This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/exhibitors (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-06. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Учасникам
  • Ресторан для ділових і корпоративних заходів
    від 1000 до 6000 гостей
  • Швидка реєстрація відвідувачів та делегацій
    Безкоштовне запрошення за кілька хвилин
  • 15 готелів поруч з виставкою
    від 150 гривень за добу
  • Новини про виставки
    Анонси, релізи, статті, поради учасникам і відвідувачам
0 1 2 3

Учасникам

Щорічно у виставках, які проходять у  «КиївЕкспоПлазі» беруть участь більше 8000 компаній, у тому числі 2000 іноземних з 50 країн світу.

У зв'язку з тим, що виставочний центр «КиївЕкспоПлаза» не є організатором виставок, вся підготовча робота (прийом заявок на виставку, укладання Договору, визначення місця стенду, реклама в каталозі, запрошення відвідувачів) проводиться безпосередньо через організаторів.

Однак з питань ексклюзивної забудови стенда або експозиції учасник виставки комунікує безпосередньо з виставковим центром, а саме із сектором супроводу виставок.

Також під час проведення виставки учасники одержують широкий спектр послуг:

Великий паркувальний майданчик для легкового і вантажного транспорту:

На території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» розташовані три паркувальних  майданчики загальною місткістю 1560 машин. Передбачено спеціальні місця для розміщення вантажного транспорту на ніч.

Сучасні і технічно оснащені павільйони:

Всі павільйони оснащені сучасною системою вентиляції, кондиціювання і обігріву, системою пожежогасіння і системою анти-стрес. Навантаження на підлогу  дозволяє заїжджати вантажним фурам безпосередньо до павільйонів у дні монтажу і демонтажу. Розгалужена система інженерних комунікацій: Інтернет, телефон - може бути проведено до будь-якого місця розташування стенду, також можливе підключення до води і електроенергії.

Ресторан швидкого харчування «Плаза» розташований на другому поверсі павільйону №1. Тут можна недорого і смачно пообідати або замовити сніданок на стенд. Ввічливі і уважні офіціанти підтримують атмосферу гостинності і поваги до клієнта. На стійці бара представлений широкий вибір вин і інших спиртних напоїв на будь-який смак.

Додаткові кафе і бізнес-зони надають можливість пообідати, перекусити або випити чашечку кави безпосередньо на виставці, не піднімаючись до ресторану.

Також на території виставки працюють: служба таксі та автобусний експрес-маршрут від станції метро «Нивки».

Адміністрація виставкового центру піклується про вашу зручність і безпеку:

Територія виставкового центру цілодобово охороняється. Безпосередньо на виставки організатори залучають додаткові служби безпеки, наприклад охоронну службу «Стелс». Для людей з обмеженими фізичними можливостями створені всі умови для вільного пересування на виставках: пандуси, широкі двері, спеціальні ліфти і туалетні кабінки.

Грамотно побудована організаторами рекламна кампанія залучає до виставок величезну кількість фахівців і потенційних покупців. І, незважаючи на економічний спад, кількість відвідувачів на виставках не зменшилася порівняно із попередніми роками.

Сьогодні виставки ще раз підтверджують, що  саме тут формується простір для розвитку бізнесу, саме тут укладаються контракти і планується подальша робота на наступний проміжок часу.