-estate (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-06. The original page over time could change.
Нерухомість
Мобільна версія
  • eng
  • укр

Практики

Нерухомість

Адвокатська фірма «ПАРИТЕТ» володіє практичним досвідом у сфері нерухомості та земельних відносин.

Договірне забезпечення

Фахівці фірми розробляють, аналізують і приводять у відповідність із законодавством та інтересами Клієнта договори, пов'язані з землею і нерухомістю. Ми забезпечуємо юридичний супровід та розробку операцій з нерухомим майном, у тому числі купівлі-продажу, оренди, іпотеки, приватизації та інших. Також компанія надає юридичні консультації щодо виконання договірних зобов'язань у сфері нерухомості, стягнення заборгованості, захисту прав Клієнтів.

Due diligence

Наша команда має досвід правової експертизи правовстановлюючих документів на нерухомість і операцій з нерухомістю (due diligence об'єктів нерухомості та земельних ділянок), включаючи перевірку вводу в експлуатацію, державну реєстрацію прав на об'єкти, наявність обтяжень і прав третіх осіб. Ми комплексно підходимо до підготовки операцій із землею та нерухомістю з метою максимально глибокого аналізу і виявлення всіх можливих ризиків і недоліків угоди та / або об'єкта (як явних, так і прихованих).

Консультаційні послуги

Фахівці фірми консультують з питань цільового використання землі, придбання, відчуження і оренди об'єктів нерухомості та земельних ділянок, операцій з мораторними землями, застосування механізмів фінансування житлового будівництва.

Також наші юристи надають консультації у сфері оподаткування та податкової оптимізації операцій з нерухомістю.

Вирішення спорів

Юристи нашої фірми супроводжують Клієнтів при вирішенні земельних спорів, реприватизації, спорів у сфері орендних відносин, захисту права власності на об'єкти нерухомості.

Адвокати фірми успішно представляють та захищають інтереси Клієнтів в судових органах всіх інстанцій, а також у арбітражах.