This version of the page http://e-u.in.ua/zvit-studentskoji-radi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-05. The original page over time could change.
Звіт студентської ради
Вгору
  • Звіт студентської ради
  •  

ЗВІТ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ЗА 2016 н.р.


Дебют першокурсників

14 вересня 2016 року відбувся щорічний захід - «Дебют першокурсників» за програмою «Ми шукаємо таланти» на спортивно-оздоровчій базі «Озерне» ЄУ (с. Мироцьке під Киевом).

В цьому інтелектуально-спортивно-розважальному заході брали участь першокурсники Бізнес-коледжу, Факультету економіки та менеджменту, Факультету інформаційних систем та технологій,

Факультету безпеки підприємств, Юридичного факультету та Інституту шоу-бізнесу.

Студентська рада Європейського університету разом з іншими підрозділами університету прийняла участь в пошуку найактивніших студентів. Провели інтелектуальний конкурс серед кожної групи та виділили тих хто бажає доєднатися до нашої дружньої команди, для втілення своїх ідей та самореалізації. Також знайшли багато друзів та чудово провели відпочинок в колі знайомих.

Потім нас чекала екскурсія на міні-ферму, кінна прогулянка та огляд бази відпочинку разом зі студентами.

 


Brain Ring 

Студентська рада Європейського університету  17 листопада провела масштабний турнір з Brain Ringу – це чемпіонат, мета якого, підтримка талановитої молоді, виявлення найсильніших команд університету, популяризації та подальший розвиток руху інтелектуальних ігор серед підлітків і молоді.

Цей день в університеті визначається як велике свято. Кожного року ми визначаємо найсильнішого з факультетів. Цього року в Фінал турніру увійшли дві команди: Коледж Європейського і Факультет безпеки підприємств .

У жорстокій боротьбі, все ж таки, перемогу здобув Факультет безпеки підприємства.  Від Студентської ради вони були нагороджені почесними грамотами, цікавими книжками та солодкими подарунками!

 


ВОЛЕЙБОЛ

30 листопада в Європейському університеті проходив чемпіонат з волейболу між факультетами!

Ніхто не міг навіть уявити, що це дійство стане таким маштабним святом. На полі бою кипіли шаленні емоції, кожна команда бажала перемогти.

В турнірі приймали участь п'ять команд, одна із них була команда викладачів. 
За підсумками чемпіонату, призові місця розділили:

1 місце- Факультет безпеки підприємств

2 місце - Бізнес-коледж

3 місце - Юридичний факультет

4 місце - між собою розділили команда викладачів та Факультет інформаційних систем та технологій

Окрема вдячність команді викладачів: Проректору з навчально-методичної роботи Шевченко А.А.,доценту кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Кравчуку П.Ю.,доценту кафедри фізичного виховання Тихоньковій І.С.

А також Студентська рада висловлює подяку декану Юридичного факультету Бутенко А.П.  та декану Факультету безпеки підприємства Нагорній І.І. за їх підтримку та присутність на нашому чемпіонаті.

 


Ping Pong

Студентська рада Європейського університету  8 листопада провела турнір з Ping Pongy! 

В турнірі прийняли участь студенти різних факультетів, кожний прагнув перемоги! В запеклій боротьбі все ж таки вперед вийшло три представники, які зайняли почесні місця. Від Студентської ради переможці були нагороджені почесними грамотами.

 


НАШУ УСПІХИ ТА ДОСЯГНЕННЯ

Члени Студентської ради за період першого семестру 2016-2017 н.р. були відзначені такими грамотами та подяками:

1.Нечипоренко Оксана-була відзначена грамотою за відмінні успіхи в навчанні, активну участь у громадському житті та з нагоди 25-ти річчя від дня заснування Європейського університету.

2.Михальченко Віталій-був відзначений грамотою за активну участь в суспільному,культурному житті унверситету, вклад в розвиток Студентського самоврядування та з нагоди «Дня студента».

3.Шпиця Альона - була відзначена грамотою за активну участь в суспільному,культурному житті унверситету, вклад в розвиток Студентського самоврядування та з нагоди «Дня студента».

4.Коваленко Андрій- був нагороджений грамотою за організацію та кваліфіковане суддівство з «Настільного тенісу» присвяченому 25-ти річчя від дня заснування Європейського університету.

5.Матвієнко Вікторія-була відзначена подякою за сумлінне ставлення до навчання. Активну участь у громадському житті та з   нагоди 25-ти річчя від дня заснування Європейського університету.

6.Назаров Азарій-був відзначений подякою за сумлінне ставлення до навчання. Активну участь у громадському житті та з   нагоди 25-ти річчя від дня заснування Європейського університету.

7.Предко Лілія- була відзначена грамотою за активну участь в суспільному,культурному житті унверситету, вклад в розвиток Студентського самоврядування та з нагоди «Дня студента».

8.Мудрак Анастасія- була відзначена грамотою за активну участь в суспільному,культурному житті унверситету, вклад в розвиток Студентського самоврядування та з нагоди «Дня студента».

9.Софіяк Людмила- була відзначена подякою за сумлінне ставлення до навчання. Активну участь у громадському житті та з   нагоди 25-ти річчя від дня заснування Європейського університету.

10. Нестеренко Альона- була відзначена грамотою за активну участь в суспільному,культурному житті унверситету, вклад в розвиток Студентського самоврядування та з нагоди «Дня студента».

 


ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

В наступному навчальному році Студентська рада планує влаштовувати не менш цікавіші та захоплюючі заходи для студентів та навчально-педагогічного складу Європейського університту.

1 День Святого Валентина (14 лютого) Розважальний вечір «Під знаком Купідона»
2 Міжнародний жіночий день 8 Березня (8 березня) «А – нумо, красуні!»
3 Міжнародний день театру. (27 березня) Похід в театр
4 День сміху (1 квітня) Квест «Шалений дурень»

  • Останні новини
  •  
  • 27.12
    З Новим роком та Різдвом Христовим!
  • 26.12
    Запрошуємо аспірантів, докторантів, молодих науковців та вчених на IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні питання забезпечення кібербезпеки та захисту інформації»
  • 20.12
    Запрошуємо студентів на XVІ Всеукраїнський теоретико-практичний семінар «Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування»
  • 18.12
    По той бік телеекрану
  • 15.12
    Традиційний щорічний круглий стіл «Формування безпекового середовища України як передумова розвитку бізнесу»
  • 12.12
    ХVIІІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Україна ХХІ століття: тенденції та перспективи розвитку
  • 07.12
    Традиційний щорічний круглий стіл на тему: безпекотворення: питання теорії, практики та правові аспекти
  • 06.12
    З днем збройних сил України!
  • 06.12
    Студенти-екологи зустрілись з Людмилою Циганок - координатором проекту «EKOtransformation» та шеф-редактором журналу «Екологія підприємства».
  • 05.12
    Польща-Україна: обмін досвідом між студентами
(044) 450-64-90
бульвар академіка Вернадського, 16 В